Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 139
Raspunsuri - Pagina 24
![](images/user_woman.png)
Avalon spune:
Chisturile se fac la ovare. Clomifenul stimuleaza ovarele. Dar eu nu am facut chisturi niciodata, cu sau fara stimulare. Insa sunt persoane care au predispozitie in a face chisturi si clomifenul nu poate decat sa accetueze aceasta predispozitie.
"Atunci cand DOI vor deveni UNUL, UNUL se va transforma in TOT"
Tablitele de smarald ale lui Toth
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
amzulica spune:
Fetelor, intru si eu doar sa va spun ca am ratat si a 11-a IAD, ieri am crezut ca o iau razna. Asteptam sa-mi vina/sau nu ciclu tocmai miercuri, eu avand un ciclu super regulat. Nu numai ca mi-a venit in a 25-a zi ca niciodata in viata mea ci si faptul ca azi am avut o mica hemoragie. Nu stiu ce sa ma mai fac. Alaltaieri aveam TB 37.0 si ieri inexplicabil 36.8. Mi-am dat seama ca incepand sa scada e o veste rea dar nu m-am asteptat sa-mi si vina asa repede...Ce sa mai fac? Sotul meu nici nu mai vrea sa auda de spital si il inteleg. Ce sa mai facem noi acum?
Cami
amzulica spune:
mi_a: cu siguranta ca voi merge mai departe, nu insa la infinit. Am luat decizia sa mai fac 3 IAD adica pana la sf. anului pt. ca apoi sa ma ocup de dosarul pt. infiere. Ceea ce nu inteleg este ca desi nu am nici o problema de sanatate nu reusesc sa raman insarcinata. Am avut 2 sarcini intrerupte acum multi ani, (am mai vorbit despre asta), sarcini obtinute din neatentie iar acum ... nu mai pot. M-am gandit chiar sa schimb si medicul adica pe big M. Nu-mi place ca nu comunica, nu-mi da nici un sfat, nu sprijina pacientele de nici un fel. Poate daca as face cu o doctorita mi-ar fi mai usor. Comunicarea m-ar face sa pot sa merg mai departe poate.
Cami
ralu76 spune:
Ce a gasit fata pe net :
http://www.shop21.ro/detalii_produs.php?produsID=987&dom=6&categorie=47&subcategorie=0&subsub=0
chiquitita spune:
Salutare! Raportez si eu: mi-a trecut durerea de ovare miraculos. Putea sa fie de la implantare? Eu nu am auzit pe nimeni pe care sa o doara ovarele le implantare. In fine, daca a fost inceput de raceala, putea sa impiedice prinderea bebelusului?
Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Carmen_Marieta/Carmen_Marieta.jpg)
Carmen_Marieta spune:
buna dimineata...Noela nu am mama closca iau numai clostylbegyt, dar sa nu scriu atat l-am prescurtata..
Poze nunta..
De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.
rox_dox spune:
buna fetele....
la mine z29, sambata, s-a transformat in z1...m-au bucurat sambata dimineata...
deci , se pare ca semnele pe care le "vedeam" eu nu existau de fapt...imaginati asta bat-o vina..
acum nu mai am chef de nimik...am asa o stare nashpa...imi vine sa ma duc acasa sa dorm toata ziua sa nu ma mai gandesc...
Incercarile mele pt
Nunta noastra!
trust spune:
Servus fetele,
Am si eu o untrebare.Este posibil ca dupa tratament cu clostylbegit ovulatia sa se produca mai repede de 14 zile?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/iuca/iuca.jpg)
iuca spune:
Buna fetelor, CM meu are 31-33zile. Azi sunt in Z21, cred ca azi ovulez, (temp a scazut tare)si ma simt de parca mi-ar veni CM. Credeti ca se poate ovula, cu un mucus f.putin? Si inca ceva: gigeii traiesc 36 ore?
vio
chiquitita spune:
Am si eu o mare nelamurire: ce pot sa fie durerile mari de un ovar in ziua 5-6 dupa ovulatie? Implantarea are loc mai tarziu si nu cred ca doare. O fi fost ceva care a impiedicat implantarea? O fi fost raceala? Au trecut miraculos azi. Eu cand raceam ma tinea cel putin o luna...
Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...