Mamici de sept-oct 2006 (79)
Raspunsuri - Pagina 14
alinamoro spune:
Sandra, incepem galeria!
Alina cu Adelina (31.08.2006) & Dragos (11.04.2002) pozici 1, pozici 2
eloise spune:
Fetelor SANDRA spunea ca "zilele astea" sigur isi vede bebelina, nu ca a inceput travaliul, are doar contractii si dr ei, mai grijului, a retinut-o. De fapt o galerie din timp nu strica , dar precizez asa care e situatia, sa nu va ingrijorati daca nu-s vesti astazi sau maine...
Eloise 36+ cu
EU
Virsta bebe
scumpik_lui spune:
quote:
Originally posted by MamiLili
Fetelor, o intrebare: am auzit ca se obisnuieste sa i se dea moasei sapun si prosop. Ptr ce? Asa e obiceiul (ceva gen superstitie) sau le foloseste la prima baie a bebelusului?
Sanatate la mamici si bebici!
Lili sapt 36 cu
MamiLili tocmai aseara imi spunea mama ca trebuie de pregatit pt moasa un prosop si un sapun, iar eu i-am spus ca nu cred in lucruri babesti si ca nu dau nimic, iar ea mi-a spus ca asa se da ca cica dupa nastere se spala cu acel sapun si se sterge pe maini cu prosopul. Dar nu stiu de ce. Oricum e adevarat ce ai auzit.
Si pana la urma cred ca voi da, daca asa se da.
35+ Luca
Varsta_bebe_
poze
hainute[bebe]
MamiLili spune:
Oare ce-o face Pufy? Acum are doi bebeloi atomici...
Lili sapt 36 cu
MamiLili spune:
Multumesc fetelor pentru raspunsul legat de sapun si prosop. Oricum, inca mai astept pareri, daca mai vrea cineva sa abordeze subiectul.
Lili sapt 36 cu
_Ralu_ spune:
buna fetele!
sa ma mai bag si eu in seama in discutiile despre bb-i!
deci:
biberoane, noi fol de la primii pasi, normale, nu anticolici, simple! sunt f bune! mai ales ca noua ne trb mai multe ca papam numai bibi!
criza hormonala, noi nu avem inca!
limbutza incarcata, avem si noi. glicerina boraxata, pe tetina la bibe sau pe suzeta )nu o fol altfel. doar pun glicerina pe ea, i=o bag in guritza, o suge un pic, si gata!). chiar asa, cand se da cu glicerina? eu ii dau inainte de masa! e bine?
buricul, inca n-a cazut! azi a facut 14 zile! nu e cam mult? deja ma stresez pe chestia asta! a mai sangerat f putin...
fata mea se cojeste pe la crezturi! mai ales dupa ce ii dau cu crema cu zinc, asa cum mi-a zis pesiatrul. deci, e rosie pe la cretzuri, ii dau cu crema, si a doua zi nu mai e rosie, dar are o pielitza f subtire care se cojeste. ati patit asa ceva? sa ma ingrijorez?
noaptea nu prea se scoala sa pape. maxim o data! ultima masa o ia pe la 1, dupa care se mai trezeste pe la 6-7 dimineata! nu o trezesc! papa cam 80-90ml/masa! laptic de la mine ii dau maxim 60ml/zi, amestecat cu lapte praf la o masa! asa mi-a zis dr! mai mult nu am! si banuiesc ca se imputineaza pe zi ce trece! asta e! nu ma mai stresez si cu asta!
burtiera, toti medicii au recomandat fara! eu am chiloti din microfibra cu talie inalta care imi tin burta bine, dar nu o strang prea tare! si in sarcina am fol, dar cu talie joasa! sunt excelenti!
cu operatia sunt bine, chiar f bine!
si inca ceva de bb: voi cand l-ati scos afara si cat il tineti? fetei mele ii place tare! prima data am scos-o la 10 zile, am sta vreo ora, si a doua oara ieri, la 13 zile, si am stat vreo ora jumate! e bine? e prea mult? asa ne place afara...si imi face si mie f bine! as sta toata ziua! plus ca ma mai plimb si eu ca tare mi-era dor! ca si in ultimele luni de gravi am cam stat ca nu ma puteam plimba prea mult din cauza burtii!
botezul, noi cred ca il facem pe 21oct, imediat dupa ce face 6 sapt ca sa pot intra in bis si eu, si sa se adune si nasii de pe la tara!
si apropos de prietena ta, itzy, nu o lasa sa te influenteze! e alegerea ta, si nu inseamna ca daca pt unele pers e o decizie perfecta cez, e si pt tine! eu de ex, as alege inca de o mie de ori cezariana, dar nu as putea "recomanda" niciodata altcuiva! fiecare organism e altfel! uita-te la lexi! a zis ca a fost super nasterea!
cam atat despre noi! nastere usoara fetelor care sunt inca pe baricade, si copii sanatosi celor care sunteti deja mamici!
raluca de alexia-maria
pozishoare
cresc pe zi ce trece...
inni spune:
quote:
Originally posted by bb ralukutza
fata mea se cojeste pe la crezturi! mai ales dupa ce ii dau cu crema cu zinc, asa cum mi-a zis pesiatrul. deci, e rosie pe la cretzuri, ii dau cu crema, si a doua zi nu mai e rosie, dar are o pielitza f subtire care se cojeste. ati patit asa ceva? sa ma ingrijorez?
si inca ceva de bb: voi cand l-ati scos afara si cat il tineti? fetei mele ii place tare! prima data am scos-o la 10 zile, am sta vreo ora, si a doua oara ieri, la 13 zile, si am stat vreo ora jumate! e bine? e prea mult?
1. si a mea la fel. I-am dat alternativ cu Bepanthen (care nu prea si-a facut treaba in cazul asta) si cu Reviken. Acum e bine. Se mai cojeste putin, dar nu cum incepuse. Oricum la Ami nu era peste tot. inghinal cel mai mult...de fapt acolo i-am dat cu unguentele. Se mai cojea la incheieturile de la manute si picioruse. Acolo am dat la greu cu lapte de corp pt. bebelusi si s-a "reparat"
2.eu stau cate 2-2.30h cu ea afara.
Poze
Inni... mamica de Ami (29.08.2006)
_Ralu_ spune:
inni, dar fata ta e mai maricica un pic! o fi prea devreme sa o tin asa mult pe afara? tu la cat ai inceput s-o scoti?
si a mea tot asa se cojeste! la manute si la picioruse! inghinal nu se cojeste! culmea! noi ii dam cu crema cu zn de la sanosan. ne-a rec pediatrul, a zis ca-i f buna!(?) om vedea! o fi normal! ma gandesc ca-i pica pielea moarta! din mom ce roseala trece.....ma gandesc si eu! s-ar putea sa vb aiurea! sa-i iau si eu lapte de corp! ulei, ne=au zis in maternitate sa nu le dam asa devreme ca se pot irita!
raluca de alexia-maria
pozishoare
cresc pe zi ce trece...
MamiLili spune:
Mamici, de la ce firme ati cumparat cosmetice pentru bebei? Sanosan, Chicco, Johnson's, Dalin, Nivea, etc? Ce cosmetice mi-ar trebui la inceput?
Lili sapt 36 cu