Durerea unei pierderi de sarcina (6)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Buna fetelor.Pentru cele care nu stiu povestea mea,sunt gravida in 21 saptamani si fetita mea a fost diagnosticata cu hidrocefalie.pentru noi a fost un soc!Am facut amniocenteza,rezulataul a iesit bun.Acum doua saptamani doctorul mi-a spus ca trebuie sa ne gandim la posibilitatea intreruperii de sarcina caci acel surplus de lichid o va afecta pe fetita rau,ca se va naste bolnava.Nu ne-a mai dat nici o speranta.Dar ieri la ecograf s-a vazut ca s-a retras acel lichid 5 mm in doua saptamani,spre uimirea medicilor.De la 16 mm acum este 11 mm(normal ar trebui cca 6 mm sa fie acel lichid,asa am inteles).Acum nu stim cu va evolua,speram ca tot in bine.Cert este ca medicii nu s-au asteptat sa se retraga.acum asteptam sa primim o programare la MRI in Wiena.acum nu stim ce sa credem:va evoula in continuare in bine sau?Daca mai cunoasteti astfel de cazuri va rog sa-mi povestiti.Ultimele doau luni au insemnat pt noi numai doctori si controale,lacrimi si suferinte.Este primul semn bun si speranta,ca sa- retras putin acel lichid.
Pentru toate cele care au pierdut o sarcina (chiar si mai multe)vreau sa va spun ca imi pare foarte rau si va inteleg durerea.si eu am pierdut anul trecut in decembrie o sarcina la 9 saptamani iar acum ni s-a intamplat ASTA!E dureros dar fetelor nu va pierdeti credinta in Dumnezeu si rugati-va,cititi Acatistul Maicii Domnului.Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Della spune:

Fetelor, nu am timp sa stau la calculator precum vreau, dar citesc in graba, sa fiu la zi. Dupa ce am citit, vreau sa va scriu cateva randuri, f. putin, si imi cer scuze ca nu raspund tuturor.
Ileana, chiar nu exista cabinet particular unde platesti pt. o echografie? Unde nu te intreaba nimic daca ai dat banii si se uita la bb? Nu vreau sa traiesti in asa stare de dubiu, precum scrii, pt. ca stiu ce inseamana. Grijile de acest gen nu-ti fac bine. Sunt asa de revoltata, ca nu-mi gasesc cuvintele. Ai grija de tine , draga de tine...
Michelle, ma bucur f.f.f. tare pentru vestea cea buna! Sunt sigura ca dragostea voastra pentru puiul vostru, si faptul ca v-ati rugat, a ajutat sa se retraga lichidul asa cum ai scri. Ti-am spus eu ca exista miracole! Roaga-te in continuare, credinta ta in bine va face ca lucrurile sa se indrepte. Ma bucur foarte tare de vestea ta . Tine-ne la curent!
Mirelanu fii necajita, lasa ca data viitoare va fi cu ochi. si tie.
Laura, ma bucur ca esti prezenta pe-aici, din cand in cand. Bine faci ca ai grija de tine si te tii in forma. o data pe saptamana nu strica . si tie.
Flavia, cum esti? Dominic cum se simte? Presupun ca ati trecut de viroza.
In incheiere pt. toate fetele pe care nu le-am pomenit pe nume.

Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Michelle,intr-adevar este o veste buna!Sunt sigura ca Dumnezeu va face o minune pentru copilul vostru!
Della,
Va

MIRELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

mirela draga mea, imi pare rau, dar capul sus, ca si eu cred ca-ti calc pe urma, au aparut primele semne de ciclu, in 2 zile cred ca-l am, ce credeai ca scapi singura, fara mine, se pare ca vom numara din nou luna viitoare impreuna, te pup.

laura, draga, spor la prestat, la mine se pare ca iepurasul n-o sa sara, ca mi-au aparut semne cum ca ciclul e pe drum.....merci c-ai fost alaturi de mine, astept luna viitoare sa ne dai tu vestea cea mare si eu dupa.....esti tare norocoasa ca poti face aerobic, profita cit mai poti.....

ileana, bine ca analizele ti-au iesit bine, cum este la voi si aici in Canada e la fel, lasa ca va fi bine ai sa vezi, sanatate multa.

dela, asa este si aici, dar poti merge la privat ca sa faci eco, aici costa 400$, unele asigurari o acopera, dar de ex in cazul meu, nu m-as fi dusa, ca nu stiam ca am o problema, si pe urma mi-am facut mustrari de constiinta ca nu m-am dus, dar, daca ma duceam, si era o problema, ce puteam face? NIMIC, aflam doar mai repede, si mai eram si cu banii aruncati.....merci de urari sintem mult mai bine.

idaria, si eu am fost revoltata la inceput aici ca am avut primul rv la medic la 3 luni, si era prima sarcina si eram speriata, etc, dar acuma gindind logic, si daca e ceva, si te vede inainte de 3 luni, iti salveaza copilul? nu, in Ro te vede repede, dar vad copii nascuti care nu sint salvati si e mult mai trist, ca ei poate puteau fi salvati, in Ro ca sa-ti ia banii ai cite rv-uri vrei....si daca la 37 saptamini vad ca e ceva, si nu-l pot salva.....? adica eu stiu, de exemplu in Franta o moasa are studii universitare specializate pe nasteri, nu e o moasa cum era bunica sotului meu in Ro, aici medicii de familie fac nasteri, dar au specializari in asta...e drept ca si aici mai gresesc, eu, nu am fost deloc multumita pe parcursul sarcinii cu Dominic, a doua oara am mers la alt spital....bine zice sotul meu, cind totul merge bine, vai ce doctor minunat, dar cind sint probleme.......ei nu sint in stare sa le rezolve pe toate.....in fine eu, am avut un catel, il chema Pepsi, a murit de cancer in 04 aprilie 2006, si aveam incredere in medic, si ....a murit, am dat vina pe medic, etc.....in fine,vroiam doar sa spun ca daca e sa se intimple se intimpla....

michelle81, ma bucur de vestile bune, tine-te bine, vei vedea ca pina la urma va fi bine, iti tin pumnii la Viena, sper sa nu ai de luat nici o decizie grea, multa sanatate.

de mine ce sa zic, cum spuneam mai sus, nu cred ca va fi ptr luna asta norocul, dar pe de alta parte avind in vedere ca am fost f bolnava si ca ne mutam pe 21 octombrie, e mai bine....il vom concepe pe bebit in casa noastra(prima din viata noastra....)

hai va pup pe toate ca m-am intins prea mult

Flavia, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sgflavia/album?.dir=/f878
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Mergi la inceput

Idaira, ai foarte mare dreptate.De foarte multe ori superficialitate,lipsa de profesionalism si indiferenta,cum ai spus si tu,ne fac foarte mult rau.Uneori putem schimba acest lucru uneori,nu,din pacate.
Flavia,asta este,sper ca data viitoare sa am noroc.Tu inca mai poti spera pentru ca nu a venit CM.
Sa fiti fericiti in noua voastra casa si sa aveti numai bucurii.Mai stii,poate Dumnezeu aranjeaza lucrurile in asa fel incat la un moment dat,sa ne fie bine doar ca noi nu intelegem acum.Cred ca sunt incoerenta,dar sunt coplesita de tristete
Va doresc un week-end placut si cu spor!

MIRELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

... Eu respect fiecare profesie in parte,de aia spun ca fiecare cu bucatica lui..Stiu ca acele moase au studii universitare si nici pe departe nu le pot compara cu cele de la noi(am inteles ca le vor introduce din nou la noi) si n-as indrazni sa jignesc pe nimeni,dar tot ramin la convingerea ca tre sa fiu vazuta de un medic(oi fi io mai capoasa!;e parerea mea personala).Si-apoi daca ai nevoie de progesteron,de ex., si pina la 3 luni nu te vede nimeni,nu-ti face nici o analiza,ce se intimpla cu sarcina ta? O poti pierde..Asta vreau sa spun..Cind esti sanatoasa tun si n-ai nici un fel de probleme da,dar cind nu..,ce se intimpla,trebuie sa pierzi sarcina dupa sarcina ca sa te incadreze la persoane cu risc?
Am avut nesansa sa traiesc pe propia mea piele..de asta,o indemn pe Ileana sa mearga la un particular,sa nu traiasca nici un moment cu senzatia ca ceva nu e regula ..sa nu astepte nici o clipa..sa se convinga ca e totul ok..
Sper sa nu fi deranjat comentariul meu pe nimeni..dar nu suport infererenta unor persoane(superficialitate,lipsa de profesionalism,ca nu mai stiu cum sa-i spun) vis-a vis de o problema asa de importanta cum e viata..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

..viata unui viitor om...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

idaira, ai perfecta dreptate, acum abia am inteles ce-ai vrut sa spui, ,

mirela, nu fi trista draga mea, ca toate se intimpla cu un rost cum spui si tu.....lasa ca uite sint tot mai convinsa ca vom numara impreuna si luna viitoare, inca n-a venit dar semnele sint clare, merci ptr casa, sintem f excitati, am luat-o ptr ca, cu bebe doi nu mai aveam loc, dar vezi nici prin cap nu ne-a trecut ce se va intimpla, dupa ce s-a intimplat totul nu mai vroiam nimic, dar sotul meu a insistat.....si bine a facut,

va pup

Flavia, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sgflavia/album?.dir=/f878
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea16 spune:

Flavia, sa va bucurati de noua casa si sa fie cu noroc! Acum esti linistita si pregatita pentru un bebe! Sper sa se intample cat mai repede.

Laura, eu zic ca e f bine ca faci aerobic. Sportul e bun nu numai pentru fizic, dar si pentru psihic. Si sunt f multe femei care fac si in timpul sarcinii. Antrenoarea mea de aerobic din Romania a facut pana in luna a 8 a. La doua luni dupa ce a nascut arata ca inainte. Eu personal nu ma putut continua cd am fost insarcinata, desi mi-ar fi placut, doar ca ma simteam f rau. Dar sunt persoane care fac si spun ca se simt f bine.

Ileana, pur si simplu nu mi-a venit sa cred ce am citit. Eu eram in sapt 7 si am auzit inimioara copilasului. Nu e normal sa astepti pana la 12 sapt sa afli dc totul e in regula. Cat despre faptul ca nu ai toate simptomele de sarcina, nu ar trebui sa te ingrijorezi. Am o prietena care a nascut acum 3 sapt, nu a avut absolut nici un simptom, decat oboseala. Sora mea e in sapt 10, la fel. Doar oboseala. Si asa a fost si la prima ei sarcina. Din cate stiu eu, poate sa iti fie rau de nu mai poti la o sarcina, iar la alta sa nu ai nici o problema. Stiu ca e greu sa nu fii ingrijorata, dar nu te stresa, pentru ca nu ii face bine copilasului. Incearca sa mergi la alt ecograf, chiar daca platesti mai mult. In felul acesta te linistesti. Mi se pare ciudat sistemul lor, totusi este o tara fff civilizata.

Mirela, imi pare foarte rau. Ia partea buna a lucrurilor: intotdeauna mai exista luna viitoare…O sa fie bine pana la urma, nu te lasa doborata de tristete.

Michelle, ma bucur mult, mult pentru tine. Sa dea Domnul sa fie bine pana la capat!

va pup pe toate

Andreea

Mergi la inceput

Ileana, si eu zic sa nu iti faci probleme in privinta simptomelor de sarcina.Cand eram insarcinata nu am avut absolut nici un simptom,doar ca nu mi-a venit CM si atunci mi-am dat seama ca sunt insarcinata.In rest,nimic.Nu te ingrijora,ai incredere ca totul va fi bine.Suntem alaturi de tine si te sustinem

Flavia, iti tin pumnii sa nu mai vina CM.
Macar una din noi sa aiba o veste buna. Cand faci testul?

Andreea, mersi,asa este,intotdeauna trebuie sa luam partea buna a lucrurilor,altfel ce ne-am face!
Tu esti in perioada fertila? Daca da,spor la prestat!

Fetelor,voua vi s-a modificat in vreun fel sau altul CM, dupa pierderea sarcinii?
La mine dura 4-5 zile iar acum dupa 3 zile se opreste.Nu ca nu m-as bucura ca dureaza mai putin dar, ma gandesc, o fi in regula? In rest,ma bucur ca este la fel,tot intre 25-28 de zile.Cand am fost la dr. m-a intrebat daca,dupa cezariana, ma doare burta cand imi vine CM.Adevarul este ca inainte de operatie ma durea ingrozitor burta in prima zi de CM,iar acum foarte putin. Trebuia sa-l intreb si de durata!
Va pe toate!

MIRELA

Mergi la inceput