Piticlontzi de iulie-august 2004 (197)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata sa pe scurt in timp ce-mi beau a 3-a cafeluta.
Sanatate multa soacrei tale DanaSpeel, ce intamplare ... Doamne !

Sanatate puiului Stefanut, sa nu mai ajungeti la spital. Eu am acasa si sarurile de rehidratare de la Humana parca in caz de necaz ... stiu ca ajuta. Si mi-a mai zis doctora sa-i dau sa rontaie stixuri sarate cand am avut ultimul episod de vomari in lant.

Cristal - ioi, cum rezisti mama eroina ??? Subscriu si eu la siropul de mugur de brad si pin, tare bun e si mandrei ii place.

Lia - pupaciones si lui Danut sa treaca buba repede.

Si mai pupam toate mamicile din gasca si burticile si copiii !
O saptamana frumoasa sa aveti !

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by mamagiuliei

Cristal - ioi, cum rezisti mama eroina ??? Subscriu si eu la siropul de mugur de brad si pin, tare bun e si mandrei ii place.

Daria & Giulia (2004 08 16)

pai cristal daca ar avea o noapte intreaga dormita ar da intai in uimire si p-orma in paranoi de tot felu ca ar avea Marie fro ceva :)))
mei tantile cu copilasi vomitaiosi ...cat mai putin lapte in acest caz. iar seara sub nici o forma lapte ci CEAI!!!
mme spil multa sanatate la soacra! saraca...
Dorsil felicitari de apartament. las ca e bine ca ai mult de munca la el ca atunci cand o iei de la zero il faci p[e gustul tau. daca mai gasesti prin el una, alta facute si zici cast temporare ...definitiv raman asa. Plus ca-ti ocupi mintea cu chestii fromoaseeeee gen ce sa mai cumpar pt camera piticilor:)))

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Papadico, sa stii ca m-as trezi la doua ore sa vaz daca se simte copilul, ca io n-am pomenit noapte dormita cap coada ...de cand incepu sa miste in burta!...:)))
Lapte nu ii mai dau decat doua lingurite, va zisei, ca sa nu uite obiceiul. Da-i e sete si cere apa si pe asta o vomita amestecata cu resturi semi-digerate pe la miezul noptii...Scuze ca-s plastica in exprimare!
Ceai mai greu, ca nu stie ce ie ala...

Dana speel, sanatate mamei soacre!

Alice, Daria, si noi cu sirop de muguri de pin...de data asta fara propolis ca nu am gasit decat simplu. Si Ambroxol.
Zicea Papadie de acc...asta ce fel de medicament e?! Pe la noi se gaseste?!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Da, Monica, este acetilcisteina, sint neste pliculete de 100 gr parca si se gasesc la farmacie ! Intreaba farmacista, parca erau si de 50, spune-i ca sint pentru un copil de 2 ani ... ca nu stiu care este doza recomandata !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006

Mergi la inceput

Liliana, noi sigur nu vorbim urat acasa.
Tanti Ioana mai scapa perle (deh, femeie de serviciu...nu am mari pretentii) dar de fiecare data cand o aud o corectez.
Insa Maria nu le prinde de la noi..ci de la copiii mai mari din parc!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Salut la pranz!
Si eu sunt varza de oboseala, dar vorba lui Papa, daca ar dormi copilul o noapte intreaga cred ca as suna Salvarea ca-i ceva in neregula.
Sanatate multa la copilasii bolnaviori!
Dana, ce faza urata cu soacra ta, sanatate multa si ei!
Monica, acetilcisteina se gaseste la noi sub denumirea de Fluimucil, cu asta l-am tratat eu pe Matei de tusea care l-a tinut o luna (3 pliculete de 100 mg pe zi) + Ascovit, am avut surpriza sa le rontaie ca pe bomboane.
Lia si Gabriela, spor la santiere!
La capitolul "repeta tot", eu m-am suparat tare pe sotul meu, care s-a apucat sa-l invete pe Matei sa debiteze niste prostioare mai mari ca el si il mai si intreaba de fata cu multa lume diverse la care el raspunde mandru ce-l invata tati, asa ca eu ma fac albastra la fata.
Ieri au implinit finii nostri un an de la casatorie si ne-au invitat la restaurant, mi-am transformat cumnatii in dadace si ne-am petrecut vreo 4 ore, ei l-au dus in vizita la nasii lor, pe care i-a dat gata ce multe vorbeste el, dar i-a si injurat nitel, sa arate ca-i barbat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Neata si de la noi!

Am avut o zi de pomina ieri, am facut o indigestie nasoala, care m-a tinut toata ziua in pat si pe buda. Pe la amiaza, am pus copilu in pat si a adormit singur, fara sa stau langa el si fara sa ceara lapte, doua chestii foaaaarte atipice pentru el. Nu-mi reveneam din uimire.... Dar pe la patru dupa amiaza, cand mi se parea si mie ca ma simt ceva mai bine, se trezeste copilu meu si incepe sa vomite si el si sa faca caca apos. El n-a facut indigestie in viata lui, singurele episoade de voma au fost din cauza mucisorilor. Ne-am speriat bineinteles, nu mai stiam pe ce sa punem mana, mai ales ca am copil cu personalitate puternica, ce nu pune gura pe nimica nou (deci nu smecta, nu ceai, nu orez, nici macar saruri de rehidratare n-a vrut).

Dar slava domnului ca a fost o chestie scurta, spre seara deja isi revenise, (i-am dat banana, mar copt si paine prajita). Si bineinteles ca a cerut lapte la greu, desi stiam ca nu trebuie sa-i dau, dar i l-am amestecat cu smecta si tot l-am pacalit.
Eu mi-am revenit spre seara, mult mai greu ca el. Azi sper sa nu mai faca din nou...

Cu ocazia asta, ma gandeam ca cel mai mare cosmar al meu ar fi sa trebuiasca sa stea internat in spital, fara mine. Asa ca maine mergem la pediatra si o intreb de vaccinul contra hepatitei.

Sunt pitici pe aici care au facut acest vaccin?

Gabi, va pupam si va dorim sanatate. E rau de tot cand se imbolnavesc piticii astia mici! Si mai ales daca trebuie sa ajungi si la spital...doamne fereste!

Cristal, sanatate multa si voua! Eu numai ACC 100 (sau fluimucil, dar cu concentratia asta) ii dau cand are mucisori din aceia care nu mai curg si raman in gat. Cate doua plicuri pe zi. Totusi iti recomand sa nu ii dai plicul seara, ca fluidifica secretia si o sa se inece toata noaptea cu mucii. Eu am patit-o.

Lia, eu cred ca bubita aceea din afara buzei, dupa cum o descrii, nu e afta, mai bine mergi la doctor cu el. Si bafta la renovari si la mica operatie! Si pe mine m-a apucat febra cumparaturilor de hainute pentru iarna, pe acelsai considerent ca cine stie ce mai vine, poate nasc, etc, si ramane copilu dezbracat.

Dana, sanatate multa soacrei tale!

Mergi la inceput

hehehe...John a invatzat-o pe Maria sa manance seminte!
D'alea imaginare...
A vazut in parc cum mancau tantile pe banci si scuipau coji de zor...asa ca acum se pun impreuna pe jos pe covor cu un castron plin de seminte imaginare ..se servesc unul pe altul, crantzanesc impreuna si scuipa cojile imaginare!
Mooor...da' ei se distreaza la maxim!

Oricum d'alea adevarate nu e cazul, pen' ca Maria mea e genul de copil pe care il pui cu o farfurie de cartofi prajiti in fata si ea nu gusta nici macar de curiozitate!!!

Mergi la inceput

Mitzule, sanatate si tie si lui Tudor!

Eu vreau sa-i fac Havrix-ul, era in program saptamana asta dar s-a imbolnavit si astept sa-i treaca .
Oricum in 2 saptamani sper sa il faca.

Am notat. Eu am fluimucil acasa numai ca nu i-am dat niciodata pen' ca nu pune gura pe nimic nou...decat sa il amestec in laptele de dimineata.. poate ca merge.
Am sa intreb pe nenea doftorul ca tot trebe sa ajung la el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Deci Havrix se numeste...e numai impotriva hepatitei A sau si B? Si l-ai cumparat tu? Se gaseste?

Mergi la inceput