Mamici de ianuarie - februarie 2007 (20)
Raspunsuri - Pagina 2
Flavia-Ioana spune:
CRISS, multumesc din suflet pt incurajari, ma rog la DD sa imi dea curaj si putere sa trec cu bine si peste asta...
Ma gandesc doar ca nu voi face fata, eu sunt cam "cacacioasa" si daca nu voi fi in stare sa imi scot puiutele ?! Ma ingrozeste gandul asta...
Mai fetelor, eu cum pot sa citesc mesaje din urma ?!
Ce ma fac cu somnul asta acut ??????????? Imi vine sa pun capul pe birou si sa trag un pui de somn, iar seara ma culc cel tarziu la 9.30, sunt anormala...
Va doresc o zi minunata !
Flavia Alexia si Daria 20+
Daconst spune:
quote:
Originally posted by Flavia-Ioana
CRISS, multumesc din suflet pt incurajari, ma rog la DD sa imi dea curaj si putere sa trec cu bine si peste asta...
Ma gandesc doar ca nu voi face fata, eu sunt cam "cacacioasa" si daca nu voi fi in stare sa imi scot puiutele ?! Ma ingrozeste gandul asta...
Mai fetelor, eu cum pot sa citesc mesaje din urma ?!
Ce ma fac cu somnul asta acut ??????????? Imi vine sa pun capul pe birou si sa trag un pui de somn, iar seara ma culc cel tarziu la 9.30, sunt anormala...
Va doresc o zi minunata !
Flavia Alexia si Daria 20+
Auzi,iubita,eu ma consolez ca pina acum n-am auzit pe nimeni sa nu fi putut sa nasca...asa ca stai calma,bebelinele tale vor iesi ele cumva,fie ca natural sau cezariana.Nu te mai gandi de pe acum.Medicul meu imi spune sa savurez la maxim perioada asta ca e cea mai faina...si are dreptate.
Dana 24+
Helenutza23 spune:
buna fetelor!
messa interesanta reteta, cred ca e f buna, poate in weekend o voi incerca si eu. merci!
criss cand vei naste fetita vei realiza ca nu ai da-o pe nici un baietel. cand am aflat ca va fi baiat am zis ca sigur voi mai face unul in speranta ca va fi fetita. (din egoism, ca fetele te ajuta la nevoie, baietii pleaca dupa neveste. asta e viata! )
Flavia-Ioana cum adica cum citesti din urma??? accesezi capitolul anterior.... sau uite, aici, pe prima pagina a unui nou capitol, primul mesaj are "short-cut"-uri la toate capitolele... te-am bagat in ceata mai rau ?
anis cum se simte Ingrid? sper ca e mai bine...
18+
delfinuta spune:
Buna dimineata!!
Azi am venit si io la serv, desi nu ma simt deloc bine. Creed ca am sa plec mai devreme!
Eu ieri n-am mai apucat reteta cu vinete. Va rog cine o are sa o posteze si in capitolul asta..
Flavia se pare ca starile astea de somnolenta sunt normaleNu v-am povestit eu cum adorm in scaun la birou?
Ylilimic este f adevarata vb cu "never say never": mama era programata sa-l nasca pe fratele meu prin cezariana, insa au apucat-o durerile mai devreme si..
23+
ylilimic spune:
alinuk, poti sa stai linistita! am reusit sa fac albumul, nu stiu insa ce poze vedeti voi! Cred ca mai trebuie umblat la faza cu "share public".
ma ocup de asta mai tarziu, in orice caz, puteti face cunostinta cu mine si cu Luca-Matei
Subiect de discutie: v-ati gandit sa cititi ceva despre educatia / psihologia copilului? Primele luni trec foarte repede d.p.d.v. al dezvoltarii bb-ului, insa in curand isi fac aparitia toanele, mofturile, capriciile si iese la iveala temperamentul. POate n-ar strica sa va pregatiti cumva si pentru asta, in perioada cand veti sta acasa, pana la nastere!
ylilimic 22+ cu Luca-Matei(05 nov.2004)
Flavia-Ioana spune:
DACONST, multumesc frumos, esto o scumpa. Te dulce de tot !
HELENUTZA, nu stiu, incep sa ma indoiesc de capacitatile mele mentale, m-am dus sus, acolo unde scrie odiseea...si am dat pe "18", dar acolo nu imi apar mesajele de ieri, pe care nu am apucat sa le citesc, asa ca nu reusesc...
PUPICI !
F.Meleaca
loremunteanu spune:
Bua dimineata, burtici!
Criss68... De multe ori mi s-a zis ca sunt inconstienta, si cu capul in nori, ca nu sunt realista, etc... Eu am crezut si cred, in continuare, ca avem toata viata timp sa facem bani si casa si cariera, in schimb copii se fac la vremea lor... Daca era dupa mine am fi avut demult copii, dar cum pt asta mai e nevoie si de tati... Nici la noi tati n-a fost pregatit. Anul trecut cand am ramas insarcinata initial a sperat sa nu fie adevarat si intrase un pic in panica din cauza situatiei in sine, fara casa, cu chirie, fara perspectiva vreunei burse, etc., apoi s-a obisnuit repede cu ideea ca va fi tatic... Cand am pierdut sarcina, a suferit alaturi de mine si s-a mobilizat mai ceva ca mine... Nu stiu ... s-a schimbat ceva in optica lui de gandire si a zis gata e vremea de copii. Dorinta s-a amplificat si mai tare cand a vazut ca ne ia cam mult timp sa facem un bebe. La fix un an dupa pierderea sarcinii, am ramas insarcinata si acum avem la purtator un bebe sanatos. Chiar daca la inceput am facut tratament de sustinere si am avut emotii (pt ca prima sarcina nu se stie de ce am pierdut-o, desi eu am o banuiala), la 14saptamani ne-am linistit si am putut si noi sa ne bucuram de bebelusul nostru asa din tot sufletul; atunci ne-a zis dr. Iosup ca e foarte bine totul - si eu si bebe - si apoi si medicul meu (dr. Tutunaru) care mi-a zis "e bine fata, e o sarcina normala"...
Din punctul meu de vedere, nu banii sau cariera te fac fericit. Cea mai mare implinire tot copilul e... Te trezesti la o anumita varsta ca ai de toate mai putin un copil si zici gata hai sa-l facem, dar daca din anumite motive nu se mai poate? Ce faci? Nu mai bine faci toate lucrurile la vremea lor?
Daca gandim pozitiv, toate se rezolva de la sine. La mine asa de bine s-a brodit de fiecare data. Chiar si acum pot sa spun ca incep sa se aseze lucrurile. Avem un bebe si speram sa fie totul bine si sa se nasca sanatos; se pare ca incep sa apara mai multe oportunitati de plecare pt tati (burse); si daca tati pleaca, din punct de vedere financiar o sa fie ceva mai bine. Chiar daca noi ramanem singuri
(eu si bebe), avem parinti si frati, care de bine de rau sunt sanatosi si ne mai pot ajuta. Toate se rezolva cu rabdare si cu credinta. Mergem inainte.
M-am lungit rau de tot... Daca-mi mai aduc aminte ceva mai scriu.
Deocamdata va pupic!
Loredana 20+ Roni-Cristian
marinar spune:
buna gagici
Anis tare draguta faza cu fetitza. Ingrid ce face, cum e cu dintisorii?
Criss toate suntem frumoase cu burtici. ai dreptate, e bine ca nu am luat ff multe kg, dar mai avem 4 luni la dispozitie nu?!
Messa ne-ai innebunit cu retetele tale. vinetele nu m-au incantat pt ca nu prea mananc legume la cuptor, dar deserturile........yamy.
Mai dar ce e cu Liuda de nu a aparut pana la ora asta?
Fetele care sunteti deja mamici, spuneti-mi si mie cum acorda angajatorul prenatalul? sigur trebuie sa ducem o adeverinta cu DPN-ul ma gandesc, dar cine o elibereaza? medicul de familie, iar acestuia trebuie sa-i aduc alta hartie de la dr gineco? eu cam asa vad, dar ar fi bine sa-mi spune cineva care a trecut prin procedura.
Marina 22+
burtika
loremunteanu spune:
Marina, eu am inteles exact ca si tine... De la ginecolog cu nu stiu ce hartie sau ceva din care sa reiasa DNP-ul, la medicul de familie, care ne da concediu medical prenatal (numai sa fii foarte atenta la ce cod te incadreaza - e ceva cu 8; doar ala e platit cu 85%; sunt medici care scriu alt cod si te trezesti ca ti se plateste doar 75% din salariu), apoi la serviciu unde ti se face un dosar si de aici e treaba lor... tu iti primesti banii...
Loredana 20+ Roni-Cristian
ylilimic spune:
a intrebat cineva de prenatal? angajatorul il plateste in baza unui cerftificat medical eliberat de medicul de familie. Daca exista unul deja, cred ca are la fisa medicala adev de salariat (asta conteaza). medicul de familie este dator sa estimeze data posibila a nasterii si sa-ti acorde concediu pre si post natal.
daca nu esti lamurita, reiau ideea dupa ce vin cu piticu' de la plimbare, nu dureaza mult!
ylilimic 22+ cu Luca-Matei(05 nov.2004)