Grup de suport pentru slabire 5 Kg. (3)
Raspunsuri - Pagina 7
country girl spune:
Hai, curaj, toata lumea!
Important e sa ne simtim bine in pielea noastra nu sa metzim de foame pe strada.
Luna, am aplicat sugetsia ta cu 12-20 si vreau sa spun ca, desi ma trezesc dimineata cu o foame de lup, nu mananc pana la amiaza la 12H30 si nici dupa 20H00. Combinat cu sportul, jur ca de doua zile se simte mai bine decat dupa primele trei saptamani de dieta asa si asa de la inceputul lui septembrie.
Si sotzul meu constituie sursa unor probleme, ca sa spun asa
Desi vrea si el sa slabeasca, seara de seara ajungem prin a manca destul de consistent. Si mi-e ciuda pe el, fiindca toata ziua e singur acasa si ar putea manca pe rupte, dar nu el ma asteapta si pe mine sa ma duca in ispita. Mi-e ciuda si pe mine ca nu am pus inca piciorul in prag spunandu-i ca poate sa faca orice dezmatz culinar cand nu sunt eu acasa!
si Ilinca (10 septembrie 2005)
danitin spune:
Ciao! Fetelor, la mine nu e bine deloc. Am facut o infectie la o masea si am de ales: ori bag calmante pana parca sunt drogata, ori nu si atunci ma urc pe pereti de durere. Practic, imi creste maseaua de minte si, periodic, fac asa infectii. Ieri am fost la dentist, mi-a facut o incizie, a curatat locul, sunt pe antibiotice. Partea proasta e ca mor de foame dar nu am nici un gust si nici chef de miscare, apa, dieta nu am.... Nu stiu cum ies din chestia asta, sper sa nu reusesc sa pun ceva pe mine pt. ca nu pot mesteca bine dar as rontai mereu ceva...
Stit ce m-am gandit? Daca tot e grup de sprijin, haide sa incercam sa postam fiecare cate ceva din micile trucuri auzite sau incercate...
De exemplu o fost balerina mi-a spus ca, dupa ce a nascut avea mari probleme in a ajunge din nou la kg necesare pt. scena. Iar seara avea cele mai mari probleme. Si atunci a incercat urmatoarea chestie: isi facea cate o supa de zarzavat - o telina, un morcov, un pastarnac, un patrunjel, frunze de telina si patrunjel si manca seara cate doua farfurii pline dar CU LINGURA. Cica da senzatie de satietate. Daca se plictisea de gustul dulceag al supei - se pune putina sare, dar foarte putina - o acrea cu bors si mai adauga un ardei si o rosie dar se consuma numai zeama. Legumele se pot pasera prin mixer - ca pt. bebe cu putin iaurt degresat - si se consuma la amiaza. O alta varianta ar fi, pt. cele care poftesc dulce o portie de compot de prune cu muuuulta zeama, tot asa, seara iar prunele la amiaza. Sunt si usor laxative asa incat .... Cum scap de durerile de masea vreau sa incerc reteta, poate trec de palier.
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
olim spune:
Salutare fetelor
Si a mea dieta e spaniola, ca ieri am uitat de oua si am mancat un hot-dog ca am crezut ca crap de foame

Am adus masina noua acasa si am dat o fuga in ikea si nu aveau la ora aia nimic de mancare, asa ca am preferat un hot-dog, decat o pizza pe nu stiu unde.
O zi frumoasa si multa bafta tuturor
Luna75 spune:
Danitin imi pare rau pentru problemele de sanatate.Ma gandesc ca de mancat nici nu poti chiar daca ti-e foame.
Ai putea incerca supa de legume pasata si sa o bei cu paiul.
Reteta balerinei e foarte buna deoarece toate legumele sunt din categoria caloriilor negative.
La fel de eficienta e si ciorba de varza.Reteta nu o mai dau deoarece ma gandesc ca e arhicunoscuta.
Eu gasesc supa de varza foarte gustoasa si o mananc cu placere in orice cantitate dar numai 2 zile dupa care nu o mai suport sub nici o forma.Unele persoane au reusit totusi performanta sa manance 9 zile .
Countrygirl,dimineata poti sa bei un suc de fructe sau sa mananci un mar,doua cand iti este foame.
Ma amuzam de postarea ta cu cerealele si laptele - multi oameni te-ar pune la zid pentru afirmatia ta-dar si eu sunt convinsa ca masa de dimineata nu imi prieste (in sensul ca ma ingrasa)indiferent daca mananc cereale integrale cu lapte sau omleta cu sunca.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by olim
Salutare fetelor
Si a mea dieta e spaniola, ca ieri am uitat de oua si am mancat un hot-dog ca am crezut ca crap de foame
Daca ai mancat hot-dogul ala mititel de la bufetul Ikea - nici nu e cazul sa iti faci procese de constiinta.
Crenvustiul a inlocuit ouale,painea....
Curaj!mai avem putin dupa care mancam cu cap.
Eu una nu ma mai avant in nici o dieta batuta in cuie in viitorul apropiat.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
ellej spune:
Luna, multumesc pentru floricica.
Mariana, mai rezista si tu o saptamana. Va inteleg, eu am tinut dieta asta la sānge, adica mi-am cumparat chiar svaiter cum scria acolo etc. 2 kg tot sunt ceva, daca mai dai jos 2 ajungi sub 70 de kg, sa vezi ca si asta conteaza la psihic. Eu cand ma voi vedea sub 60 dau petrecere (cu mancare de regim
).
Curaj, o saptamana trece repede.
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
olim spune:
Adevarul ca nu era prea mare hot-dog, dar asta e
Mariana mult curaj.Hai ca o saptamana mai trece cumva si mai dai 2 kile jos si sa vezi ce bine te vei simtii

Bafta tuturor

nadyana spune:
Luna, eu nu am inceput de saptamina trecuta asa cum am spus, dar am inceput de azi.Cu toate ca, nu stiu daca pot sa tin un regim exact.In orice caz, te rog sa ma treci si pe mine.M-am cantarit dimineata si aveam....82 kg jum.
miti2004 spune:
fetelor, chiar acum stau in fata unei cani de
, fara zahar, si la ceai am reununtat sa pun zahar, si nici alt indulcitor nu folosesc...
Luna sa stii ca merit pe deplin
...iar la treaba cu sotii care sunt slabi, ei, al meu chiar nu e slab deloc si tot mananca :)
mariana cred ca ideea cu farfuria mai mica e buna, o sa incerc si eu...si in loc de rontait la calculator, de ce nu manance seminte ? iti cumperi din alea fara sare si rontai la ele decat alte prostioare...
miti, mamica de 
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
mariana tache spune:

Fetelor, sunteti tare dragute! Multumesc pt suport. Dar sa stiti ca tot nu mai tin inca o saptamana de daneza!
Acum imi bat capul si ma tot incurajez singura pt schimbarea stilului de viata. Este adevarat ca in ultimul an am schimbat multe (cea mai mare schimbare: am devenit sportiva), dar se pare ca nu-i suficient; si cred ca cel mai mult trebuie sa lucrez la cantitatile de mancare; o prietena mi-a zis asa (danitin, uite un truc de genul pomenit de tine!): iti cumperi o farfurie mica si o umpli asa cum esti obisnuita sa faci cu celelalte farfurii; o mananci pe toata si nu iti pui a doua oara sub nici o forma. Ei, la chestia asta lucrez acum; ma tot gandesc cum sa fac sa-mi schimb farfuria!
E o problema f grea si nu stiu daca o sa reusesc vreodata.
A doua problema majora la mine este mancatul intre mese; adica rontaitul! sunt terminata daca la calculator nu bag ceva in gura. Pana acum am avut noroc cu pepenele; acum am trecut la struguri (la pranz am mancat 2 imbucaturi de omleta ramasa de la copii + struguri multi); dar la iarna ce fac???
Avand in vedere ca am fost o vitica si am renuntat la daneza, trebuie sa ma pedepsesc cumva; si cea mai buna pedeapsa ar fi schimbarea farfuriei; dati-mi un ragaz de o sapt; poate reusesc.
Luna, ai fost prea draguta; nu merit florile, chiar daca am slabit; ia-le inapoi!
Sa stii ca merg destul de bine cu alergatul; duminica simteam ca plutesc, asa usor am alergat; nu-mi venea sa cred; ieri nu am fost ca am avut o intalnire importanta si am ajuns tarziu acasa. Sunt curioasa cum va fi azi.
Cat timp am fost plecata din Cj, nu am alergat (5 zile!); asa greu mi-a fost dupa... si nu numai fizic, ci si psihic; mi-era f lene sa mai alerg; dar mi-am revenit si sunt f bucuroasa pe aceasta cale.
Sa stii ca nu esti prea drastica! Noi, pardon .. eu sunt prea neserioasa!
ellej, hihihi, nasoala petrecere vrei tu sa dai!
Luna, Ina, sa stiti ca si eu am senzatia ca ma ingras de la masa de dimineata; oare sa nu mai mananc dimineata
;
Olim, ai si tu o daneza de toata frumusetea! bine ca ai slabit!
Danitin,
ca sa treaca infectia repejor!
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!