Prichindei martie - aprilie 2005 (111)
Raspunsuri - Pagina 18
rrox3 spune:
offtopic, scuze, dar voi fi scurta ![]()
daria daca ai lista participantilor intr-un fisier excell si faci un ecuson in corel, poti folosi date variabile, nu trebuie sa faci manual 1000 de ecusoane
Aranjezi unul singur si la printare va lua valori din lista din excell. Spor la treaba!
Oanamaria
exploratorului!
si sa-i treaca tusea!
Zuzu sa va trimit si aici multi

pentru toti trei frumosii! ![]()
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
laura72 spune:
Daria felicitari si sa nu ai incidente.spor la ecusoane.
lui Brien cel destept.
Ligia ,am patit-o si noi cu kk ,tot la medic.ne-a consultat saraca amanuntit si la plecare zice fugi ca-ti pute urma,razand.sa aveti rezultatele ok si multa sanatate tuturor.
Rp pupam minunea miscatoare de 114g si pe dra Mara.te asteptam pe la noi mereu vesela.
Raresionutsi noua ne-a punctionat vena cu ac cu fluturas sunt mai bune in caz ca se misca.atunci a fost destul de cuminte dar acum nu stiu cum il voi tine.noi tr. sa facem ASLO peste 2-3 sapt.o sa vezi ca atunci vei fi tare dupa aceea iti tremura genunchii.
Oanamariace placuta trebuie sa fi fost intalnirea si ce frumos ai povestit. speram sa ii treaca repede manuta si sa invete ca nu e voie si sa nu mai pape ghinde.
Zuzu si pe acolo dezinteresati de meserie?bine ca ati scapat de spital si ca sunteti bine.sarutari fratiorilor cuminti.
Simonella ce bine ca ati descoperit cauza si s-a rezolvat .cat despre bona exista si astfel de persoane cu vesnic chef de barfa si rauvoitori.despre doamna noua eu zic ca e o persoana cu caracter si merita increderea ta.
Poze:http://pg.photos.yahoo.com/ph/ciotica/my_photos
LAURA SI GEORGE STEFAN 22.04.2005
ligia13 spune:

Daria , cate etichete ai facut? Azi ai si conducere asha-i? (Soferitzo). Mircea cand incepe scoala?
rrox, si eu m-am gansit la ideea asta ca daca toti l-am luat (virusul) inseamna ca e mai serios. Ma bucur totusi ca Raduc face fatza cu brio, azi aproape ca nu mai are muci, zicea bunica ca e bine, au fost si la plimbare!
Cat despre asistenta, ce sa-ti spun?! Ma bucur macar ca are o mana f buna, si eu tot la ea merg, desi am venele ascunse din prima mi le gaseste.
Iar la pampers, ma crezi ca peste tot merg cu schimb, si in parc. Dar azi am zis ca juma de ore, nu trebe, mai ales ca nu era ora de kk. In fine.
reresionut, procedura a fost oarecum simpla. Am stat cu el in brate , si el cu mana intinsa pe spatarul scaunului.L-a pipait 5 min, a vorbit cu el, apoi poc. Am uitat ca mai era o tanti asistenta care ii tinea mana bine, eu il mangaiam pe fatza, vorbeam cu el. A plins, dar nu s-a smucit deloc, nu i s-a facut rau, a fost un adevarat barbatel.
laura, altfel voi ce mai faceti? Sunttei bine?
elinia ce face Stef?
nastasika, am vazut ca ai postat si ieri, dar cum mesajele au ajuns aiurea nu le-am vazut. Ma bucur ca ati ajuns pe maini bune.
Ce a fost a fost, de-acuma cu tratamente adecvate sigur va fi bine
oana, ce frumos, intilnire cu Daria la atatia km departare.
Cate despre cumintenie, ce sa zic. Radu mai noi baga in gura orice. Imi vine sa mor. Dar ce e interesant, ca dupa ce baga vine la mine si deschide gura si rade. Normal, ma enervez , il pun sa scuipe, ii explic ca nu e voie, lalalala, rade si data viitoare iar.
Hartie, ziar, scame, pietre, pamint, bucatele de mancare cazute pe jos in bucatarie in timp ce gatesc sau aruncate de el, si nu apuc eu sa le matur imediat..
Aseara a primit un puzzle cu animale, din lemn si de mult nu l-am mai vazut asha incantat de o jucarie. 30 min ne-am jucat, el scotea formele , eu le puneam, apoi incerca si el, a fost f simpatic.
Gata , revin la munca!
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
dariaevelin spune:
oanamaria si rrox multam de trimitere. Constinta mea sta in voi 
Rrox,nu stiu daca merge asa cum spui si in cazu' asta. Eu lucrez in corel,e drept,dar lista o am de pe net(in format e)apoi,in ea sunt inscrisi in oridine afabetica si asistente si dr(io tre' sa-i triez pt ca sunt ecusoane diferite pt fiecare categorie)Am fisierul cu chenarul ecusoanele(mai multe pe pg)si eu trebuie sa pun numele intr-un dpertunghi,apoi la print se rezolva prin suprapunere chestionarele deja printate,cu treaba asta care-o fac eu.Sper ca am fost destul de explicita.
Merci oricum de pont,poate se poate asa cum ai spus tu,eu nu ma pricep asa de bine.
ligia,am uitat de zapacita ce sunt sa va urez sanatate
.Sa va faceti bine curand,Am inteles ca raducu deja e pe drumul cel bun.
Am facut 350 ecusoane pana acum...mai e cale lunga.
Astazi,ai dreptate,ar fi trebui sa conduc la 5,dar s-a amanat(a murit un prieten de-al instructorului,azi e inm) pt maine,chiar inainte de a ridica masina.
Mircea chiar acum e la scoala,plateste avansul.Incepe de poimaine.
Poze frumoase cu noi
filmulete dragute
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
mamacita spune:
ligia,SANATATE x 3!
Daria,pai sa-i facem si lui Mircea galerie,doar e"de-al nostru"!![]()

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
nastasika spune:
quote:
Originally posted by mamacitaquote:
Originally posted by rrox3
Eu tot caut pe harta pe unde pisici sa ajung eu la serviciu urmatoarele 3 zile!! mama lor de francofoni!
Madame la mere de les francophones
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

rrox3 spune:
Daria merge si asa, daca e scrisa functia in dreptul lor si e separata de nume cu un tab sau cu o virgula, foloseti un fisier txt cu Print Merge in corel. Poate aplici data viitoare. 
Tinem pumnii si lui Mircea! ![]()
Ligia Bravo Raducului!
Cand ni-l mai arati? ![]()
Eu tot caut pe harta pe unde pisici sa ajung eu la serviciu urmatoarele 3 zile!! mama lor de francofoni! Sunt toate strazile blocate pe aici (langa Mariott) 
tuturor!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
nastasika spune:
Fetelor, acum avem alta problema:lui Tavi i-au aparut niste bubite mici si rosii cu mijlocul pronuntat si tare...ieri avea vreo doua pe picioruse, astazi are mai multe pe picioare si au inceput sa-i apara si pe manute. Mi-am amintit ca si la mare a avut asa ceva si atunci am dat vina pe nisip, apa, dar se pare ca nu-i asta cauza. Bebeii vostrii au avut vreodata asa ceva? Ce-o fi?Am sunat la dr Marcu , dar e pe teren si o sa incerc mai tarziu. Daca stiti ceva spuneti-mi si mie...o fi vreo alergie...habar n-am..

mamacita spune:
quote:
Originally posted by rrox3
Eu tot caut pe harta pe unde pisici sa ajung eu la serviciu urmatoarele 3 zile!! mama lor de francofoni!
Madame la mere de les francophones

Alexandru,soarele nostru
ninocikap spune:
fetelor se pare ca avem rosu in gat... ![]()
problema e ca ma speri rau febra care o are.... si cu nurofen si abia il tine vreo 3 ore ca sa fie mai bine...
nu mai stiu sigur, cred ca Rrox spunea ca se poate da si la copil algocalmin fiola...? sau am retinut eu gresit..? ma gandesc ca poate e mai puternic...
acum aproape a adormit la mine in brate..si se vede ca e de la febra...
desi la 3 si ceva i-am pus supozitor cu paracetamol.., i-am dat si antibiotic, si acum 15 mi i-am dat iara nurofen...![]()
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze