Copilasi martie-aprilie 2004(81)
Raspunsuri - Pagina 9
LaviB spune:
Laura draga pai chiar ca tre sa te pui bine la punct cu regionalismele din zona Arad (Ardeal-influente Banat), moroshismele/ardelenismele Marianei si amestecul de germanisme/ungurisme de la mine din zona. iooooi "istenem"(D-zeule) atunci sa vezi.Da`si de incepi tu cu graiul dulce de la voi....Ar fi o experienta faina
Succes la trateamentul pt Daria.eu cred ca ti-am mai zis , aici tratamentul adecvat pt intarirea sistemului imunitar (dat de dr.meu normal) e :lasa corpul sa lupte!!!
Probabil depinde si de copil, ca am mai avut niste prieteni al caror baietzel era tare bolnavior, comparativ cu Hanna si mergea tot la doctorul nostru si.....ei l-au schimbat, sloganul lui nefindu-i de ajutor pustiului.Deci.....fiecare parinte decide ce-i mai bine pt puiutzul lui.Bafta!
Clau multam de intrebare: imi mere bine (exceptie starea psihica de azi).Nostim Raul al tau (ce fain ca are bunicii langa el)
Hanna nu-l pronunta pe R. In schimb avem un baietzel in grupa care de multe ori in loc de L spune R ( o striga pe o fetita pe care o cheama Laura - RAURaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
Mariana gata batem palma.Ne incuscrim, cat o tine atat o tine, principalul ca vrem noi, nu?!
Mereti cu copii la Herculane-Orsova??? Am fost si noi in vara asta (la niste preteni) A fost super.Am avut si o vreme de milioane si am incercat sa vedem cat se poate din frumussetile Dunarii din zona aia si privelistea minunata din Herculane.
Am fost fara Hanna si am putut face un tur de forta, dar s-a meritat.(tip: la orsova pe un deal e o manastire - Sf-Ana parca- de unde se vede o panaorama super a Dunarii.Mereti, se merita)
Mickyyy chiar vroiam sa te intreb si eu: da`nervisorii tai???? La fel ca si Mariana, nici eu nu pot suporta minciuna si.....nu pot spune decat RESPECT pt modul in care ai reactionat.
si noi mai avem discutii (cine n-are, minte) insa eu acu le pun pe seama sarcinii si ii spun sotului "te rog inceteaza, doar vezi in ce stare sunt si doar stii cum sunt femeile in situatia asta!" Si el dragutzu tace, deocamdata. (mai am patru sapt de profitare )
Andreea te cred ca pici la miez de noapte. Daca faci un calcul doarme destul de putintel noaptea.DAr probabil recupereaza cusomnicul de amiaz.
CAm atat fetele, va doresc un WE fain ( in cazul in care nu mai intru) si.....sper sa fiu mai voioasa data viitoare
va pupa Lavi cea si Hanna "tristalana"
Lavinia-mama (36 sapt.) si micutza Hanna (16.04.04)
Mickyyy spune:
Laura, scri fara ghilimele si apesi enter. In mod normal se intampla
bebe, nervii mei inca nu se revarsa.....tocmai asta e problema....daca o apuc pe calea asta unde voi ajunge? ca la un momentdat tot o sa rabufnesc!
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
Ela76 spune:
Salut!
Repede-repede, ca am de lucru.
Lavi - doar voiam sa spun ca aceasta "tristete" a Hannei poate fi si din cauza gradinitei, in sensul ca stand o parte din timp separata de tine, dupa atata timp petrecut 100% langa mami, simte nevoia de mai multa apropiere. Plus ca si programul de gradi e destul de obositor pentru ei, asa mici cum sunt. Poate ca la astea se adauga si apropierea momentului aparitiei surioarei, dar nu stiu cat stie ea ce inseamna asta.
Gata, voi incerca sa revin cu mai multe in cursul zilei sau maine - sunt la birou, recuperam zilele libere date cu ocazia forumului francofoniei.
Si inca ceva: Cristina se pare ca va avea un fratior/surioara peste vreo 8 luni!
Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
LauraFlo spune:
Ela, super veste ! Bravo ! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
bebe2004 spune:
Super, super,super. Felicitari Ela. Dar de ce e scris cu litere asa de mici?
laura, eu i-am dat Imunobaby in sept. Am terminat sticluta intr-o vineri, iar duminica s-a declansat o laringita de toata frumusetea. Cea cu cele 2 vizite la urgenta intr-o noapte. In primavara i-am dat Broncho-Vaxom, 3 ture de 10 zile. Vara nu a racit, dar mi-a facut doar o enterocolita mare si o otita mai usoara. Nu mai comentez nimic in leg cu imunizarea. Poate la noi nu prinde. sau, cred ca e vorba de imunizare referitoare la bolile virale, iar la el laringita e o forma bacteriana (cel putin asa cred). Nu stiu. Chiar, voi stiti la ce fel de boli sunt bune imunostimulatoarele?
Mickyyy, e pacat ca de multe ori apar in familie probleme care ne dau peste cap, ne enervam, nu suntem de acord ca nu au dus gunoiul cand trebuia, sau nu a stat cu copilul la fel de mult ca noi sau nu l-a imbracat cum trebuie. Si ne consumam cu chestii din astea. iar cand e vorba de decizii majore legate de familie, va intelegeti perfect si gasiti solutia optima la toate. Eu asta cred ca e. Din experienta.M-am facut oare inteleasa?
Va pup
Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi
LauraFlo spune:
Andreea, asa mi-a spus si mie pediatra: aceste imunostulatoare sunt antivirale. Cred ca si noua tot Bronch Vaxon ne-a spus, dar n-am retinut. Oricum pana terminam Isoprinosinul mai avem.
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
Mickyyy spune:
Ela, felicitari, sa fie intr-un ceas bun !
Si eu am aflat acum cateva zile de o colega de serviciu care-i graviduta, probabil veti naste cam in acelasi timp !
bebe, ai dreptate, ne consumam in nimicuri, ca atunci cand chiar avem ceva important de rezolvat impreuna ne iese la fix. Cat am fost cu casa si cu mutatul, atat de mult am avut de alergat si de munca, si atat de bine ne-am inteles ca nu ne venea nici noua sa credem. probabil ca nu mai aveam timp si de certuri, ne foloseam energia in alte scopuri. de cand ne-am mutat si nu mai avem lucruri importante de rezolvat.....sa te ti....din orice chestie oricat de marunta pot iesi discutii. Cum a fost aseara (ca tot ma intrebati cum ramane cu nervii mei....uite-i, mi-i vars pe forum ) cand ne "certaram" (e mult spus cearta, e mai mult discutie aprinsa in contradictoriu) ca eu's la regim si am zis ca nu mananc seara dar le fac lor orice vor sa manance. Acum nu stiu exact ce ton si ce text am bagat, dar barbata-meu a inteles cu totul si cu totul altceva....si iar au iesit scantei. si ca de obicei, la 10 minute dupa, stersesm totu cu buretele si ne comportam ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat....desi si discutia tot in coada de peste a ramas!
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
Pucku spune:
weekend...nu mai scrie nimeni
la canada wk lung, 3 zile....Ura...
noi nu o ducem bine, cred ca bagam o urgenta pana dimineata, nu ma intrebati cum, dar pe la 9 sera spalam vasele si m-a luat o durere de ureche pe stanga am crezut ca lesin, parca mi-ar fi dat cineva cu maiul...am zis ca trece, eu nu-mi aduc aminte de dureri de urechi asa ca m-am simtit ciudat,am terminat vasele...in 5 min Stephie a inceput sa planga ca o doare urechea....ne-am pus picaturi speciale- expirate, ah ca nu le-am vaz't ca expira sa cmpar altele, am luat motrin stephie si eu tylenol dar parca am un dop acolo, culmea la amandoua pe stanga, m-am pus in pat, n-am putut sa pun capul in perna...simt ca-mi explodeaza....sper sa adormim ceva pana dimineata ca parca nu ma tenteaza o urgenta la ora asta, e 10 seara la noi
stephie a adormit cu lacrimi la ochi, mi s-a rupt sufletul
va pupam si wk placut
Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""
codritu spune:
Ela, felicitari, wqw ce mq bucur pentru voi!
Pucku, sanatate sper ca a trecut fara spital.
Pe mine ma cam lasa nervii, fetitzu meu nu doarme ziua prea mult, iar noaptea adoarme dupa 12, acum e 1 fara 10 si e cu tati ca eu nu mai pot.
Lavi, poate e doar o faza [rin care trece care nu are nici o explicatie logica. Si eu incerc sa-mi explic toate fazele pe care la face Tudor, dar nu resusesc tot timpul si dupa un timp ii trec, nu cred ca e din cauza lui bb2.
Tudorel
Mickyyy spune:
Neata si de la noi.
Eu's un car de draci de vreo 2 zile, vreau sa-mi schimb bona ca asa ceva nu se mai poate (asa ca daca aveti idee de bone prin bucuresti, dati un semn). Nu mai rezist, pe langa faptu ca se plange non-stop (ma rog bate apropos-ul) ca o platim putin (in conditiile in care luna trecuta i-am dat 10 milioane!!!!) mai face si mizerii. Am chemat o doamana sa faca menajul cum trebuie si probabil mandra mea s-a gandit ca i-ar prinde bine ei banii aia care-i dam noi separat la menaj asa ca a inceput sa se comporte in ultimul hal. Intai a tinut-o aproape o ora pe doamna care facea curat la usa (ea nu avea cheie) sub pretextul ca nu a auzit soneria, interfonul, batutul in usa!! SI ca nici nu stia ca trebuie sa vina, in conditiile in care cu 1 ora inainte i-am spus ca vine doamna sa faca curat, i-am lasat si plicul pentru ea, am si discutat cu ea pe tema asta!! Apoi n-a lasat-o sa faca curat in camera fetelor (cica oricum fac la loc dezastru), n-a lasat-o sa faca curat in bucatarie, a dat-o afara la pranz ca ea iese cu fetele la plimbare, etc. etc. O gramada de mizerii, doar ca sa renunt eu la menajera si sa faca ea cumva sa puna laba si pe banii aia!! Ma rog, asta adunat la restul magariilor care le face, am zis ca gata, s-a terminat, o schimb.
Inca n-am vorbit cu ea, ca daca vorbesc sigur ii spun sa-si ia bagajele si sa plece, si-am zis sa caut inainte pe altcineva, macar sa fiu acoperita.
Si unde mai pui ca la toate astea, barbata-meu ii ia apararea, ca cica nu stiu eu sa ma port cu oamenii!! Ca nu stau de vorba cu ea, ca n-o "gadil" la sentiment! Mai las-o in pisicii ei cu sentimentele, ca de cand o am e tot nemultumita financiar. Si are o tona de avantaje, sta peste drum, si la pranz de multe ori ia fetele la ea sa doarma ca sa aiba si ea timp sa-si faca treburile pe acasa!
Hai ca m-am descarcat...oricum ideea e.....daca stiti persoane interesate, dati un semn .
Hai ca am fugit, mai povestim