Salut,fetele! Ajutati-ma si pe mine cu niste sfaturi,please! Sint in z 33,cu un test de sarcina negativ,si...de vreo 2 zile am niste pete bej-maro,putin cantitativ.Ceea ce s-ar fi putut numi CM nu e,dat fiind ca n-am vazut sange deloc...ce-o fi??????
Din motive obiective,nu pot sa-mi fac hgc din sange,si nici sa ma vada un medic,asa ca.....
,imi chiunui neuronii de naiba ii ia!!!!!
idaira petele maro ar putea arata ca rushii se vor instala azi sau maine.dar totusi daca ti-a intarziat 7 zile asteapta pana in a zecea zi de intarziere si fa atunci un test clear blue cu prima urina.
poate e cu ochisori.....
alina
sa o ajutam pe barbye!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
Idaira, daca m-as lua dupa test, as zice ca nu-i nimic, (si eu am avut o intarziere de 8 zile de la 31 la 39 zile - acum vreo 2 luni), petele in schimb ar putea anunta un BB. Alte simptome mai ai? Poate ai avut o ovulatie tarzie.CM e regulat?
vio
Alina.a, Iuca,petele au inceput sa apara de sambata,duminica erau, dar vag-tare,azi dimineata sa spunem ca era ceva-ceva...e adevarat,ca n-am altceva de facut decit sa astept....
,
...incertitudinea asta ma ucide incet...vreau sa stiu odata,vine Cm,e BB ori Doamne Fereste ,poate fi altceva ...nu-s eu paranoica,dar ...zau,ce te dispera....
..... hai ca am gasit si o parte amuzanta la toata chestia asta...am pretentia ca sint o persoana echilibrata...
Azi Z19,o usoara predispozitie spre iritabilitate si tensiune in sani.
"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"
sheherezada