Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 139
Raspunsuri - Pagina 25
![](images/user_woman.png)
Idaira spune:
Salut,fetele! Ajutati-ma si pe mine cu niste sfaturi,please! Sint in z 33,cu un test de sarcina negativ,si...de vreo 2 zile am niste pete bej-maro,putin cantitativ.Ceea ce s-ar fi putut numi CM nu e,dat fiind ca n-am vazut sange deloc...ce-o fi??????
Din motive obiective,nu pot sa-mi fac hgc din sange,si nici sa ma vada un medic,asa ca.....,imi chiunui neuronii de naiba ii ia!!!!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
X-ray spune:
idaira petele maro ar putea arata ca rushii se vor instala azi sau maine.dar totusi daca ti-a intarziat 7 zile asteapta pana in a zecea zi de intarziere si fa atunci un test clear blue cu prima urina.
poate e cu ochisori.....
alina
sa o ajutam pe barbye!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/iuca/iuca.jpg)
iuca spune:
Idaira, daca m-as lua dupa test, as zice ca nu-i nimic, (si eu am avut o intarziere de 8 zile de la 31 la 39 zile - acum vreo 2 luni), petele in schimb ar putea anunta un BB. Alte simptome mai ai? Poate ai avut o ovulatie tarzie.CM e regulat?
vio
Idaira spune:
Alina.a, Iuca,petele au inceput sa apara de sambata,duminica erau, dar vag-tare,azi dimineata sa spunem ca era ceva-ceva...e adevarat,ca n-am altceva de facut decit sa astept....,
...incertitudinea asta ma ucide incet...vreau sa stiu odata,vine Cm,e BB ori Doamne Fereste ,poate fi altceva ...nu-s eu paranoica,dar ...zau,ce te dispera....
Idaira spune:
..... hai ca am gasit si o parte amuzanta la toata chestia asta...am pretentia ca sint o persoana echilibrata...
sheherezada spune:
Azi Z19,o usoara predispozitie spre iritabilitate si tensiune in sani.
"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"
sheherezada