Mamici de sept-oct 2006 (79)
Raspunsuri - Pagina 16
Ignatica spune:
Buna burtici si mamici,
MamaLili epiziotomia m-a durut cam o saptamana, cel mai greu e pana iti scot atzele (mie mi le-a scos in 3 zile).
In legatura cu sapunul si prosopul, se pare ca azi nu se mai poarta, eu am dat 500.000 moasei.
Fetelor, oare e chiar asa de rau ca mai folosesc suzeta din cand in cand in situatii extreme ( gen mers la spital sau iesit pe-afara)...?
ma bucur ca v-a placut ideea cu bucuriile.
Bucuria mea are colici din nou si e tare capricios, azi am stat 4 ore cu tzata in gura, nu a vrut altfel.
Ignatica
Ignatica spune:
Bine ai venit la bebelusi bebe Sebastian, felicitari pentru venirea acasa mamica curajoasa.
MamaLili eu folosesc servetele Pempers si ulei de corp Sanosan.
Ignatica
Ignatica spune:
bb ralukutza si la noi a cazut buricul cam pe la 17 zile, nu te stresa. Neonatoloaga mea a spus ca stie un baietel la care a trecut o luna si nu cazuse. Se mirau toti.
Ignatica
MamiLili spune:
Ignatica, multumesc pentru sfaturi si lamuriri!
Sanatate la mamici si bebici!
Lili sapt 36 cu
sofimic spune:
Izasa ne tii la curent. Haide Sephora
Cucuoancea nu te-am vazut azi aici. Mai esti acasa?
40 fix+ Sofia Ana
eloise spune:
S-a nascut DAVID, bebe de MIRABELA!!!
Are 3200gr, parul ondulat si seamana cu tati! Bine ai venit pe lume, DAVID!
Eloise 36+ cu
EU
Virsta bebe
Susa spune:
Bna fetelor...
Mai am si eu timp cateva minutele cand doarme BB Lucas sa va citesc..asa mai pe sarite ca e ritmul rapid pt mine....urez santate maxima proaspetelor mamici , bun venit acasa celor cu bebelani si nastere usoare celor care urmeaza sa nasca...
fetelor mamicilor cum va descurcati cu taiatul unghiutelor lui BB? al meu se zgaria rau in maternitate pe fata cu ele si cum am venit acasa le-am taiat cu forfecuta drept cum scrie la carte dar acum la o unghiuta e un pic de infectie , e rosu degetelul si il durea cand il atingeam...i-am pus rivanol si crema cu antibiotic si pare mai binisor acum mi-e frica sa-i mai tai unghiutele...
La buricut a sangerat si al meu si se mai tine doar intr-o bucatica mica...ce ma ingrijoreaza se vede asa dedesupt ca si cum ar fi ceva purulent, galbui...asa e normal oare? ori trebuie sa fie rosu?
Va pup ca s-a trezit ingerasul...sanatate maxima
tutror fetelor care nasc...
Silvia mamica de Lucas-Daniel 9-09-2006
POZE
sofimic spune:
Bun venit pe lume bebe David de Mirabela
Incepe iara sa ploua cu bebei. Urraaa
40fix+ Sofia Ana
eloise spune:
SUSA am citit in DR SPOCK o alternativa foarte buna la taiatul unghiutelor cu foarfeca: le pilesti, le scurtezi prin pilire. Ele fiind minuscule, subtirele si moi, se pilesc usor, si nu exista riscul sa-l ranesti pe bb sau sa se infecteze. Acum nu stiu cat de des il prinzi pe bb in toane bune ca sa-i poti pili unghiutele, poti incerca atunci cand doarme, stiu mamici care taie unghiutele in somn. Sau incearca cu o unghiera speciala pt bb daca iti vine mai usor. dar pila cred ca e cea mai safe
Eloise 36+ cu
EU
Virsta bebe
Susa spune:
Sa stii Eloise ca i le-am si pilit...cu pila din aia din plastic nu din fier...tot in Spook am citit...dar tot a facut...daca seamna cu tatasau la unghii e nasol ca sunt din alea care se incarneaza...probabil ca de aia s-a intamplat...
mersi de raspuns
Silvia mamica de Lucas-Daniel 9-09-2006
POZE