Fetita AndreeiC

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katie30 spune:

"La multi ani" pentru cel mai reusit copil din lume, pentru fetita cea frumoasa ca o floare! Sa creasca mare si sanatoasa, fericita, iubita si cu dragoste de viata!
Imi aduc aminte de poza Andreei, cat era de frumoasa si de fericita, radia cu burtica mare! Din cate tin minte, in articol scria ca ea vorbise pe forum despre evolutia sarcinii, ca era nerabdatoare sa nasca... Mi-ar placea sa stiu mai multe deapre ea, s-o cunosc cumva, daca vreti sa povestiti despre ea voi, sau poate chiar tu, Tudor, ti-ar face bine sa ne vorbesti despre ea, la fel si pentru Mariuca, cand va creste mare si va citi despre mama ei. Oricum, sa-i povestesti zilnic despre mama ei care este in Cer si o mangaie si o vegheaza asa cum numai o mama stie sa o faca...
Nu pot sa concep cum a putut sa se intample asa o tragedie in zilele noastre, ce s-a intamplat asa de complicat si de neprevazut, cum de doctorii nu au putut sa o salveze, cum a fost posibil??!!
Am o fetita de 6 luni, stiu cu cata dragoste si cu cata rabdare o ingrijesc, stiu cum isi scalda privirea in ochii mei, ii anticipez dorintele, o tin in podul palmei ca pe comoara cea mai de pret de pe pamant, datoria ei nu este alta decat sa se lase rasfatata si iubita, sa fie fericita, de restul ma ocup eu, tatal ei... Asa ca va rog, nu imi cereti sa ma resemnez, pentru ca sunt mama si sufar pentru ea, as strange-o in brate ca si pe copilul meu, dar eu nu sunt acolo cu ea, ar fi trebuit sa fie mama ei, dar e locul gol!!!
Nu imi permit sa Il judec pe Dumnezeu, poate ii va trimite o alta mama candva, dar simt nevoia sa inteleg macar din punct de vedere medical, o explicatie, ceva acolo!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

LA MULTI ANI MARIA!!! Esti un copil frumos ca un inger.

, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Tudor, sa-ti traiasca papusica. E o minune de copil.

Criss si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:


La Multi Ani Mariuta!!


sa va traiasca papusica mincacioasa cu zulufi de aur si sa va bucurati de ea pina la adinci batrineti!

in fimulet am crezut ca vrea sa manince si desenele de pe farfurie ,nu stiu ce minca dar mi-a facut si mie pofta, sigur era ceva fff bun.

monica mami de print

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

TUDOR .... am admirat dulceata de fata....chiar, doar din poze pare sa aiba o personalitate puternica....o scumpa...un ingeras bucalat. Ultima poza e impresionanta....Doamne cate par a spune/intreba ochii aia mari!!!!

www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcalin spune:

Moment emotionant: primul soarece prins!

http://tcalin.1xtech.ro/?p=388

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba spune:

Sa iti traiasca pisicutza
Alba,mami de
Darian Valeriu *17.09.1999
https://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Darian
&
Cassian Teodor *04.06.2005
https://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Cassian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ce frumoasa si dragalasa e!Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Ce dulce si frumoasa e !

Criss si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Edessa spune:

E din zi in zi mai frumoasa si mai dulce! O papusica scumpa!

I-am urmarit evolutia inca de la primele poze si ma bucur sa vad ca este un copil deosebit. Sa ii dea Dumnezeu mult noroc si sa umple de bucurie in fiecare zi sufletele celor dragi ei!

Mergi la inceput