Mamici de Mai - Iunie 2007- capitolul 2

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

S-a intamplat cat timp am fost plecata. Am trecut prin mari emotii, lansasera ideea de a fi sarcina extrauterina , apoi ca embrionul oprit din evolutie sa se fi transformat in mola (celula canceroasa)... Nu pot sa va explic prin ce chinuri am trecut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Crista

Dar ce e cu voi mai burticoaselor de ati disparut cu toatele? ce-i drept, eu nu am mari noutati sa va dau, dar as prefera macar sa va citesc pe voi, iar voi...nik!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"

poze Mirela (Barbye)

Fisa medicala - Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Amely am si eu aceasta stare de frig de ma imbrac ca in noembrie dar trebuie sa- fie bine la samburel nu?

O sa fiu si eu mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna ziua la burtici!

A aparut shefa de trib! Lauraa, bine ai venit...:)
Vad ca a aparut si prima burticutza de iunie. Bun venit tuturor si sarcini usoare.

Amely, vas, e de la hormoni...Imbracatzi-va sa va fie cat mai confortabil. Parca va vad prin ianuarie in tricouri . Gustul ala de fier l-am avut si eu la prima sarcina...Toate mancarurile aveau alt gust...grrr

Yannia sarcina usoara si fara emotii in continuare!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Yannia, mi se pare ingrozitor

Ai grija de tine si de pui

Anca-Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

salutari fetelor si felicitari pentru burtici!
puteti sa imi recomandati si mie un medic serios care eventual sa aiba si program dupa amiaza?
doctorita la care am fost prima data mi s-a paraut cam rece si asistenta si mai...in plus se merge la cabinet fara programare si se asteapta la coada, e destul de neplacut mai ales cand trebuie sa mergi si la servici, si mai ales acum la inceput cand nu prea stiu sefii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Inimioara lui bebe al meu se va auzi, oare, miercuri la eco? La 6,5 saptamani. Sau e prea devreme???

Mica 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Si eu sunt foarte friguroasa de cand sunt insarcinata. Inainte suportam f bine frigul, dar acum, brrr. Asta spre bucuria sotului meu care e un friguros si jumatate si avea probleme cu mine din cauza asta.

Simona 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Ce de viitoare mamici pe aici?Bun venit celor inscrise in ultimele zile!Sa aveti o sarcina usoara!

Eu deocamdata nu prea am greturi , in schimb cam manac!Nu am pofte, dar....mananc!Si ma dor sanii!La analize merg abia sapt viitoare vineri!

Ralumat, te-am auzit vorbind de Victor Babes pt toxo.Iti tb trimitere?Mie mi-a spus doctorul ca se face numai la Instit.Cantacuzino.Sau poate acolo imi da mie trimitere?Sper sa fie bine oricum!Stii cum e programul la Victor Babes?Se poate face si dupa-amiaza?Mersik!

Va pupik pe toate!

http://photos.yahoo.com/alinafobl

Alyna Fobl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Vapupfetelor!Primul lucru ce-l fac cand vin de la lucru e sa deschid calculatorul si sa citesc ce ati mai scris.Si la mine a venit doamna greata impreuna cu domnul somn...Darsunt atat dfe fericita!|Vineri am vbazut inimioara...la 7 saptamani!Totul decurge foarte bine...Dar sunt o umbra a omului activ care am fost!nu vreau sa asociez sarcina cu o boala(Doamne fereste)lupt din greu sa imi depasesc conditia.Lucrez greu de la 7-15,30,apoi fug la gradinita dupa omu'mic ,pana ajung acasa e 16,30...pana gatesc si spal....Nu am fost niciodata mai obosita!Dar nici mai fericita ca acum ,cand sotul meu danseaza seara cu fiul nostru in brate si-mi spune ca sigur si bebe va fi (fata lu'tati)si-mi povesteste pe ce muzica va dansa cu ea(el nefiind un expert in dans).Dar mi se par atat de frumosi amandoi!...Asa au dansat de cand l-am adus pe Albert de la maternitate...fericirea asta a fost mereu si bebe o va face si mai mare...pentru fiul meu ,tatal lui reprezinta jocul si distractia...sunt personajul din umbra,dar nu ma deranjeaza asta!ma bucur ca se iubesc atat de mult,ca sunt nedespartiti si ma simt o femeie super-implinita ca am stiut sa raspandesc atata dragoste in jurul meu...Va pup si va multumesc ca prin gandurile voastre imi inseninati zilele alaturi de cei dragi!

Mergi la inceput