Mamici de ianuarie - februarie 2007 (20)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

uite Flavia http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=84178
intr-adevar capitolul 19 nu e pus in lista cu "short-cut"-uri. poate il pune vreo fata care stie parola.

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miciurin spune:

Buna fetele si o zi minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

merci fetelor de raspuns
am apreciat eu cat de cat care este procedura, e bine ca mi s-a si confirmat. asta pt ca saptamana viitoare merg la dr, fac si eco (abea astept sa-mi vad buburuza) si o sa-i cer medicului o chestie cu DPN-ul ca sa-i duc medicului de fam, sa fie la fisa mea.

Marina 22+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Va pup fetelor, m-am mai ridicat si eu ca sa va mai dau buna ziua. Am avut o seara cam aiurea, simt burta cam grea si am o durere surda in partea dreapta spate. Sper sa fie de la gaze sau balonare. Din pacate, unde ma laudam ca nu le mai am, am inceput sa mai experimentez si contractii (am cronometrat deocamdata doua la ora, dar nu in fiecare ora), nedureroase e adevarat, dar preferam sa nu le am, mai ales cu scurtarea colului.
Sper sa fie totul ok, continui sa stau in pat cat pot de mult (cu exceptia pauzelor de toaleta, computer si masa) si sa ma tin calma si pe linia de plutire.
Abia astept data de 29 sa mergem la control.

Hai sa va pun o intrebare tampita, tampita de tot: voi ce stiti, de la cate saptamani bebe are ceva sanse sa supravietuiasca sanatos?

Va pup
Cata 24+

Mergi la inceput

marinar uite un subiect care ar putea sa te lamureasca
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=81171

Catalina sunt multi copii nascuti la 7 luni care sunt bine, sanatosi. cred ca mai devreme de atat, sansele scad f mult. dar... nu inteleg ce ti-a venit? stai linistita in pat, nu cu ganduri inutile. o sa ajungem cu toate la capat cu bine, da?

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Marina si eu merg saptamana viitoare la Tutun. Nu-i prea devreme sa-i cer hartiuta cu DNP? Daca e totul bine, cand ar trebui sa mai mergem la doctor data viitoare? Adica la cate saptamani? Eu am fost la 14 si urmeaza sa ma duc la 21fix tot pt eco morfologica... Si inca ceva? tu ai mai fost la noul cabinet? Ai idee, scrie ceva pe vreo undeva, se cheama in vreun fel sau...??? Ramona nu mi-a zis nimic de nici o firma; mi-a dat doar adresa.
Pupici la burtici!
Loredana 20+Roni-Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia-Ioana spune:

FETELOR, VA ROG SA IMI SPUNETI SI MIE, CUM SUNT CONTRACTIILE ??? EU HABAR NU AM...DACA AM CONTRACTII SI NU STIU ?! VA SPUNEAM CA MA CAM DOARE BURTICA...

MULTUMESC

F.Meleaca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TERBITZA spune:

Buna fetelor!
De pe data de 11 septembrie cand am fost la Iosup pt eco morfologica tot va citesc si nu mai apuc sa scriu. Fetitza e f bine dezvoltata, are oarele lungi ca pentru 2 saptamani in plus( seamana cu tati care are 2m).
De cateva zile insa ma roade rau de tot o intrebare: e normala lungimea colului( Col- lungime 42 mm; OI- inchis)????????????????
Nu stiu de ce dar aveam sentimentul ca trebuie sa fie mult mai lung.
Va rog mult de tot sa imi raspundeti urgent!

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

fetele,puteti sa luati prenatal de la 30 s implinite (sau daca e sarcina cu risc,doamne fereste,chiar mai devreme,cu conditia sa ramana cele 42 de zile pt postnatal).pt concediul prenatal nu se poate trece alt cod indemnizatie decat 08-special pt gravide si lauze,cel cu 85%..
daca va luati concediu pe motiv sarcina cu risc am impresia ca se da chiar 100%,se considera urgenta medico-chirurgicala(nu mai stiu exact).sa dea dumnezeu sa nu aiba nimeni nevoie insa de concediu pe astfel de motive (ca unele gravidute se inteleg cu medicul sa le de asa ,pt ca au nevoie de banuti...e altceva).si pt infectie urinara se da CM cu 100%(e considerata tot urgenta).

pup

edit:terbitza,din ce scrii tu acolo se poate trage concluzia ca ai colul lung si inchis .al meu avea 3,9 cm in august,vineri 3,5 si tot mi s-a spus ca e lung si inchis si e ok.deci tu,cu col la apr 4 cm si jum,poti sta linistita

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist,dar nasterea unui copil sigur te va face parinte" M.Levine

www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank"> filmulete cu bebe in burtica

24saptamani+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by TERBITZA

Buna fetelor!
De pe data de 11 septembrie cand am fost la Iosup pt eco morfologica tot va citesc si nu mai apuc sa scriu. Fetitza e f bine dezvoltata, are oarele lungi ca pentru 2 saptamani in plus( seamana cu tati care are 2m).
De cateva zile insa ma roade rau de tot o intrebare: e normala lungimea colului( Col- lungime 42 mm; OI- inchis)????????????????
Nu stiu de ce dar aveam sentimentul ca trebuie sa fie mult mai lung.
Va rog mult de tot sa imi raspundeti urgent!

21+

la mine colul era de 30 mm. mi-a zis Iosup ca e un pic scurt, dar medicul ginecolog mi-a zis ca e ok. OI = orificiu intern si faptul ca e inchis e perfect. eu zic ca e f bine ce ti-a iesit, asa ca stai linistita.

18+

Mergi la inceput