bebele e f. mic! ajutor!
Raspunsuri - Pagina 2
Kittie spune:
Daca totul pare normal (placenta e bine irigata, lichidul e in cantitate optima), cred ca doctorul tau va astepta cat mai mult inainte sa decida cezariana.. Si, totusi, ia in greutate, nu stagneaza, Doamne fereste! o prietena e in situatie similara cu a ta si la fel de fricoasa cand e vorba de scos bebe din burtica. Insa nu dispera ca sa nu transmita starea si sa inrautateasca situatia si-asa fragila . cat despre greturi, te asigur eu am si-acum, la 38 de saptamani, mananc destul de putin pt ca e burta f sus si se confunda cu stomacul
nu intra mai nimic. Recuperez din ce rontai intre asa zisele mese.. Vitamine nu am luat si doctorii nu mi-au recomandat in mod deosebit, atata timp cat analizele (mele) au iesit in regula. Concentreaza-te pe lucruri optimiste mai degraba, nu te lasa speriata sau dezechilibrata pentru ca e pacat sa influentezi starea micutului (sau micutei, imi pare rau, ori n-am fost foarte atenta, ori chiar n-ai precizat daca e fetita sau baiat). Crede-ma, nu sunt legende, transmiterile astea de stare emotionala!
, mami de
( 13oct04 )
addya spune:
leliutza, multa sanatate tie si puiului mic!
si eu am avut o problema asemanatoare, la analize mi-au descoperit nush ce defect renal (eu sunt pe parte tehnica, termenii medicali ma depasesc complet) si cica pierdeam proteina prin urina, una peste alta doctora a decis sa-l scoata pe fi-miu mai repede (37 sapt), avea 2.7 kg, ziceai k e o mata lesinata (normal k eu il vedeam al mai frumos din toti).
Copilu e bine-mersi, fara absolut nici o problema, cuminte etc.
Asa ca fata draga, curaj si nu te mai agita! cu cat te agiti mai tare cu atat se agita si puiutul!
Nastere cat mai usoara si copil cat mai cuminte si sanatos!
Adina si BB Razvan
Razvan-Nazdravan
Razvan la mare
Medeea76 spune:
In ultimele saptamani de sarcina, ecograful poate da eroare pana la 500 de grame!!! Linisteste-te!
codruta_grg spune:
Leliutza, exact cum spune Medeea. La ecograf masoara de fapt lungimea oaselor si de acolo se estimeaza greutatea. Incearca sa stai linistita, si sa mergi mai des la control, eventual consulta daca poti un eco 3D.
Succes si sarcina usoara
ai sa vezi ca totul va fi bine
Codruta &
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
& Poze noi & 
www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni
codruta_grg spune:
Aaaa si eu vreau sa iti spun ca Petra avea 1700 g la 32 saptamani iar la 37, cand am nascut-o avea 3200 g. Acum, in ultima parte va pune pe el. Dar importanta e starea ta. Inca o data 
Codruta &
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
& Poze noi & 
www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni
arghirmonica spune:
Te rog sa stai linistita ...aceeasi pr am avut-o si eu cand la 32 de saptamani mi-au zis ca bebe e mic,mai mic decat ar fi trebui sa fie si. Cand l-am nascut pe Cristian ,dragul de el a avut 3200. Asa ca lasa tu masuratorile doctorilor ca fac si ei aprecieri.te pup si numai bine,Monica
Cristian 2 luni si Daniel 4,6 ani
toanca spune:
Eu zic sa stai linistita; eu am nascut la 39 de saptamani si, cu toate astea piciul meu avea doar 2.600 kg.
Asa ca nu e o regula.
Conteaza sa fie sanatos ca pe urma recupereaza el.
Il putei vota si vedea aici:
http://reclamailegalala alt site = avertizare/index.php?bbstar=show&offset=16 MATEI ALEXANDRU 8 LUNI SI 12 ZILE.
Va pupic
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
tinatache spune:
mei da' mie nu mi se pare mic deloc, 2200 la 35 de sapt., pt ca el in greutate ia in ultimele saptamani cel mai mult.
Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius
leliutza spune:
VA MULTUMESC!
am reusit sa intru din nou acum pe net si am citit tot ce mi-ati scris. Va multumesc pentru vorbele bune, eu maine merg din nou la doctorul care m-a urmarit in sarcina si miercuri merg la eco 3D cred .
am facut sambata trecuta eco si nu mi l-a mai masurat pt ca a zis ca nu isi poate da seama daca a luat sau nu in greutate.
acum astept ziua de maine sa vad ce imi zice doctorul, ma pune cred la non stress si ... cam atit.
eu nu pot dormi si cand iau diazepam (doctorul mi l-a prescris) am cosmaruri si oricum nu dorm, asa ca am vreo 2 sapt de nesomn ... cred ca si asta ma face sa fiu in starea asta .
o sa va scriu si maine sper sa vin cu vesti mai bune .....
va multumesc inca odata
lelia
Monicutz spune:
Leliutza, stiu pe cineva aici care a nascut la termen bebe cu 2,400g. Si totul a fost OK.
Nu te nelinisti. Bebeii iau mult in ultimile sapt de stat in burtica. Daca la eco se vede OK ca se hraneste, se misca si ia macar si cate putin in greutate tot e bine.
Si aici mi-au spus la eco ca e eroare de +/- 400g. Asa ca nu stii niciodata.
Bafta!
, 18+