bebele e f. mic! ajutor!
Raspunsuri - Pagina 3
monica-elizabet spune:
si pe mine m-au speriat la eco ca bebelina mea este mica
pe la 37 de sapt imi spuneau ceva pe la 2,500 kg(si-mi tot faceam probleme
)... in ultimele 3 sapt nu am mai facut eco si cand am nascut-o a avut 3,500kg...tot asa aveam si burtika mica, nu se compara cu prima sarcina cand aveam un burtoi maaare...cu toate astea diferentza intre cei doi copilashi ai mei a fost de 250gr cu mentinunea ca primul a fost baietel...asa ca trebuia sa fie mai maricel![]()
eu zic sa nu te alarmezi, am inteles ca bbeii micutzi la nastere iau mult mai bine in greutate decat bebelashii nascuti mai maricei.
sarcina usoara si bb sanatos
monica
leliutza spune:
abia acum am reusit sa intru din nou pe net, va multumesc inca odata pt incurajari.
marti am fost la doctor la control, mi-a facut un doppler si un test non stres, bebele a pus tot in jur de 70-80 de gr. si sunt programata marti in 26 sept la cezariana. atunci o sa am 37 de sapt si 2 zile, sper sa fie totul bine.
burtica mea e jos de tot si toata ziua ma rog de bebe sa miste ca sa stiu ca totul e ok.
va pup si o sa mai intru vand o sa pot.
lelia
codruta_grg spune:
Leliutza, succes! 
Codruta &
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
& Poze noi & 
www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni
pisik 4ever spune:
quote:
Originally posted by Medeea76
In ultimele saptamani de sarcina, ecograful poate da eroare pana la 500 de grame!!! Linisteste-te!
cu totul de acord! unei colege i-au aproximat la prima sarcina cele 500 in minus, iar la a doua in plus, de se intreba saraca pe unde o sa-l scoata! a treia oara a zis ca nu mai vrea sa auda nimic de greutate. si eu am avut o burtica tare mititica si o bebita de 2.700 nascuta la termen care e bine sanatoasa. nu te mai stresa si asteapta cu rabdare si totul o sa fie bine.
... si
albastricile lui mami 08.05.05
andreeaben spune:
LELIUTZA draga,iti doresc si eu sa ai o nastere usoara,am vazut ca te-a programat la cezariana in 26.Ma rog pt voi,iti tin pumnii sa fie totul ok.Sa gandesti pozitiv si va fi bine!Am invatat si eu de aici ca e mai bine sa nu te stresezi pt ca transmiti starea ta si lui bebitza!
Curaj si abia astept sa auzim vesti de bine!
Andreea
30 sapt!!!
claujro spune:
Nastere usoara si sa revii sa ne povestesti cum a fost. Sunt de acord cu fetele, ecograful da si erori, greutatea pe care ti-o spun medicii e aproximativa. Si in cazul meu a fost la fel...la Matei mi-a spus ca e muuuult mai mare decat varsta sarcinii si totusi a avut 3.200 la 38 de saptamani, deci normal. iar la Mara mi-au spus mai putin, 3.800 si s-a nascut cu 4.300 la 38 de saptamani. Deci e discutabil!
Sa dea D-zeu sa fie un bb sanatos si cuminte!
Claudia, mamica de baietel 2 ani si 9 luni si de fetita 1 an
Poze Mara si Matei
Gandacel spune:
Leliuta, estimarea greutatii la eco este complet irelevanta. Acolo te duci sa vezi daca sunt probleme, nu ca sa stii ce greutate are bebe! Noi am avut in sapt 36 retard de crestere 3%, cu toate astea bebe a avut la nastere 3,450 kg!!! Mie mi se pare grasan! Plus ca la 36 sapt avea dupa masuratori capul unuia de 31 sapt, ceea ce s-a doevdit a fi fost o greseala grosolana. COpilul meu are capul mai mare decat al celor de varsta lui.
Cat despre greturi sunt perfect normale in ultima parte a sarcinii, datorita unor noi modificari hormonale mai profunde, care de data asta pregatesc organismul pentru nastere. Eu le-am avut la fel ca in primul trimestru, ba chiar am si vomat, am avut si diaree... Chiar ca la inceput!
Daca dr. zice ca e bine sa faci cezariana pe 26 sept, atunci fii curajoasa si iti doresc sa mearga totul bine. Insa un sfat tot ti-as da: roaga doctorul sa-ti spuna care i se pare ce mai buna solutie, pana la urma, sa nasti, ori sa mai astepti sa mai creasca putin?
Gandacel
si Bogdanel (14.11.2005)
anis spune:
Leliuta ,Ingrid e tot prin vitro obtinuta sa zic asa.Bine s-a nascut cu 3.200, vroiam sa-ti zic de lichid, ca si eu am avut putin, parca 7.E, am baut la apa ..cate 3 l pe zi...si am ajuns pe la 10...acum ca are sau nu legatura cu apa..la mine a functionat.
Eu zic ca bebe sa fie sanatos, ca in rest n-are importanta ,unii sunt mai mititei,altii mai maricei...
AniS
22+ 
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
mexxa spune:
Nu te ingrijora scumpa...eu am nascut luna aceasta pe 10 un baiatel de 2200 gr la 36 saptamani perfect sanatos.A scazut 100 gr in primele zile apoi a pus inapoi si deja suntem acasa sanatosi.
Multa sanatate si nu dispera ca nu face bine. Pupici
_
mamica de ingeras Sebastian Mihai
poze