FIV - 84

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Lasa Lachi, bine ca s-a terminat toata nebunia asta, ca am obosit cu toatele tinand pumnii si nestiind macar de ce!
Eh, sa iasa rezultatele bune si scapa si soferul!
Bafta multa

Sheritra

Sa o ajutam pe Barbye!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Corrrect! uite ca la varianta asta nu m-am gandit! Bravo, Sheri!
Razbunare!!! Nu scapa soferul decat daca iese spermograma ultra, mega, beton!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Cami, imi pare rau ca nu ne-am putut vedea azi, dar mai avem ocazii, mi-ar face mare placere!

Lachi, hai ca asa o intamplare haioasa ramane in amintire! Mi-am imaginat scena si m-a bufnit rasul instantaneu, mai ales la partea cu cainele urland a pustiu!

"Atunci cand DOI vor deveni UNUL, UNUL se va transforma in TOT"
Tablitele de smarald ale lui Toth

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Lachi ...atunci stam cu pumnii stransi sa aflam si "stirile de la ora 19"!

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelia alin spune:

hahahahhaha!
Vreti povesti amuzante?Pai sa va spun si eu ce a patit sotul meu la prima spermograma facuta in Romania.
Venea din Emirate,in primul lui concediu,dupa 7 luni de abstinenta(...a zis el).Si eu fac in asa fel incat de la aeroport sa-l duc direct la proba.Zis si facut!Il iau de la aeroport cu tot alaiul,mame,tati,frati,cumnati,le pasez valizele la ai nostri si tup cu el in masina,via Spitalul Universitar,unde eram asteptati.Ajungem,dam ochi cu doctorita,ii explica ce are de facut,ii da borcanelul si urmeaza sa "alegem" si locatia efectuarii.Si toata lumea stie ca Romania e ea pregatita pentru multe,dar pentru o spermograma efectuata in conditii onorabile,nu va fi veci pururi!Dupa un tur prin toate toaletele etajului,sotul meu zice ca el nu poate pur si simplu!I se face mila doctoritei si face rost de cheia de la toaleta privata a personalului ultra calificat din spital.Dar care se afla in tr-un hol foarteeee mare si foarteeeee plin de lume.Nemaiavand alta solutie ,sotul meu se supune.Intra,incuie usa,se relaxeaza,apoi se concentreaza....eu cu doctorita la usa il pazeam sa nu vina cineva cu vreo urgenta!
Si taman cand ma concentram si eu pentru el,ii dadeam cu Doamne Doamne inainte sa iasa ceva,si probabil ca el o facea mai abitir ca mine ,ce credeti ca se intampla???...Ii SUNA MOBILUL!!!!!(si bineinteles ca a raspuns,era o prietena care ii ura bun venit!)
Sa va spun ce ras am tras la usa cu doctorita,si cat de rosu la fata a iesit el de acolo?Banuiesc ca va puteti imagina!
Asa ca ..aventuri o sa tot fie ,care mai de care mai incarcata de emotii!
Hai Lachi cu rezultatul ca am niste emotii pentru bietul sofer.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Lachi, ma bucur ca nu am tinut pumnii degeaba. Ii voi tine si pentru ora 19 ca sa fie o superspermograma.

Eu mi-am luat astazi rezultatele. Bineinteles candida pozitiva. nici nu ma astept altfel la cate medicamente am bagat in mine. Colul inflamat de m-a trimis la dr. ginecolog curant. Nu stiu ce inseamna asta. Ma duc la el la cabinet : inchis pana in 1 nov. Se pare ca toamna imi pleaca dr. in strainataturi. Macar de m-ar duce cu ei si cu siguranta m-as intoarce .
Celelalte rezultate: ureaplasma negativ; mycoplasma negativ; chlamydia -. Intreb tipa "ce inseamna " - " le-a fost lene sa treaca negativ?". Stati ca verific imi raspunde. Dupa cateva minute: pai n-am facut-o. Imi venea sa-i dau una .
Dar cum nu ma mai grabesc pentru FIV, o voi face luna viitoare cand ma voi urca din nou pe masa. Ce placere....
O veste buna s-a programat sotul la dr. urolog luni seara. Sa vedem ce-o mai iesi de acolo.

Monica

Mergi la inceput

Moni eu cred ca e inflamat colul de la candida. Baga si tu niste ovule si ia si Nizoral 2/zi oral sa scapi de ea. Trebuie insa sa ia si sotul!
Oare pana la cat e program la M la cabinetul privat? ca nu m-as duce dupa rez acum si sa nu fie gata sa fac spume pe acolo....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Lachi ma bucur ca, in sfarsit, ai reusit sa-l "convingi" pe sotul tau. Acum iti tin pumnii sa iasa bine spermograma.

Fetelor, vad ca sunteti multe care o sa faceti FIV in curand, va tin pumnii.

poze

Mergi la inceput

A scapat soferul!
M-am intors...cu normospermie! Dar cu foarte putini gigei fata de anul trecut. Ori cei de la Medsana elaboreaza niste spermograme mult prea bune fata de realitate! Azi are doar 29 milioane/ml fata de 78 milioane/ml anul trecut...mi se pare foarte ciudat... si am mai auzit de diferente din astea imense intre Medsana si alte locuri!
Ma rog, sunt ei putini dar macar e normospermie! Iar dna. dr. Cocei e o scumpa! Tanara, frumoasa si blanda!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Vad ca a fost o zi bogata si plina de suspans.
Avalon succes in continuare cutratamentul.
Sheri tu pe 26 te duci iar la echo?
Lachi, eu in primul an am facut stimulare 12 zile cu menogon 3 si puregon 1, am avut 6 ovocite, anul urmator am facut doar cu menogon 4,11 zile si am reactionat mai bine8 ovocite, iar anul asta cand am fost la echo sa-mi stabileasca schema de tratament Mr M a vazut ca la puregon nu am reactionat f bine si am ramas tot cu menogonul.Tratamentele sunt in functie de pacienta.Asteptam vesti despre spermograma. Tin pumnii sa iasa bine , ca sa scapi de un stres.
cristinici

Mergi la inceput