Piticlontzi de iulie-august 2004 (197)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

lio, pai io zic sa-l duci... da` de mincat maninca? ai mei nu facura de astea da` stiu ceva de badijonaj cu glicerina boraxata, nu stiu daca am scris corect...
mama, dana, imi pare rau de soacra-ta... ce scoala incepi?

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irrinuca spune:

Am insomnii!!!!!
Oricum, ma bag in pat, poate adorm. E asa plictisitor fara kupil!

Mi-a placut faza cu "esti frumoasa" am ras de una singura.

Sanatate la toti piticlontii

Va pup

Irinuca si bebe Andreas nascut pe 30/07/04

Baby ticker

Poze recente cu Andy, Mamy si Ady
Andreas mic mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

irrinuca, ce spune taticul de bebelus?

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Uite si eu cu noaptea in cap, sa va servesc o cafea aburinda. Hei o noua saptamana incepe.
A si apropo de aveti grija ce spuneti in fata copilului, eu sunt fff suparata pe puiul meu mic, sau nu pe ea dar pe ai mei (care dintre ei nu stiu). De ce? Pai ii spune maica-mea azi "Adeluta ce-ai facut aici, acum te injur" bineintletes glumind , la care ea zambind "Dacu?"...sa-i pice maica-mii fata cand a auzit-o, ca din cate stia ea la noi in casa nu se injura.
Bine e mult spus sunt fff suparata, problema este ca ei sunt foarte receptivi la varsta asta si daca ar sta cu noi, noi sigur ne-am abtine, dar fratele si cumnata nu cred ca fac asata, doar nu e copilul lor, sau au altele pe cap, nu asta.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

beau io prima cafeaua ca st treaza de la 3 juma
lilisor asa-i cu receptivitatea asta...io ca sa nu zic altele mai grave mai scap cate un scheisse...iar fimea urla dupa tacsu pin magazin "shaishi papaaaaaaaaaa". hai ca primul cuvant mi-l asum da de unde stie ea ca papa egal tata?! ca asta chiar n-a invatat-o nimeni.
lia ma bucur ca esti optimista!!!
mme pasarika fuarte mistok conu ionu mik:)))
mai vin ca daca nu bag o cafea in vena crap:))

la toate lumile

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Buna dimineata si pupi la toata lumea !
Io ma trezii cu o durere nashpa de cap azi, asa ca avind in vedere ca la birou am o gramada de trebi, banuiesc ca lunea asta va fi o zi suuuper !
Citii din urma, hehehe, si la noi tto asa apropo de ce spunem in prezenta copiilor ! Ca si mie mai imi scapa cite o vorbulita daia care nu prea e in dictionar si Andrei repeta ca ecoul !! Si mai ieri imi tot zicea "da daga", io tot ii dadeam inainte cu ale mele si el iar "da daga", pina m-am lamurit ca trebuia sa ii raspund "Da, draga", asta pentru ca el ma striga "mami !!", si eu zic mereu "Da, draga !" ... si inca multe din categoria asta, dar ma duc sa bag o cofeina sa pot incepe treaba paici !!
Sa aveti o zi minunata si o saptamina usoara !!
Revin ... ca sint paici !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna dimineata!
"Da daga!"...hehehe

Noi suntem tot in ritm de vomat totul in fiecare noapte. Nu ii mai dau decat foarte putin lapte seara, asa cat sa nu uite ca trebe sa-l manance si p'ala...Dar pen' ca mai bea apa de sete, are ceva de vomitat tot timpul...
S-a mai "dezmamosit", a inceput sa-l alerge pe taica-su prin casa ca sa se joace asa ca nu mai sunt conversata pe tron in buda chiar de fiecare data, dar tot pe mine vomita noaptea, ca asa e frumos...:)

Behaie ca un magar, are o tuse din aia seaca din plamani de ma sperie tot timpul. Azi vreau sa ma duc la nenea doctorul sa vad daca stam tot pe ambroxol sau ii da si altceva ca deja ma sperie rau cu tusea asta.

O zi linistita sa avem!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna dimineata de pe santier va spun si eu - deja m-am saturat si e abia inceputul...
Mai cu piticul meu am ajuns pina la urma la camera de garda de la Grigore Alexandrescu pentru ca vineri l-a luat diareea si mi-a si vomat. Rezultatul? Pai are o enteroviroza, deocamdata e ok dpdv hidratare, dar trebuie insistat cu lichidele pe care el in general nu le prea bea, am o plasa de medicamente astfel incit la fiecare citeva ore trebuie sa-i mai dau ceva ca nu am voie sa le incalec...ce sa mai, distractie mare, dar si eu m-am cam speriat! Nu va zic ca bintuie eneteroviroza asta, erau multi copii la spital si era anunt referitor la copiii peste 2 ani care vin cu diaree acuta sau enteroviroza acuta ca sunt internati pe loc, obligatoriu!
In fine, vad ca de vineri nu a mai vomat si ieri chiar a si mincat orezul cu morcovi si cu brinza de vaci (simbata nu a pus gura decit pe niste sticksuri...orice altceva a refuzat!) si putin iaurt scurs bine de zer. In plus are si o stomatita...ce sa va mai spun, toate bubele rele....
In plus, mai am si grija "francofoniei" saptamina asta care nu ma lasa sa-mi parchez masina pe trotuar - sa vedeti ce bataie o sa fie pe locurile de parcare din spatele blocului...

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Gabi si Monica, sanatate muuulta puilor !! Noi la tuse folosim cu succes deplin siropul acela de muguri de pin parca si propolis ! Se cam strimba gizmoul cind il inghite, dar i-a facut bine de fiece data !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

neata!

si de la noi...

Danut ieri a papat, afta din gurita azi arata mai bine, e mult mai mica si nici alba nu mai e dar buba aia de pe dinafara gurii e alba de zici ca are puroi in ea, e cat un bob de orez. Nu stiu daca sa-l car la pediatra unde are aia coada de copii bolnavi acu, s-au deschis gradinitele si in nici o saptamana jumatate daca nu mai mult dintre copilasii inscrisi sunt deja bolnavi, se plangeau ieri mamele in parc de mama focului.

noi am gasit apartament da trebe reparatii nene nu gluma!

Mergi la inceput