FIV - 84
Raspunsuri - Pagina 28
![](images/user_woman.png)
Mirela_1 spune:
Crinuta71, drum bun si BAFTA! Sa te intorci cu un bebe in burtica.
Iliuta si tie bafta la histeroscopie. Ma bucur ca in sfarsit te apropii si tu de FIV. Am citit postarile tale de pe vremea cand te pregateai sa faci la Medsana si stiu ca erai suparata in perioada aia.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Victoria spune:
Iliuta, curaj, nu doare asa rau.Eu am facut acum 2 saptamani.
Crinuta, multumesc de urari si iti urez numai bine.
Azi e Z1 la mine( speram sa nu vina...
), a venit si cu 5 zile mai devreme, deci de maine incep Diphereline...ma duc la Giulesti si sper sa invat sa-mi fac singura, ca nu vad alta solutie( eu stau in afara Bucurestiului si mai ales sambata si duminica o sa fie greu sa gasesc)
Vroiam sa va intreb, fetelor, cate zile de Diphereline de 0,1 mg ati facut?
V
“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu
nucutza spune:
Mey, Sheri, am fo azi la monta la Giuly, m-am uitat dupa tine da nu te-am vazut! Data viitoare cred ca mi-o fur, ca ma uitam fix la fiecare doamna care astepta pe acolo, in ideea ca recunosc vreo fata de pe forum (ca parca ar scrie DC pe fruntea noastra). Se uitau cam urit la mine, ca de ce le iscodesc.
Bafta, va tin pumnii la toate.
O groaza de fivoase sint in perioada asta. Erau azi nu stiu cite punctii, vreo 4 tipe au plecat cu sacosele de menogoane si gonale si alte alea, deci e de treaba, dom´le!
carry spune:
Cata veselie pe aici !!!! Vreaaau si eeeu FIV !!!
De fapt, eu sunt f trista , ca dupa 7 (!!) IA combinate ma apropii cu pasi siguri de Z1 si simt ca ma lasa nervii si puterile
Nu sunt explicatii, prb e la sot, la mine, se zice , totul e in regula, atunci nu inteleg de ce nu se intampla ?
Cu problema sotului-oligoastenospermie-si eu ok, sper ca ma vor primi la FIV, ptr ca asta intentionez
Mi se pare un "teren " mai sigur, iar cand vad optimismul vostru molipsitor, vreau sa demarez si eu cat mai repede posibil dosarul, dupa ce ma voi programa, desigur
Inca nu am toti banii necesari, dar cred ca nu-mi vor trebui toti in prima etapa , nu-i asa ?
Sa auzim numai vesti bune, bafta tuturor, va citesc cu mare drag si interes
kla78 spune:
salutari fivoasele mele iubite...mi-a fost tare dor de voi ,de astazi am netul in sfarsit si va promit ca nu o sa va mai las singure atata timp...ma tin dupa voi cat pot....
eu astept sa-mi vina CM (prin 5)si sa incep trat pt FIV 2!!ufff nu mai am rabdare...
LIANA la multi ani iubita ,sa ai parte in viata<de tot ce e mai frumos iar lacrimile tale asa fie numa de bucurie si fericire!!!stiu ca e cam tariu pt urari dar n-am avut netul si n-am stiut ca e ziua ta...daca stiam fugeam la un net cafe...sper ca ma ierti!!
va pup pe toate ,acum fug sa citesc din urma si promit sa citesc tot!!!
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
Victoria spune:
Fetele, scuze ca mai intreb o data, care sunteti mai "avansate" cu FIV-ul, cate zile de Dipehereline de 0,1 mg. ati facut?
V
“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu
antosit spune:
Victoria eu sunt la a 12 a injectie cu Diphereline de 0.1 dar am inceput tratamentul in ziua 21!Din cate inteleg tu il vei incepe din ziua 2 si sincer nu stiu ce schema urmezi.Mi-e mi-au dat sa cumpar 28 de fiole si ma gandesc ca voi merge cu el pana la sfarsitul tratamentului in paralel cu celelalte de stimulare!Poate mai iti raspund si fetele cu mai multa experienta decat mine !
Anto
cristinici spune:
Veronica , daca faci acelasi protocol ca si sheri lungo-scurt, vei face in jur de 20-22 de fiole de dipherelin. Si nu mai fi asa stresata.
Kla bafta la nou incercare, sper sa fim cat mai multe mamici la anu pe vremea asta.
Sheri cand faci punctia?
cristinici
Mirela_1 spune:
Ei Lachi, asteptam si pana ajungi la mamici. Sa speram ca nu mai e mult. Eu oricum am beut niste must de dimineata.
Sa dea Domnul sa ploua cu gravidute in toamna asta, ca multe v-ati pus pe treaba.
Va pup FIV-oaselor.
kla78 spune:
CRISTINICI multumesc frumos si eu sper ca la anul pe vremea asta sa schimbam deja pampershi cat mai multe aspirante!trebuie sa reusim !!
VICTORIA eu nu te pot ajuta ca eu am inceput trat din ziua 20 dar iti doresc multa bafta si incearca sa fii relaxata si sa gandesti pozitiv!
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos