Mamici de ianuarie - februarie 2007 (19)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

roandre de 3 ori oau!se pare ca DD mai tine si cu taticii,nu doar cu noi mamicoasele.

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist,dar nasterea unui copil sigur te va face parinte" M.Levine

www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank"> filmulete cu bebe in burtica

24saptamani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

23+roandre felicitari il inteleg pe "tati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.Alina spune:

toanca,
Super baietzelul tau. Binenteles ca l-am votat.

Si eu mi-am dorit fetitza, dar cred ca dupa ce voi naste nu o sa mai conteze de loc sexul copilului. Deja incep sa ma obisnuiesc cu ideea ca e baiat.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

da, prea mari valori ca sa fie simple modificari de sarcina, sraluca! bine ca le repeti, cine-stie, o fi fost vreo greseala!

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.Alina spune:

Si eu cred ca o sa nasc prin cezariana. Am si o deformare a coloanei vertebrale in zona lombara si asta stiu ca conteaza la nasterea naturala. Am zis ca voi vorbi cu dr. inainte de a lua o decizie. Eu ma gandeam ca prin luna a 7-a, dar se pare ca ar trebui sa o fac mai repede.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns erix spune:

Salut mamicilor! Va rog sa ma treceti si pe mine pe listuta voastra cu UM-20 aprilie, DPN-22ianuarie. Tocmai am aflat ca voi avea o printesa pe care o va chema Alexia Emilia.
Am o rugaminte; va rog sa-mi dati un nr de tel si o adresa de la un cabinet din Cluj care are eco 3D. Va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicutz spune:

Marybell, in Canada doctorii spun ca pana la 30 de sapt se poate ridica placenta. Nu stii niciodata. Poate daca nu faci efort mult si nu ridici, se mai ridica.

Delfinuta, aici se mai da si Tylenol cand esti racita si gravida. Cred ca are acetaminofen. E vorba de Tylenolul simplu, nu si cu alte adaugiri.

Liuda, eu am mai fost la masaj, si daca nu are maseorul masa speciala cu gaura de burta, atunci stai pe-o parte.

Aiska, intrebai de frigul din Canada. In Toronto e suportabil. Cel mai frig e in ian-feb cand sunt mai multe sapt cu sub 20C. In 2003 a fost o iarna....4 saptamani la rand cu -35C. Si am fost socata ca prietena mea care avea un bebe de 3 luni il scotea la plimbare afara. Infofolit e adevarat....dar pe un frriiiiig.

, 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brig_adria spune:

Buna fetelor!schimb putin subiectul ca as va intreb voi ce mai stiti de legislatia in vigoare referitoare la concediile pre si post natalae ca eu am aflat azi ceva nou..Adica,eu stiam ca sunt alea 126 de zile pe care poti sa le iei oricand,adica 2 luni inainte,2 luni dupa sau cum vrei toate dupa,dar azi mi-au spus la serviciu ca din acele 126 de zile ,40 e musai sa le iei dupa nastere(deci ar ramane 86 inainte,daca vrei sa le iei),iar din a 41-a zi trebuie sa intri pe concediul de la primarie adica cele 8 milioane ,deci sa ai deja dosarul depus la primarie unde stai ca altfel nu mai primesti nici un ban.Pe cele 126 de zile iei 85%din salariu.Voi ce ati aflat ?va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Eu fetelor imi doream mai mult fetita pt Alexia caci eu am o sora cu 1 an mai mica si tare bine ne-a fost si ne este impreuna...pe considerentul asta vroiam tot fetita.
Dar stiind cat de mult isi dorea tati baiat, dc era sa aflu de la inceput era ok.
Acum ma bucur evident mai ales cand il vad pe tati cum radiaza de fericire ca va avea "pereche"...dar tre sa recunosc ca putin-putin imi pare rau ca nu o sa mai am fetita Denisa.
Sanatos sa fie bb pt ca indiferent de ce era, ce este, la fel de mult o sa-l iubesc!

Citind mai atenta ecografia si datele de la eco am vazut ca scrie ca IR a arterei uterine stanga are valori crescute (0.57). La un moment dat m-a intrebat Iosup care este programul meu la serviciu...dar n-am inteles pe moment rostul acestei intrebari.
Ce stiti despre aceste valori ale IR? Dc sunt crescute care sunt consecintele si ce e de facut in aceasta situatie?

Altfel bb are exact 20s1d, mai mult cu o zi fata de cum stiam eu, 357 gr si DPN=04/02/2007.

Eu sunt racita, ma ustura gatul, imi curge nasul si stranut de mama focului. Alexutza mea a racit iar si se pare ca e tare generoasa ca mi-a dat-o si mie. Uff, ne-am saturat de racelile astea!

brig_adria, acel concediu de 126 de zile se imparte cum vrei tu dar obligatoriu trebuie sa ai minim 42 zile de postnatal....acest concediu se plateste de catre angajator.

aventura, la sarcina asta este prima eco facuta de Iosup...

Mihaela si Alexia- Maria26 august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Salutare burtici!
Am mai pus si vreo doua poze in albumul comun pt cine vrea sa-mi vada burtica... Maine e sarbatoare mare... implinim 20 saptamani...
Brig_Adria, in total sunt 126 de zile, dintre care obligatorii dupa nastere sunt 42. Abia din ziua 43 poti sa-ti depui dosarul pt cei 8 mil... Sper sa pot sa-ti pun link-ul paginei de la Casa de asigurari...
http://www.casan.ro/default.asp?id=13
Sper sa mearga...
Eu chiar zilele trecute am cautat pe net, mai ales ca noi stam cu chirie in Bucuresti si am viza de flotant si trebuie sa mai vad de unde imi iau cei 8 mil... Complicat...
Va scisesem zilele trecute de "probleme mele" asa ca nu e nimic nou sub soare... Suntem bine... Ne pregatim de Baby-expo.
Va pupic pe burtici!
Loredana 19+ Roni-Cristian

Mergi la inceput