Vine barza? 26

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Fetelor, in primul rind imi cer scuze ca n-am mai postat, dar am multe pe cap, copil bolnav si mai sint si stresata cu CM-ul asta dubios.
Mcrissa, felicitari pt. sarcina!
Oanabb, tinem pumnii sa fie sarcina!
An@, mai repeta dimineatza un test, si eu cred ca e sarcina, felicitari!
Scuze daca am uitat pe cineva cu felicitarile pt. sarcina, ca va citesc pe toate cu mare drag!

De citit va mai citesc, seara mai intru 5-10 min. pe forum, da sint asa de terminata ca nu mai reusesc sa si postez.
Eu mi-am facut o programare luni la ginecolog, dar oare poate sa se vada ceva la 2 saptamani de la contactul sexual??? Eu inclin sa cred ca nu.
Cum scrisesem saptamana trecuta, duminica trebuia sa vina CM-ul care la mine e ceas la 26 de zile. Nici senzatii de balonari n-am avut, a inceput firicele luni, f.putin si marti si miercuri am umplut vreo 5-6 tampoane intime normale in total, mai inchis la culoare ca de obicei si ieri citeva cheaguri nu mari, nu mai stiu nici eu ce sa cred. Pt. ca sint patita cu o sarcina cu ciclu peste si probleme din cauza asta nu mai vreau, mi-am luat inima in dinti si mi-am facut programare, macar degeaba sa fie! M-am tot gindit si razgindit ca daca vrem si luna asta bb si el deja e de luna trecuta?? Controalele regulate le-am facut intotdeauna la dr., luna trecuta am fost in RO la plaja am intrat de vreo 4 ori f.putin in apa in 14 plaji si apa a fost calda, nu prea aveam cum sa racesc vremea a fost frumoasa, dar cheaguri am cam mereu si un pic mai mari decit acum. Nu mai stiu nici eu.
Timpul le va rezolva sigur pe toate!
ma duc la treaba
narcisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

An@, stai linistita. Daca a aparut la inceput e acolo! A doua zi era..prea tarziu. Dar e bine sa faci testul dimineata! Maine te asteptam cu vestea buna oficiala desi eu zic ca 100% e bebelus!

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

multumesc mult pentru urari!
o sa mai stau o vreme pe la voi ca poate se ia si la voi.
inca nu am curaj sa scriu la odisee.
am o colega de serviciu insarcinata si tot puneam mana pe burta ei.ea imi zicea mereu "Vezi ca se ia!"Ieri am fost la ea si i-am spus:"Gata, s-a luat si la mine!"Va doresc sa se ia si la voi toate!
4+

Mcrissa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

mcrissa, am pus si eu mana pe burtica ta ... pe monitor... crezi ca se ia ? Ce mult as vrea ...
An@ , sigur e bebe ... Felicitari !!! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos ! Asteptam sa te programezi la medic si sa ne spui ca ti-a facut BB cu manuta

Pentru Barbye - una dintre noi. Trebuie sa ajuti !
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Doneaza o carte pentru un copil din Basarabia :
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77639

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Chiquitita, multumesc pt incurajari.
Luni am programare la dr si voi sti oficial (dar pana atunci sigur mai fac un test).

Mcrissa felicitari!
Am ras cand am citit mesajul tau pt ca si eu am facut la fel la 2 prietene cand erau gravide (au nascut intre timp): cum le prindeam, cum cu mana pe burtica lor, ca sa se ia.

An@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

M-a apucat o greata intensa de vreo ora si ceva si nu ma mai lasa, as face un test, dar deja e pranzul. Imi iau unul si fac dimineata..macar de curiozitate

POZE
Incercarile mele

Cristina S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

mcrissa felicitari!as vrea sa ma pot teleporta in buc sa te tuc pe burtica numai sa se ia!
an@ e cu ochisori sigur asa ca iti zic felicitari!
rox dox eu stau cu testul in baie de 2 zile si ma tot foiesc,sa-l fac ,sa nu-l fac....azi sunt Z24 si e de obicei de 27-28 de zile....
azi am fost la mec sa-mi iau un ham(pofta de mec la mine e veche deci nu se pune),dar abia l-am putut manca,parca avea gust de pilitura de fier...si am niste sani(si ma tot repet ca robotelul cu asta).TB de 5 zile 37,5 fara nici o variatie!

alina
sa o ajutam pe barbye!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Amameda si luy, multumesc pt felicitari!

Astept si eu cu nerabdare confirmarea si cand o creste burtica, va invit sa puneti mana pe ea, ca vad ca e contagios intr-adevar...asta daca nu veti fi toate pana atunci. Domane ajuta!

An@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

l-am trimis de 2 ori asa ca acum trimit doar la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

alina.a iti tin pumnii, dar eu te sfatuiesc sa mai astepti putin. Poate e prea devereme si chiar daca esti, testul nu se va pozitiva si vei fi dezamagita.

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput