Cirese de Mai-Iunie 2006 (11)
Raspunsuri - Pagina 8
carminabulina spune:
Buna dimineata!!!!
Vreau in primul rand sa laud vestimentatia unui bebe foarte frumos cu ochi albastri cred, si anume a lui SEBY, al nostru, al Amei de fapt
. Ama tu pe unde o sa fi maine sau zilele astea in care aloc baby Expo?
Deasemenea pe fata cool
care a fost la botez in wrap...inedit si sa-i spun ca ne-am cumparat si noi raiati ca ai ei dar bej
.
Si de-abia astept ziua de maine.....
.
[poze carmina
www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
cypocs spune:
Noi am citit povestea lui Seby si am notat contul , asa ca azi o sa mergem la banca .
Diana , si io patesc la fel cu un san .De ce nu incepi tot timpul masa cu sanul ala (chiar daca e mai gol), ca atunci lui bebe ii e foame si trage zic io?Io cam asa incerc sa fac .Io am alta dilema , uit din care san i-am dat ultima data .Acum incerc sa fac cu pixul un semn pe san ca restul metodelor le-am epuizat si n-au mers.
ALIA si bb Maya
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alia_savin/album?.dir=/7a8fre2
amiss_zip spune:
Salut!
Se pare cau au aparut din ce in ce mai multe fete!
Anileda, Mirage,Lya, Dolce, Roxana, Alia, Diana, Cami, Shori, irinaghita, florypop, doina, adelina... cred ca mai sunteti acolo... Scuze daca am uitat pe cineva. Bine ati revenit!
Luana, Raalucuza 

puiudana pentru tine
sa treci peste perioada grea
Am vazut si eu povestea lui Seby. Sunt copii si aici pe forum care au nevoie de ajutor. Si nu numai copii
. Si eu vreau sa ajut cu ceva. Iar eu ma panichez cand puiu mai are mucisori si nu respira bine sau daca mai tuseste
.
Si eu sper sa intru in clubul mamicilor cu doi sau mai multi copii. Sa imi tineti pumnii.
Voi ce mai papati bun?? De o saptamana sunt o fomista incurabila. Mananc cate doua rtei feluri si tot nu ma satur
. Dar de slabit...da am slabit. Am ajuns la greutatea din'ainte de sarcina. Poate chiar cu cateva sute de grame mai putin
. DAR...nu mai stiu ce sa fac de mancare3 buuun! Voi ce mai gatiti/mancati?
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze cu noi![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra 
amiss_zip spune:
Alia
m-ai dat gata cu semnul cu pixul !!!
Cred ca pana la 6 luni se face albastru sanul
. Si eu sunt o uituca. Si din cauza asta am inceput sa ii dau ambii sani la masa , pe rand. Asa nu ratez nimic.
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze cu noi![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra 
dolcebaby spune:
Gabi25 puteam sa jur ca am citit aici un mesaj de la tine cu spirulina...doar nu incep sa am halucinatii ? De fapt de ce ma mai mir ?
Dariana iti multumesc pt raspuns
Roxana abia astept sa ne intilnim in parc cu puii
Eu fac 20 de minute cu carutul pina la parc si as lasa pe o zi mai insorita, trebuie sa stabilim, astept propuneri
Dolce mami de Maria Teodora (28.04.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lv_panait/album?.dir=/c91dre2
irinaghita spune:
Buna dimineata ciresici!
Ama, si eu ii dau completare de vreo 3 sapt, numai ca la mai multe mese, nu numai cea de seara. In primele zile, cand probabil era mai infometat dupa o perioada in care nu se saturase, imi lua biberonul imediat. Acum nu mai e chiar asa. Exact cum spui tu: se stramba si il scuipa. De cele mai multe ori ziceam ca inseamna ca s-a saturat, dar am insistat de vreo 4-5 ori: ii bagam biberonul el il scuipa pana cand de cele mai multe ori il lua si bea 30-40 ml. La masa de seara il ia direct fara comentarii. Si pe mine m-a sfatuit oricum sa ii incep diversificarea daca nu ii mai ajunge sanul. Succes!
Alia, a fost tare faza cu pixul
. Poti sa incerci cu un ac de siguranta prin pe bluza sau pe sutien in dreptul sanului cu care trebuie sa incepi.
Pupici la ciresici
Irina si Radu Gabriel (5 iunie 2006)
poze Radu http://photos.yahoo.com/irina_v10
oanaS spune:
Buna dimineata!
Am revenit si noi (in sfarsit am mai mult timp ca a inceput Rebeca scoala).Dar sa stiti ca am citit aproape tot am vazut toate ciresele care sunt toate super frumusele.
Imi luasem si eu elan mai demult sa scriu si am postat vreo 3 sau 4 mesaje la rand si a doua zi am primit un mail de la o moderatoare ca fug dupa STELUTE.Adevarul ca la cate mesaje scrisesem eu exact asta era scopul meu 

Virgi,de cat timp nu ati mai fost acasa?
Ama si al meu papa numai san si incet incet cred ca te ajung din urma.Pana acum vreo sapt. se trezea doar la 3 si dupa la 6(ultima masa era la 21).Acum a inceput sa se trezeasca si pe la 1 sa manance,deci ....
,dar formula inca nu vreau sa-i bag,ne chinuim asa pina la 6 luni cand o sa incepem si noi diversificarea.
Raalucutza,multa sanatate lui Celestin cel frumusel (si eu la munte cand batea vantul i-am pus o caciulita subtire si am sa-i pun de fiecare data cand o sa simt eu ca e necesar)
Luana vazut pozele de la botez cu minunatia de Hora in wrap 
Imi mai aduc aminte ce s-a mai scris si mai raspund.
Despre noi:
-la 3 luni jumate avea 7,200 kg cati cm nu stiu ca nu l-am masurat,dar mergem pe 28 la pediatru
-la primul vaccin nu am avut nici o reactie nasoala (aici i-au facut INF.HEXA gratuit)
-nu am avut colici
-papam numai san (si la fel ca Hora acum facem iar caca de 2,3,4 ori pe zi).Am avut o perioada in care faceam o data cam la 3,4 zile
-radem si vb toata ziua,plangem fff tare cand vine foamea de nu stie mami cum sa scoata tata mai repede![]()
-botezul l-am facut la munte unde am fost in vacanta ,in Trento(gasisem acolo o boserica ortodocsa rom.,preotul era din Radauti ,Suceava).A fost totul super frumos si intim
Am sa pun si poze
Acum fug ca s-a trezit

oana cu Erik (25 mai 2006) si Rebeca (3 august 1999)
oanaS spune:
Alia
la faza cu pixul
Si eu sunt uituca si de aia fac acum la fel ca Amiss
oana cu Erik (25 mai 2006) si Rebeca (3 august 1999)
26octombrie spune:
alia, amuzant si ingenios!!! iar apoi, cand am citit ce scrie irina..
"Alia, a fost tare faza cu pixul. Poti sa incerci cu un ac de siguranta .." n-am mai apucat sa termin, ca suna asa a la familia adams si m-a bushit rasu rau de tot...!!! 
virgi, cateodata is ca raia, nu scapi asa usor de mine! te-ai gandit sa incercam sa ne vedem?? daca vii si suni pe cineva sa spui ca ai putea sa ne vedem a doua zi sunt convinsa ca ne adunam o gramada, s-o vedem pe Luana in primul rand, ca tu esti prea slaba si frumoasa si nu tinem mortis a te vedea!
iti dau pe mess numarul meu de mobil, ok? si mai ia un nr, doua, sa fie!
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)
26octombrie spune:
oana, carmina, sarumana de aprecieri; roshii..
ca sa vedeti ce deranjata am ajuns, citeam sus, pe forum, la anunturi: vand 2500 m paris si ma intrebam de unde are nenea sau tanti asa multi m la paris si de ce-i vinde pe forum la noi....
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)