Prichindei martie - aprilie 2005 (111)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Scuzati ca dau buzna in intimitatea voastra, dar cam ce greutate au copiii de un an si 5-6 luni?
Si inaltime?
Si nr.la picior?

Va rog, ma intereseaza urgent pentru niste hainute si incaltaminte de fetite!!

Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

fetelor multumesc mult tuturor pentru sfaturi si sustinere.

febra a mai trecut nu a mai fost nevoie azi noapte sa ii dau antitermice doar dimineatza pe la 6.30. dar marti pe zi si noaptea nici cu nurofen nu reuseam sa o tin sub control mai mult de 4 ore...de fapt dupa 4 ore deja ardea ca toate cele. se pare ca incet incet ne revenim.

va pup pe toate si sper sa reusesc sa mai postez si eu din cand in cand.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Ninocikap, sanatate multa la pitic....

Coco, se pare ca Vladut de mic e microbist...are cu cine sa semene probabil...

Daria, va felicit pentru masinuta( e cea alba din imagine, nu?), ca a sosit la tanc....si ii dorim si lui Mircea sa aiba parte de acelasi "examen" ca sotia lui.

Nastasika, sper sa poti depasi obstacolul cu reprosuri si sa crezi ca Tavi va fi bine...uneori noi, parintii si copii nostri, in special ," platesc" unele erori medicale...pacat.

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by hristina

Scuzati ca dau buzna in intimitatea voastra, dar cam ce greutate au copiii de un an si 5-6 luni?
Si inaltime?
Si nr.la picior?

Va rog, ma intereseaza urgent pentru niste hainute si incaltaminte de fetite!!

Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

Ca "rezumat" si ca idee, as putea sa spun caci copii " nostri" se incadreaza intre 9.5-15 kg si 77-92 cm.
Iar ca numar la pantofi , depinde, intre 20-22.

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Laura, ma bucur ca nu s-a intamplat nimic si totusi( nu ca repros), viata copiilor sta in mainile noastre....o secunda de neatentie....si ...
Va pup, in special, " premiantul la cross"...

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Ligia mersi mult! Am luat pana la urma cel combinat cu pin, ienupar si brad, parca! Oricum, pe prospectul de la Humex scrie ca nu se da mai mult de trei zile si azi e deja a trei zi!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

raresionut da,masina e cea alba din icoana de messenger.O sa fac poze mai de aproape si cu mine la volan, mai ales si o sa vi le arat,Aseara am facut o poza ,rapid de pe geam.
nastasika imi pare rau sa aud asa ceva. Bine totusio ca ati cerut si "a second opinion"si,daca urmati tratamentul corespunzator puteti anihila astmul.
am vazut pozele,imi plac mult copilasii tai.

fetelor,noi astazi mergem la opera,la balet rock "DANCING QUEEN".

Poze frumoase cu noi
filmulete dragute

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

coco,oml,
mersic de raspunsuri
Pana la urma se pare ca vom planifica vizitele de recunoastere si apoi ne hotaram definitiv ce si cum.

Azi am fost cu ambii pusti la noul pediatru.Lui Bubu i-am facut Infanrix-ul si Prevenar-ul,iar Sofiei cele obisnuite de 2 luni.Cu Bubu e totul in regula,peste 2 saptamani repetam glicemia si analizele de urina(mamacita).Sofia si ea f bine,5,940kg .Suntem incantati de noul pesiatru,e tanar si cu idei noi,nu ca celalalt.Poate va intereseaza ce am discutat:
-despre fluor,spalat dinti si pasta de dinti:spalat dimineata si seara,intotdeauna dupa biberon cu putina pasta de dinti cu fluor,nu ne-a prescris zymafluor cum o facuse celalalt pediatru(eu oricum din proprie initiativa nu i-am administrat);tot legat de asta,ne-a sfatuit sa renuntam imediat la biberon si sa-i oferim lapticul din canita(aici greseala noastra ca am lalait-o pana acum cu bibe);
-nu avem nevoie de vit D suplimentar!Explicatie:din moment ce nu mai sunt alaptati,copiii isi iau vit D din formulele de lapte(majoritatea o contin),deci nu are rost o suplimentare fara motiv intemeiat;
-mancare:copilul de la prima aniversare trebuie sa pape cam aceleasi lucruri ca si parintii(desigur nu condimentat si sarat la fel).Aceasta idee este f impamantenita aici,eu chiar incep incet-incet sa -i dau lui Bubu din ce gatesc pt noi,desigur adaptat la cerintele varstei.

Cam asta pe scurt,daca mai imi amintesc va mai zic.Momentan am teburi cu Sofia

Mami de pufulet pufilos si Sofilina ursulina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Offtopic:
Daca nu va suparati pe mine, am postat un subiect la clinica virtuala, pentru fetele din Bucuresti care ma pot ajuta.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85075
Multumesc!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

quote:
Originally posted by nastasika
Asa ca aveti mare grija fetelor pe mana cui ajung copii vostrii, pt. ca asa cum zicea si mamacita, nu toti cei care au diploma de medicina sunt si capabili sa-si faca meseria, ba uneori pot face chiar rau micutilor nostri...imi vine sa ma duc s-o strang de gat pe asa-zisa

Imi pare nespus de rau ca am avut dreptate si ca nu ne-am "cunoscut"mai devreme sa va pot ajuta cu un sfat!!!Dar ma bucura faptul ca m-ai inteles cand ti-am atras atentia cu cele mai bune intentii asupra pediatrei foste si ca nu te-ai suparata ca ti-am zis ca musai secondopinion,ca mie mi se parea ceva necurat in atatea bronsiolite si atatea antibiotice la un copil asa mic.Sa dea DD sa va puneti pe picioare,dar asa se intampla:profesionistii trag sa repare ce a stricat un ageamiu!Sau cum i-am zis,lelita cu pretentii de dr.!!!!

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput