Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-13
Raspunsuri - Pagina 24
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
ana_p spune:
Buna, fetelor!
Ma bucur ca pe aici adie optimismul si sunt convinsa ca nu va mai trece mult si vom avea printre noi alte , ce ziceti?
Ioana si Salomea, multa bafta maine si dati-ne vesti bune cat mai curand.
Mamidevladut, te admir pentru taria si perseverenta ta si iti doresc numai bine.
Mult succes tuturor la monitorizari sau la IA.
Eu merg astazi dupa-amiaza la ultima zi de monitorizare de luna asta (in ziua 12 valorile era bune: E=11,8; OD=26), am facut o injectie cu Pregnyl si sper ca astazi sa aflu ca s-a spart foliculul. Dupa intepaturile de aseara cred ca asta s-a intamplat.
Multi tuturor tutunareselor!
kitty_nic spune:
Ana_p, bafta la monitorizare si mai ales la . Sa auzim numai de liniute duble!
Mamidevladut sa-ti traiasca Vladutul tau cel destept, optimist si destul de matur!
Poze
Nimic nu este intamplator.
Amely spune:
fetele dragi!
Alexia, Kitty, diseara la ora 20.00 am eco de 7 saptamani, pana atunci stau in niste emotii... Va multumesc din suflet ca imi tineti pumnii, sper sa fie bine. Intru sa va zic ce am facut diseara sau maine...
Ioana, ma bucur din tot sufletul ca ai un plan, si inca unul asa de bun, si mai ales pt. valorile tale de pus la panou, sigur sunt sanse de bb
Mamidevladut, imi place mult gandirea ta, de invingatoare. Iar Vladut cu sguranta iti seamana
Va tin pumnii la toate luna asta!
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"
My baby development
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/madau/madau.jpg)
madau spune:
Fetelor scuze ca dau buzna peste voi, mi-au cazut ochii pe subiectul asta si l-am citit cap coada. Vroiam doar sa va felicit, sunteti pline de optimism si luptatoare, sunt sigura ca DD o sa va dea tuturor bb-lusi frumosi si sanatosi asa cum meritati.
Va pupa dulce o fosta Tutunareasa, actuala mamica de bb-lina zapacita, si va doresc tot binele din lume!Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 9 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase
mamidevladut spune:
Amely, de-abia astept sa ne spui ce face bb. Te sfatuiesc sa-ti iei la tine un stick USB,o sa ii auzi inimioara, si ar fi pacat sa ratezi momentul. Oricum T. salveaza in calculator si iti zice sa vii data viitoare cu stickul.
marinar spune:
Amely asa cum a zis mamidevladut sa-ti iei un card de memorie, poate iti inregistreaza filmuletul. zic "poate" pt ca ieri cand am fost eu nu s-a putut, dar mie mi-a dat pozici. asteptam vesti
Marina 23+
burtika
felicia_ spune:
Amely, , deseara, dupa ce vezi ca bb e bine, o sa fii mai optimista, asa-i?
MamideVladut, ma bucur sa te vad asa de curajoasa!Si esi o fericita ca il ai pe Vladut!
Ana_p, de acum , asteapta si nu te stresa!
Fetelor, eu raportez z 2! A venit CM cam repede, eram z 23... asta este...pe 9 oct merg la dr! Sa vad ce cadou imi face de ziua mea
Poze1Poze2
Sa o ajutam pe Barbye
ana_p spune:
Fetelor, daca ati mai facut si voi stimulare cu Clomifen, luminati-ma, va rog. Mi-a spus ca de luna viitoare sa iau cate o pastila incepand din ziua a cincea. Am uitat sa il intreb insa cate zile si mai ales daca se da fara reteta (adica nu l-am intrebat esentialul)
Astazi a fost foarte comunicativ si bine dispus si mi-a zis raspicat sa nu-l mai stresez cu intrebari despre luna viitoare, ci sa ma concentrez luna asta. La "presiunile" mele mi-a mai spus o data de laparo ca solutie posibila si a presupus ca este probabil sa fie ceva in neregula cu trompele.
Multumesc pentru incurajari!
Bafta tuturor!