Cirese de Mai-Iunie 2006 (11)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by raalucutza

cine se uita,cine se uita???cine se uita ce puiutz fain am!ca acu" ma duc sa-l pupacesc!
http://entertainment.webshots.com/photo/553875642/2973523940085112413lTIwoS

RAALUCUTZA&RAUL CELESTIN (21 mai 2006)

Si eu

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by gicutza

Luana, Dana, Lucia imi cer scuze si-mi fac "mea culpa" ca nu am mai sunat pe nici una din voi sa ne vedem la o cafeluta, la o ciorbita pe terasa la Azzuro, dar nu vreti sa stiti ce e la mine!!! Ca la nebuni!!!
Ma inscriu si eu in clubul mamelor DISPERATE cu 2 copii... numai ca eu nu stiu cum va descurcati voi celelalte mamicute, dar eu NU MAI POOOOOOOOT!!! Am 2 copii gelosi... ca si Ana, asa mica-mica cum e, parca si-a pus in cap sa nu ma lase sa stau si sa ma bucur si de cateva minutele cu Vlad. Asa ca daca o las pe Ana si ma duc la Vlad incepe concertul.. daca ma duc la Ana sa-i dau lapte, incepe Vlad sa tipe ca vrea si el lapte. Daca-i schimb pampers-ul Anei, incepe Vlad ca vrea oala sa faca kiki sau pipi, dupa caz. In schimb, daca doarme unul, niciodata nu se ofera si celalalt sa faca nani ca sa mai am si eu o ora macar de liniste....... noooooo, dimpotriva.. daca doarme Ana, Vlad incepe cu "nu pace nani a Bubu", daca doarme Bubu, incepe Ana sa planga...
La 12 noaptea, dupa ce adorm amandoi, nu stiu ce sa fac mai repede: sa sterilizez biberoane, sa pun rufele la uscat, sa spal vasele, sa calc hainele sotului pentru a doua zi... Iar la 2 noaptea ma apuc de facturi, ca m-a mancat in... fundulet, ca sa spun asa... sa ma apuc si de munca. Vreau la mamaaaaaaaa!!!

Mai scriu...

Vlad si Ana
Sa traim bine!

Te inteleg foarte bine, sunt n aceeasi situatie!
Dar lasa....ii facem noi mari si sa vezi ce o sa ne plictisim!

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Mai da lung concediu are Inaioana ! Oare nu s-a intors?
Mi-e dor sa vad mutritele lui Serghei si Katja.

adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI
Varsta Fineas

Varsta Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Ralucutza...tare dragalash Celestinul tau micutz...seamana leit cu tine.

Roxaniciule...gata am intzeles...nu ma bate...voaim doar sa stiu sigur.Deci ne gasim pe acolo sau vii la 3 juma' la intrare?Sau da-mi un pm cu nr tau de tel.

Sper ca vine si Luana,ca vaz ca nu mai zice nimik...Hei...unde te-ai ascuns?

poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos
filmulete www.dropshots.com/vivighe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaS spune:

Angelica multumim mult,dar si tu ai niste copilasi ,iar de tine nu mai zic nimic ca nu are rost

Adib frumusica zambareata

Raalucutza,cu cine seamana Celestinul tau asa blondutz ca am vazut ca amandoi sunteti bruneti?

Fetelor spor la cumparaturi!Va asteptam sa ne ziceti ce ati cumparat frumos.
Noi i-am cumparat lui Erik acum o sapt.o masuta de mancat super de la Cam,asa sta si el acum cu noi in bucatarie cand mancam.

oana cu Erik (25 mai 2006) si Rebeca (3 august 1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Adi...tu sigur erai acasa cand ela a facut-o pe Raluca?

poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos
filmulete www.dropshots.com/vivighe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daryana spune:

Adi b la gingiuta vesela Raluca... nu stiu de ce ziceai tu ca nu mananca ptr ca pare un copil dolofan si sanatos si veseeel...
Si noi suntem tare zambaciosi si mai nou ne mai apuca rasul in timp ce papam si cum eu nu rezist sa nu rad cu el, ne jucam si vorbim de uitam si de papa... cat despre vocalize, sper sa se prinda de smecheria asta cat mai tarziu...
Ralucuta, tare dulce Celestin cel blond, sper ca i-a trecut cu urechiuta... La multi ani si sa fie sanatos
Dandana de wrapuri se ocupa Ioana si cu Magda care sunt plecate in tarile calde pe moment... incearca si tu peste cateva zile cand or veni...

Pozici David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

vivighe
la data probabila a conceptiei eram la mare.. si eu si Ela. chiar eram impreuna, nu separat.. dar ... e data probabila.

daryana
Raluca maninca, foarte bine chiar. mami nu prea maninca. dimineata cica n-are timp. dupa masa cica n-are pofta. eu cred ca n-are chef/timp de gatit, iar daca gatesc eu nu are curaj sa manince.

cred ca trebuie sa public si alt fel de poze, nu numai cele in care zimbim. riscam formarea unor pareri incorecte. sa stiti ca nu tot timpul zimbim asa. dupa zimbetul asta am asteptat 4 luni. de cite ori vreau sa filmez/pozez e foarte curioasa de aparat, devine serioasa, ochi si urechi. in alta ordine de idei, daca avem musafiri (bunicul, vecinu, ...) sintem extrem de cuminti (curiosi de noua figura) ceea ce creaza impresia ca sintem cuminti tot timpul. total neadevarat.

Ela si Adi, mamica si taticul lui Raluca Alexandra
Varsta Raluca
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anileda spune:

",,si Petra o fi shmechera ca ta-su dar e frumoasa ca ma-sa"

Subscriu la parerea Carminei! (nu stiu sa dau cu quote)

Andreea, eu nu prea am pofta de mancare si nici chef de gatit. In schimb am facut de curand o marinata de gogosari ... o mananc cu paine.

Fetelor stiti vreun pediatru bun la Grigore Alexandrescu?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/adelinaliliana/album?.dir=747fre2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Raluca este un copil cuminte degeaba incerci tu adi sa o dai cotita ...dar inteleg ce vrei sa spui cu aparatul care ii face curiosi si uita sa mai zambeasca. Dar tot am reusit sa-i fac un filmulet cand se joaca ta-su cu el si rade in hohote, insa jocul e pe la sfarsit si Mihnea cam satul de atata zgaltiala.

L-am vazut pe Celestin si am o mare nedumerire: are parul blond????????? Daca da atunci cum seamana cu Ralucutza ca ea e bruneta . Bebe frumos si bineinteles cuminte .

Multumes de raspunsurile legate de tipat. Asa e, tip sa stau cu el dar nu stiam daca e normal...adica credeam ca poate am eu un copil mai nervos sa nu zic isteric (scuze)...oricum e al meu si il iubesc si asa tipator.

Fetelor ce ne facem cu vremea??? Daca ploua eu nu pot veni, cum am mai zis noi mergem pe jos pana la polivalenta, e un drum cam de 50-60 minute pe jos si oricand poate incepe ploaia...asta la dus dar si la intors. Cu taxiul nu vreau sa vin ca trebuie sa iau scoica si mi-ar fi imposibil sa ma plimb pe acolo cu el in scoica (10 kg aprox) si nu numai ca-i greu dar si incomod.
Eram sigura ca asa o sa se intample .

[poze carmina
www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea

uite cum cresc

Mergi la inceput