Cirese de Mai-Iunie 2006 (11)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anileda spune:

De 3 ore ma chinui sa scriu si nu ajung.
Raluca, sanatate multa lui Celestin! M-au amuzat jocurile voastre, chiar am vrut sa scriu, dar n-am facut-o. Am facut si noi buci-buci, si ne-a placuuuut.
Lya, de ce ii dai calciu daca transpira? Si al meu bebe a inceput sa transpire zilele astea la tample si la ceafa, ma intrebam de ce, ca nu mai sunt caldurile de asta-vara.
Doroti, ! Esti tare scumpa! Eu nu ma pricep sa umblu la listuta.
Luana, multam fain de sfaturi! Buuune! Am avut o ciondaneala cu o cotoroanta de la bloc, zice nu mai tine copilul ca pe o maimutica (?!, ca nu e bine si zic: dumneata ai mai vazut asa ceva? raspuns indignat: nu! atunci de unde stii ca nu e bine?! ramasa baba fara replica, doar dand din cap.
Stiam eu ca paturica e cu melodii, dar vazusem in Cora fara, doar cu niste jucarele, la 140 ron, dar voiam sa fiu sigura.
Nu mai stiu ce mai voiam sa zic... m-au sunat intre timp de la serviciu si am un pic de lucru...
Aa, despre somn. Cand i se face somn piticului incepe sa bazaie. Atunci il invelesc, i-o dau pe suzi (daca nu i-e somn nici n-o ia) si il mangai pe frunte si pe ochisori si-i susotesc vine mos ene pe la gene pana adoarme.
Astazi a venit alocatia, a doua. Pe prima am pierdut-o, fiind plecata. Cica se face o cerere in Calea Mosilor. A trecut cineva prin asta?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/adelinaliliana/album?.dir=747fre2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Mei...pe semne ca am inteles io ceva gresit la iezplicatzia doftoritzei...Io am intrebat daca nu e vo chestie ca la 2 luni a facut infarix si acush la 4 face asta gratuit...si a zis ca nu...ca pentaximu' nu e compatibil...da acush nu stiu daca cu infarixu' sau cu gratuitu'

poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos
filmulete www.dropshots.com/vivighe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Intru pe fuga sa va salaut si sarut , de dragi ce sunteti...ca mi s-u incurcat urechile de la atata infarix si pentaxim .
Multumesc Angelica , i-am spus lui Mihnea ca l-ai pupat pe cheliutza si mi-a raspuns cu un zambet larg. vreau sa vad si eu poze cu voi si cu Hora. Unde sunt?????????????

Eu la babay expo vin pe jos cu carutzul si cu bebe in el. Eu vreau sa cumpar mai multe dar neavand masina nu voi putea cara scaunul de masa...in schimb vreau sa iau niste chestii cosmetice si bodyuri, multe bodyuri.

Imi poate spune si mie cineva povestea lui Seby pe scurt???

[poze carmina
www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea

uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Si inca ceva, nu reusesc sa-i dau acel calciu lui bebe, ii vine sa vomite de la el, asa ca Dana ma bucur ca reusesti cu Andrei si Luana da-mi un sfat practic cum sa fac? Nu merge cu seringa, linguritza, ceai...

[poze carmina
www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea

uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

buna cireselelor,

sunt si eu o piersicuta de iulie august si am auzit ca voi stiti de unde se pot face rost de panze din alea de purtat bebele

vreau si eu, plizzzzz! orice informatie e asteptata si bine primita. si u n site cu modele de prindere ar fi nemaipomenita!

va pup si va multumesc!

dandana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

ANGELICA mai bine mai devreme decat niciodata!adaptarea unei vorbe!pupici de la noi pe toti 3 ingerasiiandrei,razvan,sara!

CAMI doamne ajuta!pup inapoi pt sofia de la celestin...of course!
ADI bun venit in gasca!felicitaript cele 4 luni!
FLORYPOP nu am vazut nici o reactie adversa pana acum!sper sa nici nu fie!starngeri smechere de mana de la celestin pt andrei!
AMISS ce faina e petraaaaa!!mor de drag!
DANA nu ma baga in seama dar eu tot te pup
DIANA R nu pot spune ca a avut muci!avea dar asa subtire!si nu a avut febra si nu l-a durut nimic!ca eu cred ca plange tare daca il doare!celestin nu o plnas deloc!
DOLCEBABY,LYA pupici inapoi!
DARYANA eu ca era cald ca era vant ca era mai racoare ca nu era vant l-am tinut fara caciula!i-am pus o singura data ca era fffff frig afara!dar atat!si asta cand era burac de cateva zile!
ANILEDA TI-AM SPUS EU???o sa rada curand daca insisti!sanatate si voua de la noi si pupi lui cri-cri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Carmina...cu sirop ai incercat?Uite...o sa ma uit la al meu daca e expirat...si daca nu ti-l aduc sa facem o incercare chiar atunci...poate ii place ca e dulce.

Tu asa aproape stai de polivalenta,ca poti sa vii pe jos?

poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos
filmulete www.dropshots.com/vivighe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

alia, multumim, multumim!
adelina, felicitarile mele; inceputul e greu, sa vezi tu cum o sa ajungi sa vanezi babe prin parcuri...
roxana, va asteptam cu bucurie. atunci aia din cora nu merita, salteluta mea a fost vreo 170 ron, parca. da are de toate, si lumini si melodii...
carmina, uite aici povestea lui sebi:
http://horatius.ro/index.html
abia astept sa te vaz la expo, impreuna cu micul Einstein (iar faptul ca sus-numitul a fost, pare-se, cam fustangiu, nu ma impiedica sa il petesc.. macar odata!)
poze cu hora la semnatura.
calciu.. daca nu e constipat, da-i calciu carbonic, in ceai. e un praf. oricum, chit ca nu=i va placea, e DOCTORIE, TREBE LUATA.
mihnea

dandana, am eu unul in plus, am luat doua si nu folosesc dacat unul. celalalt e nou. da-mi un pm cu nr de tel, daca te intereseaza

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

doroti nici eu nu mi-am bagat nasul la listuta..nici daca vroiam nu puteam s-o modific din lipsa de timp.Abia reusesc sa intru sa citesc si cateodata sa mai spun si 2 cuvinte despre noi..si eu am muncit la ea si stiu cat de greu e de modificat, multumim pt tot efortul depus! Bey, eu cedez psihic..va povesteam ca fi-miu incepuse sa manance mai des ..ei acum am ajuns in stadiul ca de vreo saptamana si ceva se trezete toata noaptea din ora in ora sau la 2 ore sa manance!!! Arat ca un zombi..pediatra mi-a spus ca nu se mai satura doar cu laptele meu, sa incep sa ii dau lapte praf la masa de seara.Buun..zis si facut, dar Seby al meu nu a vrut deloc sa bea, cand ii simtea gustul se stramba si scuipa..din 30ml a baut 10 din care 5 erau pe el.E adevarat ca i-am dat dupa ce l-am pus la san, ca o completare..tb dat inainte? Noi avem gata 5luni..e mai bine sa ii incep diversificarea in cazul asta, voi ce ziceti? PLs ajutati-ma cu un sfat ca daca mai am cateva nopti de asta kred k ajung la un spital de boli nervoase, NU MAI REZIST! Bolnav sau racit nu e, el se trezeste sa manance k dak nu il pun la san nu adoarme la loc..si se trezeste intr-un tipat..aoleeeoo, zici ca e sirena..Imaginati-va cum e sa va tipe cineva noapte de noapte in cap, din ora in ora timp de 1 saptamana.. Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Dandana,nu-i dau calciu ,dar ma bate gandul.Transpiratia ma gandesc c-o fi de la lipsa de calciu.Doctoriteleeeeeeee,ce spuneti???

Ama,vezi ca la parintii intreaba parintii raspund http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=84347 este un subiect cu trezitul bebeilor noaptea.Poate te mai lamureste.E nasol sa-ti tipe cineva in cap din ora in ora noaptea.

Mergi la inceput