Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-13

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamidevladut spune:

Felicia, la tine cand se ridica embargoul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

fetelor sunteti toate niste dragute. imi pare rau ca nu stiu sa scanez pozica cu bebe sa vedeti ca nu visez, chiar asa o vad... bucalata. si daca si tati a inteles ceva din poza aia!!!

mai fetelor dar Clau ce mai face?

Marina 23+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

Dragele mele tutunici, constat cu multa placere ca se mai ridica moralul pe aici in ultima vreme.
Ioana, nici nu-ti inchipui cat ma bucur, intai si intai ca ti-ai revenit ( multi unei luptatoare ca tine) si in al doilea rand pt. sansa care ti s-a oferit pentru sambata. Tin pumnii sa reusesti si sa-ti vezi indeplinit visul.
Mamidevladut ma bucur ca nu ai abdicat si esti hotarata sa mergi mai departe! Vei vedea ca bb2 nu va intarzia sa apara si va va lumina vietile, alaturi de Vladut.
Marina burticii si tie. Abia astept sa vad pozici cu samburica frumusica. Clau cred ca este in delegatia despre care povestea sapt. trecuta, delegatia de 4 zile!
Zenobia intru si eu in galerie. Hai cu vestea cea mare! Rusii sa-si rupa picioarele pe drum! Am zis!
Musete sa te trec pe lista? Astept confirmarea ta, desi pana atunci eu iti urez bun venit si reusite cat mai rapide!
Amely proaspata graviduta si sper ca mai treci si pe la noi sa ne mai impartasesti din experientele tale de "viitoare mami". si sa stii ca ne lipseste prezenta ta.
toate fetele.

Poze
Nimic nu este intamplator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

eva47 : nr. de telefon e 0720/099.299 - e nr. Ramonei-asistenta dr. T. Succes!
Stie cineva care e perioada in care lipseste dr. T?
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Mamidevladut esti o draguta,dar o sa te cam doara mainile,hihihi, de la atata galerie ca mai am de asteptat, sunt de abia z17..... Mai ai un picut si treci la actiune, ma bucur ca ai vesti bune

Amely bafta multa azi la Tutu. Sa dea DD sa fie bine bb, sa devii optimista, increzatoare si zambitoare

Zenobia, vin si eu la galerie, poate-i fugarim pe rusi sa nu mai vina

Mai fetelor, asa cum zicea si Kittysor tare ma bucur ca a revenit optimismul aici la noi, ca tare deprimata mai eram va pup pe toate

Aaaa, si mai trebuie sa facem o galerie aici ...Kitty

"Pentru BARBYE - una dintre noi. Trebuie sa ajuti!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva47 spune:

maria08
multumesc mult pentru telefon.
eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

Eva47, maria08 va alaturati ? Astept aconfirmarea voastra sa va adaug listutei. Pana atunci .
Alexia, fata draga, sufletista ca intotdeauna! Iti multumesc, dar nu cred sa se manifeste ceva luna asta. Tot laparo la inceputul anului viitor ma asteapta!

Poze
Nimic nu este intamplator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

kytty nic: eu am facut laparo cu dr. T in noiembrie 2005 si de atunci am ramas pacienta lui. E mai greu cu distanta Bucuresti - Constanta, dar ...de luna viitoare cred ca incep naveta.
Bineinteles ca vreau si eu pe lista!
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salomea spune:

Merci mult pentru incurajari! Maine dimineata trec la gaurit si sper sa reusesc sa las emotiile astea acasa si sa vin cu vesti bune...
Ioana, ma bucur si eu pentru tine si iti tin pumnii sa fie si la tine ziua de maine cu noroc! Eu sunt programata pentru maine dimineata ora 9, asa ca daca esti pe-acolo dupa ce ma trezesc si ai timp, te astept la o cafea in salon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidevladut spune:

kitty fata scumpa si sufletista!!
Maria T este plecat in perioada 03-08.10, pe 9 octombrie il gasesti.
Fetelor eu nu mai vreau sa plang si sa fiu trista. A fost cea mai neagra saptamana din viata mea, dar vreau sa o uit si sa merg mai departe. Daca asa a vrut Dumnezeu sa fie inseamna ca stie El de ce a luat hotararea asta, asa cum imi spun apropiatii, decat sa se fi intamplat mai tarziu sau, Doamne fereste, la nastere.....
Mie Vladut mi-a dat o lectie: dupa ce tot am ocolit sa-i spunem adevarul (el tot imi zicea: mami nu mai bea rece ca raceste bb, mami uite ca ai si tu burtica mai mare, s.a.) am hotarat sa-i spunem ca barza a venit si l-a luat pe bb inapoi, si o sa-l aduca altadata. Bineinteles ca s-a suparat in seara aia, si a doua zi, dupa ce s-a gandit el bine, imi zice: auzi mami, chiar nu mai vreau sa vina barza asta, decat sa vina tot timpul si sa-l ia inapoi pe bb, mai bine sa nu mai vina deloc, ca e o barza rea.Lasa ca poate vine si la noi alta barza mai draguta si sa-l lase pe bb de tot, sa am si eu fratior.
Asa ca adopt si eu pozitia lui, poate data viitoare barza va fi mai ingaduitoare, si oricum ma simt o norocoasa si o privilegiata ca il am pe el, el este minunea din viata mea.

Mergi la inceput