Mamici de Mai - Iunie 2007- capitolul 2

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Alyna, s-ar putea ca la cantacuzino sa se poata face toxo gratuit cu trimitere de la medicul de familie. Tin minte ca la prima sarcina am vrut si eu sa fc niste analize care numai acolo erau gratuite, nu mai tin minte insa daca e vorba de toxo sau de altceva. Oricum m-am lasat pagubasa cand am vazut ca la cantacuzino indiferent pentru ce mergi trebuie sa fii acolo la 6:30 ca sa iei numar de ordine, iar apoi sa astepti sa-ti vina randul ca sa-ti recolteze. Caci numerele de ordine se dau doar pana in 7:30, si recoltarea se face doar pana la 10, si la ce omor e acolo ca sa ajungi sa-ti recolteze pana la 10 trebuie sa ai numar de ordine bun, luat diiiiiis de dimineata. Iar ca sa faci vreo amarata de analiza gratuit neparat trebuie NUMAI SI NUMAI pe data de intai a lunii pentru ca pe doi deja e epuizat plafonul si poti sa ai tu trimiterea trimiterii ca nu-ti mai dau aia nici un capat de atza gratis.
Revenind la toxo, sunt o groaza de laboratoare care o fac, ca e cerere mare. Sor-mea care a nascut prima data acum 5 ani si a doua oara acum 3 nici nu stia ce-i aia. Si nu e vreo ignoranta. In ultima vreme e o moda...
Hmmm constat cu placere ca nu mai sunt nici pe departe atat de paranoica precum am fost la prima sarcina

Andreea mamica lui Filip Stefan

Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by mica0307

Inimioara lui bebe al meu se va auzi, oare, miercuri la eco? La 6,5 saptamani. Sau e prea devreme???

Mica 6+

Citeste aici :

http://www.desprecopii.com/info.asp?id=sap6

http://www.desprecopii.com/info.asp?id=SAP7

Ai acolo si restul saptamanilor pana la 40.

Sarcina usoara -utelor.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Buna,
au inceput si la mine greturile, dar sunt inca suportabile.
Stie cineva nr de telefon de la cabinetul Dr Iliescu?
De cand n-am mai trecut pe acolo, s-a ascimbat si la Informatii nu figureaza...

Florentina & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaclaudia spune:

Buna seara fetelor!Am si eu o mica intrebare :estecineva printre voi care va naste la Maternitatea CF 2?Si daca da cu ce medic? A auzit cineva de dr Puiu Carina din CF 2?

Si apropo de simptome de "rau" eu sunt in sapt 5+ si nu prea am mare lucru de simptome,oare cand vor incepe? am mai mult o senzatie de greu la stomac dupa orice mananc, urinez destul de des,chiar si noapte de vreo 4 ori . Ce pot lua pt constipatie ? pt ca imi este f greu asa ma simt balonata si este f nasol .Ajutati-ma si pe mine cu un sfat va rog frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Buna fetelor,

Mi-e dor de voi.
Pentru gravidutele care se duc la echo curand. La 6 sapt, se vede inimioara batand. Va doresc din tot sufletul sa va vedeti inimioarele topaind pe ecran...este un sentiment superb.
Eu vomit tot ce mananc, si cum nu am timp sa gatesc mananc mai mult in oras cat pot eu de sanatos, dar trebuie sa ma asigur ca ma asez la masa e langa WC, ca sa nu patesc vre-o rusine, sa fac mizerie pe jos..
Mi s-a intamplat de cateva ori acasa... :)

Intrebare de 10 puncte: Fetelor voi faceti sex in aceasta perioada?
Doctorul meu mi-a spus ca este perfect sanatos, si ca putem sa facem cand si cum vrem. Dupa 6 sapt. de abstinenta...barbatul meu si-a cerut drepturile..si adevarul este ca cu mare frica am acceptat si mi s-a parut ca senzatiile sunt total diferite..am citit pe net ca din cauza hormonilor...Voi ce credeti?

Am momente cand ma intreb daca bebita al meu este sanatos acolo in casuta lui...si ma apuca tremuratul cu gandul ca s-ar putea intampla ceva si nu mi-as da seama...

Scuzati-ma ca am sarit de la una la alta...dar asa am scris ca int-run jurnal..tot ce mi-a trecut prin cap...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Arthurana,Imi pare rau ca te simti rau si esti nevoita sa-iti.
Stiu cat este de greu! Din fericire am o veste buna pentru tine
Vezi ca la magazinele de gravidute Motherhood se gasesc niste bomboane care amelioreaza foarte bine aceste stari a raului/vomei de dimineata si nu numai.
Acestea se numesc Preggie Pop.(eu chiar acum savurez una)Apoi, doctorul mi-a mai recomandat sa beau, Ginger ale.Si da, chiar functioneaza!Incearca si tu.
Referitor la sex, la mine apetitul sexual infloreste/creste paralel cu sarcina.
Si la celelalte 2-a sarcini a fost la fel si, a mers cu grija pana in ultimul trimestru.
Pentru mai mult comfort poti folosi din abundenta, K.Y.
Noi folosim unul 2-in-1 (body massage + personal lubricant).Uite www.kytouch.com/kytouch/index.htm" target="_blank">AICI cum arata.

My baby development!
POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paky spune:

'neata iubitele mele si bun venit la toate -utele noi.

fetelor eu ma simt extraordinar de bine, chiar mi-a teama de-acuma, nu am nimic nimic. in afar de pastilele pe care le iau pt durerile de burtika totul e OK. dorm foarte bine, mananc orice, adica la mine nu prea sunt schimbari mari, sunt la fel ca inainte.
pe 14 ma duc la doctor, sper sa fie totul in regula si bebe sa fie la locul lui fara nici o problema.
e oare normal sa ma simt asa bine?

va pup

diana 7+

PS: fortza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jollyies spune:

Fetelor
Sunt disperata. Ultima menstruatie am avuto pe 28.08. Am simtit schimbari imediat dupa ce m-am iubit cu al meu baiat. Mai sunt inca sanse sa nu fiu insarcinata avand in vedere ca sunt bolnava. De 3 zile am o gripa nenorocita care m-a cam imobilizat. Am citit ca gripa afecteaza Voi ce stiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

fetelor cumpe am fost ieri la eco si am vazut inimioara , vai ce frumoasa e, este intr-adevar un sentiment diferit de orice altceva.
e totul in regula doar ca exista la o distanta de sacul gestational un mic hematom , iar doctorul mi-a zis sa fiu atenta sa nu fac efort si sa nu racesc, ptc. s-ar putea sa am mici sangerari, dar in rest e totul bine. Azi ma duc la ginecologie sa vad ce-mi spune. cred ca saraca doctorita o sa se bucure cand scapa de mine la cate intrebari o sa-i pun.
Arthurana poti linistita sa faci sex, la mine a mers de la sine fara nici o problema. E adevarat ca si eu ma gandesc in unele momente la ce face piticutu dar el e bine si am vazut pe Discovery ca atunci cand simti tu placere simte si el asa ca e totul ok.
AH si apropo piticul meu are 4 saptamani si sarcina e de 6 și 4 zile (asa zicea aparatul).

O sa fiu si eu mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Neata burtici,

Maine dimineata merg si eu la eco. Si sper sa fiu la fel de fericita ca voi.
Sa aud si eu inimioara lui bebe.

Mica 6+

Mergi la inceput