Mamici de sept-oct 2006 (79)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Felicitari Mirabela, bine ai venit pe lume David!

Ignatica, si noi mai folosim suzeta, nu prea mult ca nu o vrea numai cand are colici, asa se mai linisteste.

MamiLili, pe mine aproape 2 saptamani m-a durut epiziotomia si n-am putut sta in fund. Am avut fire care au cazut, nu au mai trebuit scoase, au cazut pe rand, le vedeam la dus in vana.

Sephora, hai ca mai ai putin si-l vezi pe bb!

Susa, eu ii tai unghiile cand doarme, asa repede cresc, trebuies taiate tot la 2 zile.
Poti sa-i pui Betadine solutie acolo unde zici ca s-a infectat la unghie.

Alina cu Adelina (31.08.2006) & Dragos (11.04.2002) pozici 1, pozici 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Uraaa, bravo Mirabela! Sa-ti traiasca puiul!

Vad ca vorbeati de unghiute...nu stiu cum e mai bine sa fie scurtate, cu foarfeca sau cu pila, ce vreau sa zic e ca eu am un mic semn pe obraz pe care mi l-am facut cu propriile unghii cand aveam cateva zile, asa ca o sa am grija ca bebele meu sa nu fie "insemnat" ca mine.

Susa, am vazut ieri la Sensi Blu un fel de unghiera speciala pentru bebe. Nu stiu cat e de eficienta, iti spun doar ca exista asa ceva.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili sapt 36 cu

Mergi la inceput

Alina, si cum te-ai descurcat 2 saptamani? Ai avut colac?

Lili sapt 36 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tizabela spune:

Fetelor s-a nascut Matteo acum 20 de minute eu nu mai pot de fericire deja am inundat sufrageria cu lacrimile mele..... sormea e inca pe masuta la cusut in momentul asta...nu stiu kg nu stiu nimic pt ca l-au dus sa-l spele si cantareasca cand eu am vb cu cumnatamiu...deci va dau de veste mai tarziu ce si cum...oricum tre sa fie o scumpete

NUNTA IZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Bine ai venit pe lume bebe MATTEO

Eloise 36+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

SUSA, si alexia se zgarie pe fetisoara cu unghiutele. noi am luat un set de manichiura special pt bb, am dat o gramada de bani pe ea, dar e total nepotrivita. forfecuta e prea grosolana pt degetelele minuscule, unghiera e prea "tare", si mi-e frica s-o fol iar pila prea aspra. asa ca eu am dezinfectat bine forfecuta mea de cuticule si i le-am taiat f bine. a fost subtirica si finuta si m-am descurcat de minune cu ea. i le-am taiat in somn, f usor! cresc f repede intradevar! succes!

fetele cu epiziotomie, imi pare rau pt durerile de jos de la epiziotomie. tare tre' sa va mai chinuiti...stiu ce ins durerea cand tre' sa mai stai si in picioare cu bb, si in fund la alaptat...numai ca la mine durerea a fost la burtik, e un pic diferit! dar la mine problema mare a fost doar in primele 3 zile, acum dupa 2 sapt, aproape ca nici nu mai simt ca am fost taiata! cred ca mi-a fost asa frica incat i s-a facut mila de mine lui DD, de m-am refacut asa repede! va doresc tuturor refacere rapida si multa sanatate!

raluca de alexia-maria
pozishoare
cresc pe zi ce trece...

Mergi la inceput

Bravo, Sephora! Bun venit, Matteo!

Vaaai, se tot imputineaza burticutele. Eu simt ca va prelungesc odiseea pana-n noiembrie, nu stiu de ce. Sau oricum cred ca voi ocupa podiumul de la coada. Nu-i nimic, pana atunci fac febra musulara agitand pampoanele pentru galerie.

Lili sapt 36 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Felicitari Sephora, bine ai venit pe lume Matteo!

MamiLili, am stat si pe colac si cand alaptam stateam intinsa, in coate. Ma dor coatele si acum si mi s-a intarit pielea, trebuie sa ma fac foarte des cu crema.
Acum stau bine in fund, de o saptamana, nici nu ma doare deloc, s-a cicatrizat destul de bine.

Alina cu Adelina (31.08.2006) & Dragos (11.04.2002) pozici 1, pozici 2

Mergi la inceput

Alina, ce fel de colac? Cumparat de la farmacie sau colac de baie ptr copii? De care ai avut? Raspunde-mi cand ai timp!

Lili sapt 36 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole2005 spune:

scuze fetele ca am disparut deodata dar la noi electrica a considerat ca am consumat prea multa energie si a oprit-o. si nu am avut ce face asa ca am iesit sa imi scot puitn la plimbare baiatul vorba nu stiu cui a zis dar tot 2 in 1 suntem. am vorbit azi cu doctorita mea si mi-a zis ca daca nu se declanseaza nasterea pana luni , luni la prima ora sa ma prezint la spital. eu sper totusi sa fie mai devreme ca nu mai am rabdare. oricum va anunt inainte de a pleca. ma duc sa citesc din urma acum.

nicol
40+ Antonio

Mergi la inceput