Prichindei martie - aprilie 2005 (111)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns caramella spune:

Am reusit sa va citesc in sfarsit.

Noi am fost plecati de sambata la sat la soacra-mia unde am facut parastasul cumnatului meu,apoi m-am relaxat culegand via si cartofii.
Binenteles ca pe Alicia nu am luat-o cu noi,a-si fi luat-o dar eram prea ocupati.Nu am mai stat niciodata asa de mult despartita de ea,mi-a fost tare dor,si ei se pare ,cand ne-a vazut mi-a sarit in brate si nu a mai vrut sa se desparta de mine,zicea "uite mama" incontinu,pe tasu' nu la prea bagat in seama.

ANCA MICAELA FELICITARI!SARCINA USOARA SI BB SANATOS!

DARIA FELICITARI!SA CONDUCI CU PLACERE SI FARA INCIDENTE!
cumintelului si intelegatorului.Chiar am vrut sa te intreb dar tot uitam cum de stau la tine pe jos tot felul de vaze cu flori si alte obiecte decorative?Noi am luat tot ce se putea lua din zona de acces,avem deja la activ 3 bibelouri sparte si 2 farfurii.S-a si ars la aragaz dar de aia tot mai pune mana din cand in cand.

ZUZULE of ce a suferit saracutul,ma bucur ca e bine acum!

ELLINIA multa sanatate!Si noi avem probleme cu incapatinarea,istericale,tranteli pe jos,negare mai nou,luarea juccariilor de la copii in parc,neampartirea propriilor jucarii pe model "ce-i al vostru e si al meu,ce-i al meu e doar al meu'.

LAURA bine ca nu s-a intamplat nimic grav,imi inchipui ce va-ti speriat.

NINO sa se faca bine puiu!

Noapte buna tuturor!

Carmen si Alicia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasika spune:

quote:
Originally posted by coco

Sa va spun una tare pana nu uit: la vaciin la dispensar ne-am intalnit cu o fetita de 1an si 8 luni care vorbea cursiv, era cu un cap mai inalta decat Vlad si culmea: stia o poezie! Vorbea ca un om mare, se abtinea sa planga cand a intepat-o! am fost socata! Mutulica al meu ...daca va fi asa la 2 ani e bine!

Corina si Vlad

Amintiri

Eu incadrez genul acesta de copii in categoria exceptii. Cunosc si eu un astfel de caz. O fetita la 1 an si 6 luni stia f, bine sa vorebeasca si aproape de 2 ani stia deja toate literele alfabetului, strofe intregi din "Luceafarul", cantecele...dar pe ea au atras-o cartile si chestiile astea si are o dorinta extraordinara de a invata.

Anastasia mea deabia dupa 2 ani a inceput sa vorbeasca si ajunsesem sa fiu cam ingrijorata ca nu vorbeste si ea mai repede, dar acuma nu-i mai tace gurita cat e ziua de lunga....tot timpul are ceva de zis , nu pot sa urmaresc si eu o stire la tv, nimic...
Asa ca ai sa vezi tu cand mutulica al tau o sa dea tot timpul din gurita cum o sa ajungi sa-ti doresti sa taca macar cateva secunde...

Nastasika si nazdravanii: Maria Anastasia (29.11.2003) si Stefan Octavian(21.04.2005)

Mergi la inceput

Vreau sa va intreb ceva, la o maselutza e umflat tare si am vazut ca are o pungutza mica de singe inchegat parca, sau ceva colorat oricum, ca o vanataie. E normal E problema?

andruzza, lipsesti nemotivat. pe unde sunteti?

Eu si Raducu (22.04.2005)
[/quote]

Si Tavi a avut asa la o maseluta si m-am speriat, dar nu-i nimic grav, o sa-i iasa meseluta f. curand

Noi am scapat de problemel e dintzoase (deocamdata), Tavi are deja 12 dinti si 4 masele, celelalte maselute ies mai spre 2 ani...Am si eu o pauza ca la noi iesitul dintilor e o adevarata tragedie: plansete, maraieli, vaitaturi, muscaturi si febra...e asa mamos baiatu' lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

'neatza!
laura mama ce spaima cred ca ai tras. Bine ca s-a finalizat pozitiv si roaga-l pe tatal tau sa-l supravegheze mai atent. Felicitari pemntru credit si returnare usoara,fara dificultati materiale.
Am tot vrut sa va povestesc despre Sahsha,un baietel dintr-un parc din apropiere. L-am intalnit in perioada in care eram in pauza de forum. Are 1,5 luni si vorbeste in propozitii si fraze.
Eram eu f grabitam, deci nu am ramas in prezenta lui decat cateva minute, indeajuns insa sa ma uimeasca. Era cu matusa lui,care si-a uitat tigarile sus. I-a spus ca a uitat sa le ia,l-a intrebat daca ramane jos pana urca ea sa le aduca,iar el i-a replicat:
"nu,mergem sus sa le luam. Mi-e frica de avioane". Tocmai trecusera niste avioane ,s-a speriat si,in concluzie era mai...sensibilicos in minutele imediat urmatoare "mitingului".
Se juca cu masinutele le tot urca intr-o masina caratoare de masini mici si le prezenta copiilor: asta-i masina lu' poli(era violet) si asta-i masina lu' dinamo(rosie).
ce mai! Ca nu mai retin exact tot ce-a vorbit. Ideea e ca, vorbeste cursiv, are o logica fantastica si e tare,tare perspicace(a observat imediat cand un baietel si-a schimbat hainele si a exclamat:"baiatul s-a imbracat!")

Poze frumoase cu noi
filmulete dragute

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Unde sunteti fetelor?! Am ramas singurica pe aici...poate va ademenesc cu niste pozici ale nazdravanilor mei dragi:

http://new.photos.yahoo.com/mariramo/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamaria_luiza spune:

Daria sa stapaniti sanatosi masina! Cum mai e funduletul lui Brien? Eu iti recomand produsele Weleda, nu stiu daca in Timisoara se gasesc, crema cu calendula pentru bebe e foarte buna (noi o folosim cu succes).

Laura, bine ca l-ati gasit pe George. Eu asta noapte am visat ca l-am pierdut pe Rares in oras (probabil sub influenta povestirii tale) si m-am trezit inspaimantata.

Zuzu ma bucur si eu sa citesc despre voi. pupilici piticilor si multa sanatate. Ati terminat cu reparatiile? Eu una as prefera Grecia, m-am saturat de nemtii astia (ca si belgienii sunt cam la fel croiti)...eu mi-s cu coada sus ca-mi curge sange latin prin vene, desi dupa ultima vizita in tara mi-a trecut si de latinism...In fine, cel putin grecii sunt ortodoxi, pentru mine ar avea importanta. Oricum voi sunteti hotarati sa va intoarceti in grecia, 2 ani la deal sau mai la vale cred ca-i tot una. Eu as pleca cat mai repede.

Nino a trecut febra?
Rox azi faci din nou sport?
Coco a trecut fara febra?

Sa va povestesc ce am patit cu Rares ieri si azi dimineata. I-am cumparat, in sfarsit pantofiori de toamna (noua ne plac foarte mult, sunt de la primigi, tare draguti dupa parerea noastra). Ieri am vrut sa-l incalt prima data cu ei si apoi sa plecam la gradi. L-am incaltat, s-a asezat in fundulet si a inceput urlatul...arata disperat inspre sandalute. I le-am dat (ma gandeam ca in felul asta o sa putem pleca). cand sa-l ridic de jos sa plecam incepe si mai tare si se arcuieste de spatic si neam daca am mai plecat pana cand nu i-am dat sandalutele.
Azi dimineata la fel. Cand sa-l incalt incepe sa-mi ceara sandalutele. Eu nimic, ii explic ca punem pantofiorii si mergem la gradi ca afara e frig nu mai e vara si bla, bla, bla. Incerc sa-i pun pantofiorii si el scutura din picioruse si plangeee. Ii dau pana la urma sandalutele (dupa 15 min de plans)in manuta si incerc sa-l incalt cu pantofiorii...normal ca nu am reusit. A castigat pana la urma. I-am dus papuceii cei noi educatoarei poate ea are mai mult succes.
Sa vedem maine ce o mai fi.

Oana si Rares(14.04.2005)

poz(n)ici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66292" target="_blank">Rares, "os domnesc"
varsta lui Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamaria_luiza spune:

Daria baietelul avea 1.5 luni??? nu 1.5 ani? waaaaawwwww

Ligia cum e maseluta? S-a dezumflat gingia?

Oana si Rares(14.04.2005)

poz(n)ici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66292" target="_blank">Rares, "os domnesc"
varsta lui Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

oml
Daria baietelul avea 1.5 luni??? nu 1.5 ani? waaaaawwwww
ba,avea 1,5 ani,zapacita de mine !!

Cat despre teraba cu sandalutele,hahaha ce bine cunsoc. Nu stiu daca ai fost pe faza,inainte sa plecam la mare le povesteam fetelor aceeasi chestie. Nu vroia in ruptul capului alte incaltari decat cele cu care era deja obisnuit. S-a si speriat de cele noi(ii erau straine,normal si-l agresau cu prezenta).I le-am lasat in casa,sa se joace cu ele ca si cand ar fi facut parte din gasca jucariilor. Asa le-a acceptat,mai intai ca prezenta,apoi le-a atins si le-a dat el rolul care i-a convenit,abia apoi si-au satisfacut functia primara,de incaltari.
bafta si voua,in cam 5-zile,o saptamana il veti putea incalta.

Poze frumoase cu noi
filmulete dragute

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Oanamaria luiza si Tavi va primi un tratament de lunga durata cu Singulair, o pastiluta seara multa vreme...Nu ti-am raspuns pana acum pt ca asteptam sa vb cu alergologul.

Am fost aseara iar la dr. Marcu ( pt fetele din buc.--super medic!!!!) pt ca Tavi mi-a facut iar febra 38,8 si suiera rau, era full de muci cu tot aspiratoru meu si diaree de nu se poate...
Cum a pus stetoscopul pe el s-a minunat de haraiala si m-a trimis imediat la dr. Iordachescu Mihai, alergolog - asta da profesionalism si lucru in echipa - aviz fostei mele pediatre!!! (n-am putut sa ma abtin). Este aproape sigur faptul ca Tavi este astmatic (dupa atatea bronsiolite) si manifestari alergice (vezi scaunul moale si bubitele de care spuneam zilele trecute).Acum urmeaza un tratament de criza bronsiolitica cu ventolin si prednison, dupa care urmeaza un tratament de lunga durata cu singulair. Dr. mi-a spus ca daca urmeaza exact acest tratament sunt sanse foarte mari ca pe la 8-9 ani sa nu mai aiba absolut nici o problema...Doamne ajuta!

Mi-a spus ca era si mai bine daca incepea tratamentul acesta dupa primele 3 crize...of, pediatra mea....

Stiti ca eu aveam o problema cu stimularea imunitatii-(am deschis si un subiect despre asta la "parintii intreaba-parintii raspund")- l-am intrebat pe medic aseara si mi-a spus sa nu-i dau absolut nimic pt. ca tot ce inseamna vaccinuri orale pt stimularea imunitatii lui ii fac foarte mult rau, avand deja ige-ul foarte mare-deci inseamna sa-i maresc ceva ce deja el are in nr. prea mare - nu prea stiu eu sa va explic exact, dar cert e faptul ca NU trebuie sa-i dau asa ceva (si anul trecut in toamna i-am facut o cura de ribomunyl la sfatul pediatrei mele, adica am pus gaz pe foc

Asa ca aveti mare grija fetelor pe mana cui ajung copii vostrii, pt. ca asa cum zicea si mamacita, nu toti cei care au diploma de medicina sunt si capabili sa-si faca meseria, ba uneori pot face chiar rau micutilor nostri...imi vine sa ma duc s-o strang de gat pe asa-zisa

Hai, opriti-ma, ca v-am zapacit de cap cu problemele mele...

Eu si bucuriile mele: Ana (29.11.2003) si Tavi(21.04.2005)

Mergi la inceput

...si inca ceva...stiti despre tonele de antibiotice pe care i le-am dat lui Tavi de la 2 luni pana mai acu?...i le-am dat de pomana.....am reusit doar sa-i distrug stomacelul si nimic mai mult....

Eu si bucuriile mele: Ana (29.11.2003) si Tavi(21.04.2005)

Mergi la inceput