Durerea unei pierderi de sarcina (6)
Raspunsuri - Pagina 29
Della spune:
Dragele mele, am citit cate putin din ce am pierdut, am mai citit in urma si ini tot vin in minte raspunsuri so mici comentarii. Apropo de modul de exprimare cand sunt intrebata a cata sarcina este, normal ca daca voi mai fi, voi spune a 5-a. Dr-a mega ginecolog, cand m-am prezentat la ea cum ca sunt insarcinata (ultima sarcina), mi-a picat f.f. bine ca uitandu-se la mine si-a adus aminte de tot istoricul meu, si fara sa ma mai intrebe, a zis in timp ce scria (deoarece se completeaza tot felul de chestii care de obicei se intreaba pacienta) "3 sarcini si 2 nasteri". Atunci prima data m-am gandit la modul de exprimare, oricum numaram si eu bb-ul nenascut, dar nhu m-am exprimat asa. Bine-nteles ca ma dat gata si faptul ca ma tinea minte exact dupa atata timp, inclusiv pe Roberta (pe ea nu am nascut-o cu dr-a asta, pe atunci nu am avut medic "personal") si inclusiv 16 ianuarie . Acuma pot spune ca am la activ "4 sarcini si 2 nasteri".
Flavia, inca nu te-am felicitat pentru prima voastra casa, FELICITARI . Cu ocazia asta incepeti o noua viata plina numai de bucurii.
Mirela, Laura, Flavia am sa incerc sa scanez la servici articolul si sa il pun sa-l vedeti. Nu stiu daca reusesc maine, deoarece tr. sa astept sa nu fie nimeni in birou, nu vreau sa fac reclama din motivul mai sus discutat. Cu siguranta mi-asi gasi alt loc de munca, dar cine stie in ce conditii... De-o cam data, din pacate, depindem de locurile de munca (si eu si sotul meu), nu prea pot risca.
Ileana, cum esti? Te-ai mai linistit? Odihneste-te si incearca sa-ti pastrezi calmul, totul va fi bine, ai sa vezi. Asa cum au spus si fetele, o sarcinile pot diferi f. tare intre ele.
Adela
ancadragoman spune:
Am citit ce ati scris si mi-au dat lacrimile.Asa este, sarcinile pierdute erau copii nostri chiar daca unii spun ca la cateva saptamani nu ii putem considera fiinte.La trei luni dupa ce am pierdut sarcina ,am mers de urgenta la spital pentru ca aveam niste dureri f mari si am crezut ca iar o patesc,acolo doctora de garda ma intreaba tot felul de lucruri printre care daca am facut avort vreodata.Cand i-am spus ca nu am facut asta niciodata ,dar ca am pierdut o sarcina in urma cu 3 luni si ca avea 8 saptamani,ea a raspuns ca asta nu se pune.Credeti-ma ca nu am mai avut puterea sa o intreb la ce nu conteaza.Va pup pe toate
anca dragoman
ileana_marius spune:
Fetelor banii aici nu sunt o problema. Eu oricum am asigurare privata si platesc tot fata de ei care au totul gratuit. Asta e sistemul din pacate, nu cred ca stiu ce sa faca la o varsta asa mica. Ei cred ca multe eco fac rau bb-lusului. O sa sun saptamana viitoare la spital sa imi fac programare. Oricum ma apropii de 12s si sper sa fie totul bine pana atunci.
Multumesc ca sunteti alaturi de mine ma face sa ma simt mai bine si mai increzatoare.
Della vreau si eu sa citesc articolele. Poate reusesti sa le pui si aici.
Flavia iti doresc sa primesti acest cadou de ziua ta.
Va pup pe toate. Imi pare rau ca nu pot raspunde acum la fiecare, dar sunt alaturi de voi si ma rog sa mai fie II curand.
Ileana 9+
my baby
Pepsi spune:
vai fetelor, sint atit de trista......tocmai am aflat ca o prietena de-a mea este insarcinata, ea, mai are un baietel nascut cu 1 luna inaintea lui Dominic in acelasi an, deci am fost gravide odata.....este in 8 saptamini, eu trebuia sa fiu in 23 de saptamini.....m-am bucurat ptr ea, dar dupa ce am inchis tel am izbucnit in plins, sotul ma tot consoleaza.....si in plus tre sa ne vedem azi ca sa se mai joace copii, mergem in parc....cred ca de aia nu mi-a zis pina acuma ca sa nu sufar, vedeti alt aspect ce ma deranjeaza, acuma nu tre sa le fie frica la prietenele mele sa-mi spuna ca sint gravide, dar pe de alta parte e adevarat ca sufar....de ce mie? de ce nu mi-am putut stringe si eu puiul in brate.....?
Flavia, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sgflavia/album?.dir=/f878
http://community.webshots.com/user/pepsidominic
Pepsi spune:
hei fetelor tot eu sint, am iesit din butoi, m-am intilnit cu prietena mea, si a fost ok, am reusit sa vorbim despre sarcina ei, despre a mea ce-am pierdut-o, ne-am amintit cind eram insarcinate prima data, si mi-am dat seama cit de norocoasa sint sa-l am pe Dominic.........e totul ptr mine......si mi-a mai povestit prietena mea, cum cumnata ei in Grecia a nascut acum citeva luni un copil, care avea nu stiu ce mari probleme cu organele interne, si cum nu si-au dat seama la eco, si cum nepotelul ei a murit in prima luna.....
merci fetelor ptr felicitarile ptr casa, cine vrea va dau situl sa va uitati, trebuie sa clikati pe album photos, si pe urma pe encore des photos http://www.giselestandre.com/album%20photo/ap1215291.htm, abia astept sa ne mutam.......desi numa la anul ne mutam de tot, ca sotul mai are studii. sper s-o umplem de copii asa cum imi ureaza laura.
ileana, merci de urare, sper sa se prinda ce si unde tre...ai grija de tine si de bebe.
anca, din pacate asta e mentalitatea romaneasca, aici, si daca ai decis tu sa te avortezi, tot e considerata sarcina.....si cum bine spunea della, 2 sarcini, 1 nastere, asta e realitatea si mi se pare normal ca scrie asa in dosarul meu medical....
hai va pup pe toate
Flavia, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sgflavia/album?.dir=/f878
http://community.webshots.com/user/pepsidominic
Della spune:
Buna dimineata fetelor!
Am intrat doar sa va pun link-ul cu scanarile din revista MAMI.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nagyadelaclementina/album?.dir=/66c2scd
De-o-cam-data nu am reusit sa scanez articolul din luna asta, dar am gasit pe calculator scanat articolul vechi "Cariera versus sarcina" din 2003. Aici o sa-l vedeti pe Richie, doar poza lui este. Imaginea scanata este buna ca si rezolutie dar cred ca tr. sa o descarcati ca sa o vedeti in marimea reala. Nu stiu sigur, n-am avut timp sa incerc.
Am mai gasit ceva pe calc., tot scanare din revista MAMI, o reteta. Aici apare o poza cu Roberta la 3 ani si tortul iepuras, iar mare se vede un tort din 3 inimi facut pt. ce doi copii.
Cum v-am mai scris, dupa durerea pierderii primei sarcini, ma agatam de revista MAMI...
Adela
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by cataghe
Dragele mele, intru aici doar ca sa va transmit ca prietena voastra Jocelyn a fost data afara de pe forum. Ii pare rau ca nu i s-a dat prilejul de a-si lua ramas bun de la voi. Va doreste la toate sa vi se indeplineasca dorinta de a avea copilasi sanatosi, frumosi si destepti, si va roaga pe cele care doriti sa tineti legatura cu ea, s-o contactati pe e-mail.
_
"Nu poti face nimic ca sa ai stil. Pentru ca stilul nu il ai, ci il esti."
(Mircea Cartarescu)
Dar de ce a fost data afara?
anca dragoman
cataghe spune:
Dragele mele, intru aici doar ca sa va transmit ca prietena voastra Jocelyn a fost data afara de pe forum. Ii pare rau ca nu i s-a dat prilejul de a-si lua ramas bun de la voi. Va doreste la toate sa vi se indeplineasca dorinta de a avea copilasi sanatosi, frumosi si destepti, si va roaga pe cele care doriti sa tineti legatura cu ea, s-o contactati pe e-mail.
ileana_marius spune:
Daca doriti sa cititi despre plecarea lui Jocelyn intrati aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85746&whichpage=1