Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 139

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Chisturile se fac la ovare. Clomifenul stimuleaza ovarele. Dar eu nu am facut chisturi niciodata, cu sau fara stimulare. Insa sunt persoane care au predispozitie in a face chisturi si clomifenul nu poate decat sa accetueze aceasta predispozitie.

"Atunci cand DOI vor deveni UNUL, UNUL se va transforma in TOT"
Tablitele de smarald ale lui Toth

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Fetelor, intru si eu doar sa va spun ca am ratat si a 11-a IAD, ieri am crezut ca o iau razna. Asteptam sa-mi vina/sau nu ciclu tocmai miercuri, eu avand un ciclu super regulat. Nu numai ca mi-a venit in a 25-a zi ca niciodata in viata mea ci si faptul ca azi am avut o mica hemoragie. Nu stiu ce sa ma mai fac. Alaltaieri aveam TB 37.0 si ieri inexplicabil 36.8. Mi-am dat seama ca incepand sa scada e o veste rea dar nu m-am asteptat sa-mi si vina asa repede...Ce sa mai fac? Sotul meu nici nu mai vrea sa auda de spital si il inteleg. Ce sa mai facem noi acum?

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

mi_a: cu siguranta ca voi merge mai departe, nu insa la infinit. Am luat decizia sa mai fac 3 IAD adica pana la sf. anului pt. ca apoi sa ma ocup de dosarul pt. infiere. Ceea ce nu inteleg este ca desi nu am nici o problema de sanatate nu reusesc sa raman insarcinata. Am avut 2 sarcini intrerupte acum multi ani, (am mai vorbit despre asta), sarcini obtinute din neatentie iar acum ... nu mai pot. M-am gandit chiar sa schimb si medicul adica pe big M. Nu-mi place ca nu comunica, nu-mi da nici un sfat, nu sprijina pacientele de nici un fel. Poate daca as face cu o doctorita mi-ar fi mai usor. Comunicarea m-ar face sa pot sa merg mai departe poate.

Cami

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Salutare! Raportez si eu: mi-a trecut durerea de ovare miraculos. Putea sa fie de la implantare? Eu nu am auzit pe nimeni pe care sa o doara ovarele le implantare. In fine, daca a fost inceput de raceala, putea sa impiedice prinderea bebelusului?

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

buna dimineata...Noela nu am mama closca iau numai clostylbegyt, dar sa nu scriu atat l-am prescurtata..

Poze nunta..

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

buna fetele....

la mine z29, sambata, s-a transformat in z1...m-au bucurat sambata dimineata...
deci , se pare ca semnele pe care le "vedeam" eu nu existau de fapt...imaginati asta bat-o vina..

acum nu mai am chef de nimik...am asa o stare nashpa...imi vine sa ma duc acasa sa dorm toata ziua sa nu ma mai gandesc...

Incercarile mele pt

Nunta noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trust spune:

Servus fetele,
Am si eu o untrebare.Este posibil ca dupa tratament cu clostylbegit ovulatia sa se produca mai repede de 14 zile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Buna fetelor, CM meu are 31-33zile. Azi sunt in Z21, cred ca azi ovulez, (temp a scazut tare)si ma simt de parca mi-ar veni CM. Credeti ca se poate ovula, cu un mucus f.putin? Si inca ceva: gigeii traiesc 36 ore?

vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Am si eu o mare nelamurire: ce pot sa fie durerile mari de un ovar in ziua 5-6 dupa ovulatie? Implantarea are loc mai tarziu si nu cred ca doare. O fi fost ceva care a impiedicat implantarea? O fi fost raceala? Au trecut miraculos azi. Eu cand raceam ma tinea cel putin o luna...

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput