Vine barza? 26

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diddy spune:

Oanabbb sa stii ca si eu am luat-o razna luna asta. Si eu sunt convinsa ca sunt 100%! simptomele mele: pofta de mancare si mai ales foamea (adica mananc ceva acum si peste 1 ora iarasi mi-e foame, lipsa celebrelor cosuri pe fata inainte de CM, lipsa spottingului pre-menstrual care apare cu 4 zile inainte de CM - azi z26 din ciclu de 28, si inca nici un semn de nimic. In rest sani - nik, ameteala -nu, grata - nu, si bineinteles 2 teste cu I - ca doar n-am putut sa ma abtin.
L-am inebunit pe sotul, saracul ii vine sa cand ii mai amintesc, ca domn'e eu stiu sigur ca de data asta e ceva cu ochisori!

A, si temp astazi 36.9.
si tin pumnii la toate fetele ce asteapta barza luna asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

postat de An@

Buna dimineata fetelor,

Va rog spuneti-mi, din experienta voastra vasta in teste de sarcina, e posibil asa ceva: am facut un test clear blue seara, a iesit imediat clar pozitiv (ambele liniute aveau aprope aceeasi intensitate)si dimineata cand m-am uitat la el disparuse o liniuta!!??
Stiu, o sa ziceti ca am avut vedenii, dar l-a vazut si sotul aseara...

Sa va mai dau niste detalii: CM de 31-32 zile, test facut in ziua 30.
In ziua 29 am mai facut un test (nu clear blue), tot seara care la fel a iesit instantaneu clar pozitiv si se vad si acum liniutele la el.

Ce parere aveti?

An@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selina-d spune:

Mcrissa felicitari din suflet - sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos.

Eu ziua 20 si luna asta nu cred ca e cu noroc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

An@ ca sa fi sigura , mai repeta testul dimineata , cu prima urina. Doamne da sa fi

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diddy spune:

An@, eu cred ca e cu ochisori! Felicitari! Dar, ca sa fi sigura mai repeta testul maine dimineata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

An@ sigur esti gravida. E mai bine sa faci testul cu urina de dimineata.
Nu trebuie sa mai verifici testul dupa o asa mare perioada de timp. Rezultatul nu mai e valabil a doua zi, citeste instructiunile.

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Multumesc Irlandeza si Diddy.
Sa dea Domnul sa fim toate si sa avem bb-i frumosi si sanatosi.

mai reped maine dim testul (ca azi am ratat prima urina).

Simptome: dureri de burta si de sani ca la ciclu, dar care luna asta au inceput mai devreme.
Ce mi-a dat de gandit au fost niste pete maronii in ziua 28 (desi CM meu e de 31-32 zile)si pe mine CM-ul nu ma anunta cu pete..

An@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

asa-i chiquitita...de aia imi si gasesc de treaba..sa nu ma mai gandesc.

kriss...eu pana acum nu mi-am cumparat nici un test de sarcina...toate le-am primit...
asta ultimul pe care il am acasa e cadou de la nasa...
poate o sa fie cu noroc asta..cine stie..

acum vad ca ma mai inteapa putin cred ca ovarele..nu stiu exact...e ceva jos acolo care ma deranjeaza...
incep sa apara simptome ca la CM.. sa dea Domnu' sa nu fie asata..
mai vb..

pupici!

Incercarile mele pt

Nunta noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Chiquitita, parca nu stii cum e psihoza asta cu testele...le pui deoparte..te mai uiti la ele...apare liniuta ..daca a aparut mai e acolo? sau mi s-a parut?

si daca sunt , vroiam sa pastrez dovada...

An@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Felicitari Mcrissa si An@ pentru burtici. Sa aveti BBi sanatosi si sarcini usoare.

MEDA

Mergi la inceput