colectionari - de ce?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Crini, pentru chestia asta am sa te calc, tare mult imi place, sa aud vechile LP, dar daca i muzica veche.

cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Cicina, te astept cu placere, nici nu esti prea departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Ce colectionez eu: pixuri, carioci (desi am depasit de muuuuuuult varsta scolara), reviste si retete.
Ce colectioneaza sotul: timbre, cartele telefonice, monezi si mai nou masinute in miniatura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Andrei colectioneaza, daca pot sa spun asa, jucarioarele din ouale kinder.
Cred ca acum are in jur de 300 de jucarii. Avem 3 rafturi pline cu ele, chiar am ajuns la disperare ca nu stiu unde sa le mai pun, pentru ca el le vrea pe toate asa expuse, nu admite sa le punem intr-o cutie sau punga, iar de cate ori meregem la supermarket, e musai sa-i luam o cutie care contine 3 oua .
Nu va mai spun cum e cand sterg praful pe rafturile cu pricina...!!!

www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

Pietricele sau scoici luate din excursii ,poate sa-si faca un ierbar cu plante care-i plac .
Eu colectionam ascutitori de toate felurile -erau cele chinezesti cu tot felul de figurine puse pe arculete , papagali, animalute etc.
Nu -i face tu colectia , las-o pe ea sa aleaga . Poate colectiona chiar si ilustrate , felicitari -sa le deseneze chiar ea , carticele si sa puna bazele unei mici biblioteci.
Fi-miu la 3 ani colectioneaza tot ce gaseste ca ,,e bun si poate il folosim la ceva -doape de plastic, bucati de lemn , cam toate gunoaile care se arunca .El le colectioneaza si eu arunc colectia deupa 2-3zile ca altfel n-as mai incapea in casa .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Este greu sa-ti dau un sfat. Cand am fost mica am colectionat, timbre o perioada, poze in alta....am fost la diverse cercuri de la casa pionerului......Acum nu mai stiu ce e la moda, sau ce se mai poarta. Dupa cum vad eu prin reclame, la copiii din fata blocului .....sunt prostiile din pungile cu surprize.
Vara asta eu am colectionat linguritele de la iaurt.

Paula & Alexa(13.12.1003) & Paul(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaelena spune:

Vad ca pana acum nimeni nu a mentionat ceea ce colectionez eu: calendare din acelea mici. Acum m-am mai potolit, dar cei care ma stiu, inca imi aduc calendare si ma bucur mult cand le primesc. Iar in decembrie-ianuarie imi place ca prin diverse magazine se impart calendare cu diverse reclame.

Cand eram mici, fratele meu colectiona timbre si surprize de la guma de mestecat (Turbo mai ales, ca erau cu masini), iar eu surprize de la guma de mestecat cu papusi sau animale.Amandoi am colectionat bani vechi.

Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns any spune:

e buna ideea de a colectiona....toti colectionam cate ceva....la un momentdat
Eu colectionez impreuna cu sotzul, timbre, cartele telefonice si vederi.....dar trebuie timp.
Copil fiind, imediat dupa revoluie, colectionam...abtibilduri de la guma turbo, cartoanele de la chibrituri, timbre, vederi, erau asa de "importante"... ambalaje de ciocolata, cand am vazut cate am......(destule), m-am plictisit si le-am aruncat chiar eu, era mai rau daca altcineva le arunca...acum, nici ciocolata nu mai mananc...
dar maisunt tentata sa colectionez...lumanarele parfumate, cercei, carnetzele, doar asa, pentru sufletul meu, timbrele si alte cele....au o alta valoare, trebuie avut grija cum umblam cu ele, si e nebunie, pe unde trec, in loc sa ma bucur de parcuri, de copaci, de lume, de tot ce se intampla in jur, "vanez" cabinele telefonice sa gasesc o cartela......am obosit de ele...nu mai vreau...timbrele, pentru copil, mostenire...vederile, pentru amintiri...
o idee, pentru micutza ta?? pai....ceva chestii de prins in par,sapunur- diverse forme, culori, marimi, par foarte frumoase, sticlutze de parfum...daca ii plac, conteaza sa o intereseze pe ea,lucruri mici pe care ii fac placere....sau poate sa-ti faca un ierbar de pe acum, de ce nu???

any

cine are ochi sa auda, cine are urechi, sa vada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Baietelul meu de 5 ani colectioneaza masinute foarte mici de diferite culori si marci, iar fetita de 8 ani abtibilduri si agrafe dragute de pus in par.Aceste abtibilduri le schimba cu colegele de la scoala si le pune intr-un caietel special.Cred ca abtibildurile sint o idee buna daca are prietene interesate sa faca schimb.Important e sa ii placa ei sa colectioneze si sa se hotarasca singura ce ar dori sa pastreze.

Mariana 18+
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Ca tot veni vorba de papusi de portelan: am multe dar le-am strans si le tin intr-un dulap pt. ca rochitele lor sant pline de praf Cu aspiratorul nu pot sa le curat pt. ca este prea puternic, dati-mi o idee va rog cum le pot aduce la liman? Sa le scutur cu mana iar nu merge ca nu este de ajuns...

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki

Mergi la inceput