Mamici de ianuarie - februarie 2007 (19)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monicutz spune:

Mariana, si doctorii din Canada incurajeaza nasterea normala dupa cezariana.
Aici nu-ti face nimeni cezariana fara un motiv medical. cred ca exact ca si la voi. Dar daca ai deja o cezariana la activ, poti cere din nou cezariana fara sa ai motiv medical de data asta. Le este frica sa nu dai vina pe ei daca esti in alea 1% care fac ruptura uterina. Deci nu te mai obliga.

Eu am avut cezariana in iulie 2005 si am termen in februarie 2007 deci cam 19 luni diferenta. Primul lucru pe care mi l-a spus doctora cand m-am dus acum la a doua sarcina fost "E putin cam devreme pt o nastere naturala, dar ca se poate incerca." Asta e citat. Ea zice ca la majoritatea nu se intampla ruptura uterina (ca asta e riscul), si faca se intampla te baga de urgenta tot la cezariana.
Hm...mie mi-au spus ca o sa cam fie decizia mea daca vreau sa incerc sau nu sa nasc normal.

Pt mine e o decizie destul de grea.....dar mai am un pic de timp.

, 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Astept poze si sa povestiti cum a fost la Marea Intalnire! Pleaseeeeee!
Liuda, te-am vazut in poze! Esti o graviduta tare simpatica! Mi te imaginam bruneta!
Ralu74, ce bine ca mai iti vin blugii. Ultima oara cand am purtat pantaloni pe talie trebuia sa dau drumul la curea si la nasture cand ma asezam. Asa mi-am cumparat si o rochita sarafan (voi face poze cu ea) in care ma simt f. comod iar sotul o gaseste tare draguta (ma face insa grasa, dar o prefer pantalonilor ca imi arata picioarele subtiri)
anis,te apreciez ca ai avut curajul sa faci asa de repede al II-lea bebe! Asa ati programat voi?
Sunt tare in urma cu cititul (pg13 cap.17). Sper ca maine sa recuperez!

Mihaela 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

buna seara!!!

marea intalnire fu mai restransa asa,numai 4 burti din cate se anuntasera (dar am facut consumatie pt toata lumea,eu una cel putin am mancat pt doi*rusine sa-mi fie*)
si am fost asa :adinush,roandre,marinar si subsemnata!
pozele in curand!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist,dar nasterea unui copil sigur te va face parinte" M.Levine

pozute

Uite atat suntem de mari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Michelle, consider rezultatul la amino... f. incurajator. Ma bucur atat de mult! Ma rog in continuare pt tine!
gabriela_s, cred ca v-ati distrat! A fost mai intim. Sa iti fie de bine! Azi am inceput scoala si la festivitate ma gandeam la voi: ce mancati, despre ce discutati... Sincer, daca as fi fost in Buc, nu stiu daca as fi venit. Multe persoane ma intimideaza.
Fetelor, mie imi plac mesajele lungi! Asa ca parafrazand pe cineva(mare scriitor/critic?-of, memoria): scrieti, burtici, numai scrieti!

Mihaela 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Pozele de la intalneala acum se incarca...sunt calde!
Am trimis si pe mail la fetele care au fost prezente la intalneala...dc nu primiti, sa-mi spuneti!

Mihaela si Alexia- Maria26 august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Catalina,daca nu te simti bine,foarte bine ca iti iei un concediu medical.Posibil sa ai nevoie de odihna! Ai grija de tine.
Curba aia de glicemie..habar nu am cand se face,eu nici nu stiam ce analize urmeaza ,am vazut pe loc despre ce e vorba.Deci mie mi-a facut asta la 24 saptamani si 2 zile,sau asa ceva.edci tot cam pe-acolo.
gio,scoate-ti fetele licentiate si masterate ,haha.daca ai chef si poti,de ce nu ? bafta si examene usoare!
simkat,e greu pana prinzi ritmul,ai sa vezi ca nu necesita mult timp.asa mi se parea si mie la inceput.
Chiar ca esti campioana la cate faci!
AnaAlx,nu e asa urat ca la gineco.La cosmetica stai cu chiloteii pe tine,tanga,si ii tii tu cu manuta de colo colo,si te lasa cheala,nu doar inghinal .
Mergeti fara frica la cposmetica,o sa vedeti ca va obisnuitirepede.
Liuda,amuzanta si trista in acelasi timp povestea bunicilor tai! Eu cred ca fiecare murim intr-o zi,indiferent daca muncim sau nu. Daca poti ,e bine ca esti activ.Daca nu,nu.Cred ca fiecare are ritmul lui.Si pana l aurma toti murim de ceva,indiferent de ce facem.Bunica ta a facut.o din devotament,si sigur ar mai face asta de o suta de ori daca ar mai avea ocazia. Ce mai conteaza cine i-a luat locul ?Conteaza ca ea s.a daruit intr-u totul bunicului tau si ca pana la urma a fost scutita de suferinta pe care o vedea ea cea mai grea:sa ramana ea in urma lui.Nu a fost o sluga,pt ca nu a obligat.o nimeni,Intelege-o asa cum a trait si simtit ea,din punctul ei de vedere a fost fericita ca a daruit .
Messa,Brig Adria ,felicitari pt fetite!!!
Monicutz,felicitari si sa ai o sarcina usoara!!!
Albinutza,hahahaa cum sa nu radeeem cand spuic a daca ne citeai ti se faeca rau ???????? mooooooooorrr !!sa ai o sarcina usoara si sa nu iti mai fie rauc and ne citesti :)))
criss68,sigur bebe e bine,stai linitita!!
delfinuta
,dupa 26 sapt nu se mai face anastezie??
Michelle,Eu cred ca totul e bine !!! Asa simt eu.Daca amniocenteza e bine,ai scapat ,draga mea!Ai grija de tine sa nu cazi psihic,e posibil sa fie o greseala,sau sa nu fie nimic grav ce au vazut ei,pt ca daca amniocenteza e bine eu zic ca s-a dus riscul malformatiilor,al sindromului down,edwards si alte nenorociri,doamne fereste!! cOPILUL TAU E BINE,AI INCREDERE SI ROAGA-TE ,NU TREBUIE SA CAZI ACUM! Ma bucur mult ca a iesit bine,nu stiu de ce ma tot asteptam sa fie o greseala,poate ca nu voiam sa accept ca treci prin asa durere si ca trebuie sa alegi asa ceva...of,stai linistita,asta e important acum!
minciurin,haioasa intamplarea cu clatita,dar totusi cu suflet bun tigancusa! fatza de altele care sunt in stare sa te tranteasca din tramvai,tigancusa asta e chiar inima de aur!
ivona,ideea e pt o nastere naturala cu epidurala.dar medicul va decide daca vor fi cumva complicatiila sarcina.nu decid nimci de acum,totul depinde de bebe.

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Neata fetele,am cazut asa de lata aseara (dupa o alta noapte dormita din 2 in 2 ore) incat am si uitat ca e 15. La modul in care ma deplasez dupa-amiaza chiar nici nu as fi putut ajunge dar macar ma gandeam la voi.
Mai fetelor, stiu ca s-a mai discutat subiectul dar pe mine acum m-a apucat asa ca ... va intreb si io. CE FACETI NENE CU ARSURILE? Da, tzip mai care monitorizati, lasati cu majuscule. Ca tzip. Ca ieri m-am tavalit. Nu am mai avut asa arsuri la stomac in viata mea.
Si culmea, au fost mai nasoale dupa ce am baut un iaurt de baut Nutriday. Eu stiam ca lactatele le mai calmeaza ... cred ca nu stiam bine.
Sa imi ziceti si mie va rog mult ce ati mai luat voi ca daca ma ia si azi nu stiu ce fac. Cel mai rau nu e ca ma doare asa de tare. Cel mai rau este ca nu mai am pofta de nici o mancare sau de viata.

Acuma ma duc sa ma uit la poze.
Va pup pe toate,
Cata 24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

toata saptamana am urlat "abia astept sa vina sambata sa pot dormi" si m-am trzit la 6.30 si nu mai pot dormi; asta e

am fost si noi la eco miercuri cand a auzit dr ca am luat 16 kg era sa faca infarct nu mai am voie decat fructe si legume pana nasc ; nu e chiar asa criminal cum imi imaginam eu cel putin dupa 2 zile ; m-am mai inscris la un fel de gimnastica ptr gravide pe langa aqua-gim de o sa scot bebelina campioana olimpica
bebelina e prea mare ptr "varsta" ei ca doar seamana pe mine nu ?

in rest totul bine

cristiana ai fost ?

va pup23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

catalina arsurile sunt cauzate de niste sucuri gastrice buclucase,daca consumi lichide nu faci altceva decat sa cresti nivelul acelor sucuri si sa faci si mai rau .e ca si cum in loc de 20 ml de "otrava" ,ai 40 si tot asa.eu cand mai am arsuri ,desi nu sunt asa criminale cum povestiti voi,ma tratez cu banalul dicarbocalm.

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist,dar nasterea unui copil sigur te va face parinte" M.Levine

pozute

Uite atat suntem de mari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Pozele de la intalnire sunt aici !

Mihaela si Alexia- Maria26 august 2004

Mergi la inceput