Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (82)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns addya spune:

'Seara ! mamici si bebici!

Intai de toate multe multumiri pt ideile voastre cu somnu' dar nu cred k e vorba de mamo-dependenta pt ca face fite si cand doarme cu mine. asa ca...mai studiem problema!Are program de somn ziua, si a invatat sa doarma singur de muuult...
Gandacel, zau k nu am vazut postul tau cu somnicul Bogdanelului, probabil a fost intr-o zi cand am citit pe diagonala din motive obiective, k daca il vedeam ma bagam iute si eu cu plangerea mea, la noi e boala veche asta cu somnul.

Sa raspundem si noi, la diversele poll-uri :
Merele: nu prea ii plac, nu ma inghesui sa-i dau. Totusi cand ii dau ii fac mar copt sau bendaruit combinat cu banana, nectarina etc. Placinta cu mere insa...Iamiiii

nush ce sa zic cu bubitele...Eu si cand am venit in Tineretului, nu stiu daca ati remarcat, dar fi-miu era umflat si plin de bube de la minunata alergie de la rosii. Eu stiam ca nu e contagios si n-are nimic, dar poate altii nu stiu, se uita si ma judeca. Razvan a aratat foarte rau de la alergie, atunci era mai pe trecute, dar l-am scos afara tocmai pt ca stiam ca e doar alergie. unele mamici din parc m-au intrebat ce are, le-am zis si a fost f. ok, nu a fugit nici una, altele m-au ocolit de la 100 m. Nu pot sa condamn pe nimeni, pt ca si eu daca as vedea un copil plin de bube si nu as sti ce are m-as feri.

Cu joaca cu alti copii: eu sunt, am fost si voi fi intotdeauna PRO! Poate pentru ca am lucrat ca educatoare niste ani si am vazut clar ce diferente de comportament si de abilitati sunt intre copii care au socializat cu alti copii si cei care nu. Nu detaliez, este optiunea fiecaruia, fiecare are dreptul de a face cum doreste. Eu cand il vad ca trage la copii ma bucur. Iar cum se juca azi la nisip cu Stefan al Dianei, cum s-au dat huta...sunt momente nepretuite.

Noi il luam la supermarket intotdeauna, e adevarat ca nu merg la Metro, numai la Cora si rar de tot la Carefour

Cam atat pentru azi ca sunt rupta de spate, nu mai am putere sa stau la computer... noapte buna copii!

Adina si BB Razvan

Razvan-Nazdravan
Razvan la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Revin cu o specificare, referitor la postarea Addyei: sunt PRO socializare si joaca cu alti copii, pro anticorpi, dar pe cat posibil cu copii de varsta ei si ai caror parinti ii cunosc cat de cat. Cand ma refer la pericole de virusi ma gandesc la copii care deja merg la gradinita sau scoala, asta am specificat in mesajul anterior. Si noi suntem firi sociabile, si ea se dovedeste a fi, n-o tin intr-un bol de sticla.
Anda, ai dreptate - fiecare cum ii spune instinctul in multe privinte.
Cat despre faza cu gazul, apa si electrica .... parca ma vad pe mine. Si cand eram mica si aveam teracote si cazan la baie, si acum cu tigarile sa fie bine stinse, robinetele inchise, geamurile la fel (cand plecam), usa de la terasa... etc. De ex. n-as putea sta la parter, ca sa pot avea gemurile deschise. Am si io obsesii dintr-astea, da' le consider sanatoase

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

So, bun subiect!....anda si feli, credeam ca sunt unicat!
Nu suport sa se bage cineva in sufletul ei sunt o gramada de copii care vin sa o pupe, sa o mangaie, mi-am spus punctul de vedere si lumea ma ia ca atare,unii sunt asa altii altfel.
Ce inseamna aia sa sara pe copil sa ii pupe manutele sau fata, br..br..!
Nici la baby expo nu am sa merg cu ea, sunt enorm de multi copii acolo si la fel de multe posibilitati de a contacta una alta.(Insa la intalnirea noastra am venit foarte relaxata, am fost foarte dornica sa vad cum imi reactioneaza piticot)

Sunt foarte obosita, ma retrag.
Seara buna!

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Ripley,Anda apropo de Apa,gaze...etc stiti ce am facut eu azi??? Am plecat cu copilul de acasa si...am uitat sa incui usa. Mi-am adus aminte in miniparculetul unde am fost dar mi-a fost lene sa ma intorc. Asa ca...Daca era sa intre cineva...ghinion. Dar nu a fost nici o problema. Deci cine vb de memorie???????

Eu il las pe Stefan sa se joace cu copii si de alte varste si...daca face una din bolile copilariei...asta e, e bine facuta. Mie imi e frica de raceli si virusi de genul asta mai mult decat de un pojar sau altceva.Am facut vaccinul si speram sa nu contactam nici o boala de acum inainte.

Va pup ca ma duc la nani ca imi pica ochii in gura si ma uit printre dintzi!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Seara buna si de la noi!
Citit pe diagonala, raspund asijderea.
Mey io sunt super incantata cand miss are ocazia sa se apropie si de alti copii, indiferent de varsta, si o las sa faca ce vrea!Pai cum nu, cand o vad cum se lumineaza la fata!
Azi am fost la cineva acasa, o vecina frantuzoaica pe care abia o cunoscusem, si am lasat-o pe miss in tarcul baietelului ei si daca nu s-a jucat ahtiata cu toate jucariile de acolo ca m-am simtit obligata sa specific doamnei ca si ea are jucarii acasa ca sa nu creada ca e prima data cand vede asa ceva. Si am surprins-o cum le mai si lingea...ce naiba era sa fac? Iar baietelul merge la cresa... Ce-o fi o fi.
Ca noutate, cred ca sunt pe cale sa o dau la o bona sau cresa o zi pe saptamana! Ce bine ar fi!
Azi chiar ca am avut o zi plina, mi-am facut intrarea in comunitatea franceza de aici si am cunoscut cateva mamici de bebici cu care o sa ma intalnesc la o cafea miercuri. Si sa nu uit, am invatat si ceva ceva la olandeza
Va

Alina si Amalia 17.11.2005

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Revin: fete dragi care ati intrebat de noi si ati cerut pozici, va multumim si va promitem cateva foto in curand.

Alina si Amalia 17.11.2005

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Sal'tare mamici si bebelici! Eu mi-s iar pe fuga. Ca nu-mi mai doarme puicutza in timpul zilei si sint cam zombi. Azi insa parca e ceva mai bine. Nu a dormit de dimineata, dar macar doarme deja de o ora si jumatate. E prima oara ina ha-ha-haaaaaa de cind a adormit in timpul zilei la sin! De bucurat, m-am bucurat, da' stiu si io daca o mai dura minunea?

Moaaaama, da' ce cantitati le dati voi bebeilor. Daca nu l-as fi vazut cu ochii personali pe Stefan al Dordiei, as fi zis ca ma pacaliti.
Da' hai sa va mai incerc inca o data: o cana de lapte are appx. 250 gr. deci cam si atit lichid. Bebeii vostri maninca mai mult de atit la o masa???

La capitolul solide: vad ca e din ce in ce mai interesata in mincarea mea, de exemplu, dar tot se cam ineaca. I-am dat struguri acum citeva zile. Taiat bobul in patru; i-au placut la nebunie, dar peste citeva minute a scuipat coaja.

Hai ca mai citesc eu mai pe seara si va mai scriu.

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Ca mi-am adus aminte; cu .
Cel mai misto pentru cind ai copil e sa ai unu tare, gen Canon Digital, dar e scump al nabii. Noi nu am facut investitia asta si-mi plinge inima; am vazut pozez de bebelusi cu aparatul ala si erau mult mai misto decit ce avem noi.
Oricum, pentru categoria mai usoara, eu am avut Nikon CoolPix 4500 si acum am Canon A350.
Nikon-ul facea fotografii mult mai bune calitativ, dar era IMPOSIBIL sa prinzi expresiile unui bebelus pentru ca ii lua foarte mult sa se focuseze. Drept urmare, Smarandita e schimonosita in toate pozele cu ea de cind era f. mica. Sa va mai spun cam am incercat in zadar sa prind in poza un copchil de 6 ani care nu se voia si imi iesea doar mineca???
Canon-ul nu face nici de departe pozele atit bune ca Nikon-ul, dar mi se rupe; macar ii prind Smaranditei expresii si giumbuslucuri.

Ripley, ce faci, bey, racisi? Ia sa te faci bine acum!
Anda nasol cu bona, mai. Te admir ca totusi ii gasesti si partile bune.

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Si pina la urma cum se adauga pozele in noile albume din contul comun?! Ca mie mi-a facut un al doilea album automat. Si nu as vrea ca la fiecare noua pozulitza sa-mi mai faca inca unul...

Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Na, ca m-am tot "laudat" c-o sa mai intru sa mai raspund... Si pana mi-am facut timp, am uitat ce-am vrut sa mai zic. N-o sa ma mai intorc inapoi la subiectele de-acu' o zi, doua, ca n-are rost. Oricum incerc sa fiu scurta ca de azi-dimineata imi tot propun sa fac o amarata de ciorba, si inca n-am ajuns la bucatarie...

Eu o las pe Rianna sa se apropie de alti copii pentru ca se bucura tare mult de ei si nu vreau sa-i stric fericirea Plus ca la cresa mai sunt si altii si sunt convinsa ca-si mai dau "bot in bot" pe-acolo. Pana acum, Doamne-ajuta, a fost totul ok. Dar n-o s-o tin departe, asta in nici un caz.
De cand i-a iesit dintele, e o figura si jumatate ca tot acolo-si duce limba si isi suge buzele... Cred ca simte ea ceva diferit pe la gingii. E tare dulce, parca-i o babuta! Chiar, o sa incerc sa pun ceva poze cu ea in albumul din contul comun. Apropos de asta, Simina, hai ca incerc si eu sa vad daca si mie-mi fac automat al doilea album sau nu. In rest... totul e bine, joi avem programare la tanti doctor sa vedem cum am evoluat in ultimele 3 luni.

Na, ca vroiam sa ajung la bucatarie... dar s-a trezit terorista. Sa vedem dac-o vrea sa stea in rotobil pana imi fac eu ciorba...

Sanatate tuturor bolnavilor!

Edit: Simina, la mine s-au incarcat pozele in albumul existent. Asigura-te ca alegi albumul tau cand incepi sa faci upload la pozele noi. Sper sa mearga. Pupici!

Mergi la inceput