FIV - 84
Raspunsuri - Pagina 29
![](images/user_woman.png)
cristinici spune:
Scuze raspunsul era pt Victoria nu pt veronica. Din cauza vitezie. Deci 21 max 24
cristinici
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Moniland spune:
cecilia, si multumesc. De asta imi este si mie frica. Adica sa nu mai gasesca nici macar unul. Nu stiu ce sa facem. Cred ca acelasi dr. prof a prescris tratamentul si pentru sotul tau. Dar oare are ceva habar in aceasta problema?
Crinuta, tin pumnii si te astept sa vii acasa cu bb.
Victoria, eu am facut 14 zile diphereline 0,1 mg si apoi impreuna cu puregon inca 8. Cu siguranta vei reusi sa le faci tu singura.
Monica
carry spune:
Imi puteti spune daca cineva face FIV cu echipa Moisa-Marinescu ?
Eu sunt pacienta dr Moisa, vreau sa ma programez ptr FIV, si ma intreb cum sa procedez ?Ma va programa ea la BIG M ?
Ma ajuta cumva faptul ca sunt pacienta ei ptr a ajunge la profesor ?
Si cand ma gandesc ca eu am fost pacienta lui si "l-am parasit "..
delfi spune:
salutare fetelor, chiar ca e o atmosfera mai vesela azi
Iliuta: stai linistita ca nu doare de loc, am facut si eu acum 1o zile si m-am urcat pe masa cu frica si strigind dupa anestezit (asa citisem) dar nu a fost nevoie, n-am simtit absolut nimic, esti mai concentrata sa vezi ce este pe ecran decat ce face acolo
Victoria: si eu am inceput in ziua 2, si mi-au dat 21 de injectii de facut, fac 10 merg la echo dupa care continui si cu menogon( asta este cam ce mi-au explicat despre protocol)
Carry: din cate spui ai cam aceeasi pb asa ca nu-ti fa griji, iti fac dosarul imediat, totul e sa fii tu foarte hotarita
aniast72 spune:
Fetelor, ma puneti pe ganduri. Eu am HSG-ul facut in aprilie cu rezultat bun, fara nici o problema. Pentru dosarul de FIV trebuie sa fac si histeroscopie? In lista analizelor minimale pt. FIV la Giulesti scrie Histerosalpingografie /Histeroscopie. Semnul "/" nu inseamna "sau"?
Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea
musete spune:
Carry, daca esti pacienta d-nei Moisa, stai linistita , ea este cea care te va introduce la maestru. Moisa colaboreaza foarte bine cu Big M!
Succes!
Musete
antosit spune:
Andreea eu am avut rezultatul de la operatia laparoscopica si HSG-ul si tot mi-a trebuit la dosar histeroscopia!
Anto
antosit spune:
...la fel am interpretat si eu semnul si am mai amanat cu o luna depunerea dosarului!
Anto
delfi spune:
este cineva pacienta cuplului Cocei-big M? Pt. ca eu am fost la Cocei pt investigatiile preliminare, mi-a spus sa fac histero la spital dar in ziua aceea dinsa nu a fost in spital asa ca m-am prezentat la internari, am facut histero cu maestru (pt ca am spus ca vin de la MMC), apoi am depus dosarul la fetele de la FIV. dosarul a mers la prof care s-a uitat destul de rapid pe el, a scris protocolul dupa care mi-a spus sa ma duc la fiv pt amanunte. nu stiu daca mai departe ar trebui sa iau legatura cu cocei sau cand ma duc in spital sa o caut si pe dansa. ]
saftoiu_gina spune:
Monica da acum pot sa spun si eu ca a trecut timpul repede si sper sa treaca si de aici incolo tot asa .
Iliuta bafta la histero si deasemeni la fiv .
Liana iti spun si eu LA MULTI ANI si iti doresc ca aniversrea de anul viitor sa o intampini cu un bebe in brate .
Crinuta drum bun si sa te intorci cu vesti bune .
Kla nu te-am mai vazut de mult, multa bafta si tie si bine ai revenit .
GINA 28+