Copilasi martie-aprilie 2004(81)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Lavi, nu sunt eu pe banca e cumnata-mea. Ea locuieste in New-York si a venit la botez. Eu fac pozele si de aia nu apar in poze, cred ca am si eu una in parcul ala, o sa o pun sa ma vedeti ce grasa si frumoasa sunt. Cu patutul si eu zic sa te grabesti, noua nu ne-au ieist planurile, Petra s-a nascut la 38 de saptamani si inca nu ne sosise patul mare, oricum si dupa ce l-am avut, Tudor nu avrut sa doarma in el, tot in patutul lui a dormit, asa ca Petra a dormit si inca mai doarme cu noi. De abia de vreo 3 saptamani s-a hotarat si Tudor sa se mute in patul mare, nu l-am fortat l-am lasat pe el sa hotarasca, acum il conving sa-i dam patul lui Petra, intr-o zi il da in urmatoarea se razgandeste. Pana nu se intoarce Petra nu il grabesc ca mi-e drag sa o simt langa mine, si Tudor a dormit cu noi pana la 4.5 luni cand ne-am mutat si i-am luat patutul. De mare Tudor nu e mare cred ca pare in poze, mie mi se pare ca e normal pentru varsta lui, chiar slabanog, dar e fotogenic, si ii place sa se vada in poze.
Simona, bine ca sunteti bine, nu v-au zis cum se poate preveni meningita asta? Este vreun vaccin, ca eu i-am facut lui Tudor prevnarul pentru meningita, dar nu stiu daca nu e pentru cea bacteriana. Ne gandim sa mergem pana la NY la sfarsitul lui noiembrie ca ne tot bate cimnata-mea la cap de multa vreme si tot am amanat-o. Mi-e cam frica cu astia doi cuculuci ca nu am mai calatorit asa drum lung. Cam cum e vremea in noiembrie si ce se poate face? Ea sta in Rosevelt Island, inca nu ne-am hotarat daca sa stam la ea sau la hotel ca nu are prea mult spatiu. Petra are zile si zile cu mancatul, cu dormitul mai mult nu decat da, ieri a dormit cam 30 minute toata ziua si apoi seara nu mai stie ce are si e sacaita.
Va pup.

Tudorel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Hai ca am pus 2 poze cu mine.

Tudorel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

offffff tocmai cand ma pregateam sa va scriu ma cheama sefu la el

REVINNNNNNNN

Mergi la inceput

Am zis ca revin si am revenit, mai ales ca i-am promis Laurei ca dau pe aici. Laura, multumesc de mesaj
Noutati?? nu prea am sau cel putin nu mi se pare mie ca as avea. SUnt in plin elan muncitoresc La servici probabil ca la toata lumea, nebunie curata, vin acasa si ori merg la apart sa mai fac una alta, ori merg la sala, ori stau cu Raul. In week-end sunt la apartament ca vreau sa termin curatenia pana ne vine mobila si oricum am de frecat de mi-e rau, ca zici ca au lucrat cu picioarele
Ne-am comandat mobila pentru toata casa, nici nu-mi vine sa cred ce ieftin am iesit cu tot, 31 de mil toata casa (bucatarie si 2 camere). Tot am luat de la Staer care cica au sediul in Galati
Raul?? Raul e neschimbat, ba nu ca in ultima luna s-a inaltat enorm de mult, are 98 de cm Jucam fotbal la greu, toata ziua bate mingea. Pana si in casa jucam , saracele flori De vrobit vorbeste non stop, uneori se mai balbaie ca vrea sa spuna tot odata

Codruta, ti-ai vazut pozele. Mai dar ai niste copilasi superbi! In sfarsit te-am vazut si pe tine. Esti frumoasa si nu te mai plange ca esti grasa, pentru ca arati foarte bine

Laura, ai inceput sa o dai pe Daria la gradi??

Lavi, mai putin si vine bb 2! TIn pumnii sa scpai repede si usor

Mickyyy, ai gasit bona??

Mariana??????

ELAAAAAAAA, felicitari! Ma bucur enorm pentru voi!

Kata, bine ai revenit! Te asteptam cu mai multe povesti

Simo, ma bucur ca Lucas a facut progrese!

Nedddddaaaaaa- Danielaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!! Te strig cum vrei tu numai sa mai treci pe aici ca ne e dor de tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Hop si noi.
Claudelu, bine-ai reveit, si spor la amenajat. Bravo voua ca ati gasit mobila asa de ieftina, pe noi de-a costat triplu, si am avut doar o camera in plus!!
Lavi, nastere usoara de pe-acum, ca nu stiu cand dispari si nu mai apuc sa-zti zic .
codruta, m-am uitat la poze, niste frumosi amandoi, iar Petra e asa de mare si grasunica, la cat te plangeai tu ca nu mananca ma asteptam sa dau peste un alt fotomodel gen Daria mea, dar de unde, are niste obrajori bucalati !
simo, ma bucur ca Lucas face progrese, maine poimaine o sa ramna totul doar o amintire, o sa-l vezi alergand impreuna cu mia ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. pupici la amandoi

Si despre noi si bone.....vineri am stat o zi acasa sa vad cum e cea pe care vreau sa o iau de la 1, insa o sa va dau paste de la subiectul cu bonele, ca nu mai am rabdare sa butonez inca odata povestiri despre bone.

Cea noua (care ar trebui sa inceapa de la 1), mi se pare in continuare o alegere buna. Vineri am lasat-o destul de mult timp cu fetele singura si mi-a placut cum s-a comportat cu ele. cel putin la cea mare ii explica multe lucruri, incerca s-o invete sa faca singura chestii pe care nu le facea decat ajutata de obicei. A reusit sa le capteze atentia si sa le tina ocupate, cu toate ca eram si eu acasa si in mod normal ar fi urlat dupa mami. Cred ca se va descurca bine.
La cea veche in schimb....am mai descoperit niste chestii nasoale (nu stiu cat sunt sau nu de reale, dar o parte din ele sunt sigur ca si eu le-am remarcat dar probabil nu le-am dat prea mare importanta la momentul respectiv). Vineri a venit din nou d-na care face menajul si mi-a mai povestit ce face bona mea in timpul zilei; pe scurt nu prea le gateste la fete (pe pretextul ca oricum e prost platita, si ar trebui sa fie platita special pentru asta) sau cand o face, baza o reprezinta cartofii prajiti, oualele, crenwurstii si alte chestii care se fac instant. Nu zic nu, mai gateste si mancare, dar destul de rar. Fetele mananca o gramada de prostii (gen pufuleti, biscuiti, pizza - de la patiseria din piata, din aia facuta la tava de 20.000 bucata, paine goala, etc) si atunci cand chiar le gateste sau e mancare gatita de noi in frigider, le-o scoate si le-o incalezste pe la pranz, iar daca fetele se trezesc 2 ore mai tarziu le-o da asa, sleita! Si ma mai mir ca's slabe (soacra-mea imi zicea la un momentdat, mai in gluma mai in serios ca bona mea nu le da sa manance la fete, ca uite ce bine mananca ele cu ea). Imi povestea menajera ca ultima oara cand a venit ea, de dimineata de la 9 pana la 3 cand a plecat n-a vazut-o nici macar odata pe bona punandu-le pe fete la masa, le-a luat tot felul de iaurturi si prostioare in sacosa sa le dea sa manance in parc, cand s-au intors de la plimbare le-a pus direct la somn, fara sa le mai dea altceva sa manance (sub pretextul ca au mancat bine in parc) iar cand s-au trezit iarasi nu le-a dat mancare gatita nimic, ci doar prostii de ros.
Plus ca o pune la somn foarte mult pe cea mica (probabil ca e mai comod asa, ca pe ea trebuie s-o supraveghezi tot timpul, pe cand doar cu cea mare poti sa stai linistita la televizor); tot menajera imi povestea ca intr-una din zile a gasit-o dormind de la ora 11, in alta zi a dormit vreo ora, s-a trezit fata cu chef de joaca si pentru ca cea mare inca dormea, bona in loc sa stea cu ea a dus-o din nou la somn (mai mult fortat) sub pretextul ca n-a dormit suficient copilul. De fapt faza a fost ceva de genul: a pus-o pe cea mica la somn, apoi a pus-o si pe cea mare si s-a culcat si bona cu ea (adica a dormit, nu a stat intinsa in pat doar), apoi cea mica s-a trezit (s-a pomenit menajera cu ea prin bucatarie, ca erau usile deschise, a aparut bona, a recuperat-o si a dus-o din nou la culcare, dupa care s-a bagat si ea in pat la loc langa cea mare!!!
Nu stiu cat adevar e in toata povestea asta, dar si eu am mai gasit-o pe bona dormind seara cu cea mare (atunci cand ajungeam noi mai tarziu acasa, in perioada cu mutatul, dar am zis ca e normal, mai ales ca era 9-10 seara), si eu am vazut ca pregatea mancarea pentru fete (adica o incalzea) cam cand credea ea ca ar trebui sa se scoale (nu dupa ce se trezeau fetele) iar daca ele dormeau mai mult, nu se sinchisea sa o mai incalzeasca (nu-mi dau seama de ce naiba n-am reactionat la momentul respectiv, ca momentul cand s-a intampla asta mi-l aduc aminte), si eu am gasit frecvent pizza prin casa si fata imi povestea ca a mancat asa ceva (n-am nimic impotriva pizzei, dar nu cumparata de la taraba) si lista ar putea continua.
e si vina mea ca am permis asta, sau am inchis ochii la multe din chestiile care se intamplau. dar gata.....chit ca mi-e greu s-o dau afara, o voi face!

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Iubitelor, am trimis-o pe mama cu Daria sa-i faca iDR-ul si, fiind considerat mai important, i-au facut vaccinul de 2.6 ani pe care l-au amanat ca era racita.
Am fost prevenite ca va face febra.
Cum au reactionat copiii vostri ? Simptomele dureaza mai mult de doua zile ? Eu miercuri trebuie sa plec la un training si ma intorc vineri seara si n-as vrea sa plec si s-o las cu febra.

Mergi la inceput

Laura, Raul a reactionat foarte bine. N-a plans deloc la vaccin, n-a facut deloc febra, doar ca i-a ramas un ganglion, care vad ca incet incet se trage. Nu s-a plans nici ca-l doare piciorusul. SI pe noi ne-a avertizat ca va face febra dar nimic. Oricum preventiv e bine s-ai bagi in fundulet un supozitor!
Sper sa scapati si voi la fel de usor ca noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Ar fi super Clau ! Nu de alta dar trainingul e tocmai la Mamaia si nu ma vad plecand in toiul noptii ca sa ajung la Galati. N-am plecat niciodata de acasa cand era copila bolnava sau ma rog sub simptomele de la vreun vaccin si nu stiu daca se vor descurca fara mine. Spor la mutat !
Mickyyy, super naspa ce ai aflat despre bona. Eu zic sa-i dai papucii fara nici un regret. Dadaca mea a fost la interviu (i-am aranjat la o firma de plasare ) si directoarea m-a sunat sa-mi spuna cat de fericita sunt ca am asa o dadaca si bineinteles sa-i confirm ca vreau sa renunt la ea. Cica e super discreta si calda. Poate n-o sa regret pasul facut.
Codruta, vazut si eu pozele. Esti super dulce si nu-ti mai face probleme legate de greutate, ai sa vezi ca peste vreun an o sa iti aduci aminte de probleme care ti le faci acum si vei zambi amuzata. Copilasii tai sunt niste dulcei !
Lavi, sa ai o sarcina usoara si o bebelina sanatoasa ! Asta in caz ca n-o sa ai timp sa intri pe Dc.
Simona, tare ma bucur sa aud vesti bune. Ai sa vezi ca se va recupera total puiul tau si totul va fi doar un vis urat.

Va pup, am o groaza de treaba. Poate reusesc sa mai intru pana plec.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Salutare si de la noi!
Nu ma bateti ca n-am mai dat niciun semn... o oboseala crunta, combinata cu frigul de saptamana trecuta, mi-a taiat orice chef de a mai face ceva.
Plus ca sotul a fost plecat intr-o delegatie, iar Cristina a tinut in tot acest timp sa-si testeze incapatanarea cu mine. Si cum si eu cedez destul de greu, au iesit scantei si boceli. Mai, ma enerveaza efectiv cand incepe sa se miorlaie din orice fleac - ca vrea apa in momentul ala sau ca o jucarie anume zace pe jos la 1 m de ea si vrea sa i-o dau eu, nu sa si-o ia singura si asa mai departe.
Acum, chipurile, s-a mai linistit, dar nu-l mai 'slabeste' pe taica-sau - el trebuie sa o schimbe, sa ii dea lapticul, sa o culce, orice, cu conditia sa stau si eu acolo, altfel nu se poate.

Despre burtica mea ce sa va zic? Creste... ca shunci . Am o foame de nu va pot spune, cred ca o sa ajung cat o balena. Din lipsa de timp, la dr. inca nu am ajuns, incerc saptamana viitoare. Constat ca-s mult mai relaxata decat la prima sarcina, desi parca imi creeaza mai des stari de indipozitie (nu greata, altceva) decat la Cristina. Mi-e tare somn si nu apuc sa dorm cat as vrea.
Cristina stie ca mami are in burta un bebelus, drept pentru care a decis sa aiba si ea unul - isi umfla burta si e foarte mandra de puiul ei. Zilele trecute imi spunea ca si tati, daca vrea, isi pune un bebe in burta, ca sa faca fratior (fetele cica fac surioara)

Lavi - uau, nu cumva sa dispari de pe forum, chiar daca vine Thea! Ce putin mai ai!!! Bebelina va sta cu tine sau in camera cu Hanna? Un pupic dulce pe burtica
Laura - cand incepeti gradi, de la 1 nov.? Inteleg ca va sta la program lung, nu doar pana la pranz, nu-i asa? Super noroc ca ati avut asa o bona.
Mickyyy - of, bine ca scapati de femeia aceea! Sunt curioasa daca va mai gasi o familie la care sa fie atat de bine platita. Cat despre ce-ti povesteste femeia care vine pentru menaj, as fi constienta ca incearca si ea cumva sa o puna pe fosta bona intr-o lumina poate mai proasta decat e cazul, avand in vedere ca a lasat-o atunci sa astepte la usa. Mult succes!
Clau - ce ma bucur ca ai mai dat un semn! Super pret la mobila, n-am ce zice. Abia astept sa ne arati si poze cu Raul si cu casa cea noua.
Codruta - foarte frumoasa poze! In sfarsit, te-am vazut - nu stiu de ce te-ai tot ferit, ca esti foarte bine. Frumosi puisori mai aveti.
Simo - ma gandesc mereu la voi si sunt sigura ca Lucas e deja recuperat. Multa, multa sanatate!

Of, tre' sa fug, va pup cu drag pe toate!

Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaviB spune:

Mai da`ce v-a mai apucat cheful de scris acu, taman acu..... Pai cica am intrat super mega scurt sa vad si eu ce mai e pe forum (ca si asa e totul linistit si cocolina 2 doarme si voi.....)
Am bagat cativa centi ca zic: sigur fetele trag chiulu`si ele.....

Deci ati citit bine: cocolina doi doarme aici langa mami la intrnet -cafe-ul din incinta spitalului.
V-am zis ca o sa am un sf de sapt plin dar ma refeream la cheful la care am fost sambata seara si la o drumetie cu parinti si copii la o ferma de tarani unde sa vedem animalutze (asta era in plan pt duminica) nu m-am referit la.....spitaluri si "nascatori"
Dar cum planul de acas nu e ca cel din targ am apucat doar cheful si ferma.....fugit duminica la spital.
va dati seama ca n-am mai apuca nici mutat de patuturi nici mers la coafor (aveam programat azi-luni)

M-i s-a rupt apa duminica dim la 10 fara dureri fara nika am venit la spital pe la 12, m-au luat ceva dureri ca la ciclu pe la 17, la 19,30 s-au accentuat, am intrat in sala de nasteri la 20,10 si la 20,44 a sosit Thea.
Mica si...frumoasa ca e a lu`mama
Avem 2,690 kg (mica rau) si 50cm
cred ca tre sa dispar ca s-a trezit cocolina si sa nu deranjez

hai ca poate mai vin si maine de nu vb de acasa.

paaaaaaaaaaaaaaa

Lavinia-mama (38 sapt.) si micutza Hanna (16.04.04)

Mergi la inceput