Inimioare de iulie-august 2005 (2)
Raspunsuri - Pagina 4
Albinutzza spune:
Gia, multumesc, si mie mi se pare enorm. Mi astept, daca nu se vede la echo asta de-o fac in spital o sa ma programez si eu la o echo morfologica
Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Bondariciu' piticutzParintzi de bondarici
Am crescut atat de mult 18+ Samburika
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
MONAI spune:
Salutare, gagici!
Vestea despre Monicutz m-a scos din starea de letargie scriptica in care ma aflu, ma bucur din suflet pentru ei si le trimit toate urarile mele de bine. De asemenea o felicit pe Gia pentru samburica din burtica, sa dea Dumnezeu sa avem mereu parte doar de vesti bune.
Noi suntem bine, profitam de zilele acestea frumoase si stam mai mult pe-afara, ma-ntreb cu groaza ce voi face cu ea la iarna, ca e plina de energie si n-are stare deloc. In WE asta stam pe-acasa, desi tare as fi vrut sa o mai zbughim pe undeva, ca parca vad ca se raceste vremea, dar vine soru-mea in vizita si-n plus sotul are mult de lucru.
, ma-ntreb daca nu i-o fi foame lui Lucut, daca se trezeste la ora aia, Sara mea bea laptele la 21, adoarme apoi in cateva minute si la ora 5 cere "apti", apoi definitiv se trezeste pe la 7 sau 7.30 cand am noroc.
Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
O nastere atat de frumoasa...
andatudor spune:
Tare m-a bucurat vestea despre Monicutz! sa aiba o sarcina usoara si bb sanatos!
Geanina-felicitari pt. fetitza din burtik sa fie sanatoasa!
Nici eu n-am mai avut nici un chef sa mai scriu,desi citesc mereu.tare as vrea sa bea si Andrei lapte noaptea,dar el se trezeste si bea ceai,lapte nu vrea sub nici o forma.Azi noapte m-am gandit sa incerc sa-i dau iaurt,si a baut pe la 4 dimineata vreo 100 ml,ca lui ii e foame saracu' dar nu vrea lapte,decat cu lingurita,ziua.Si dupa cum spuneam i-am dat iaurt si acum la pranz mi-a facut diaree!Imi vine sa mooor!
Si tare mai am o nelamurire.El ia fff greu in greutate,sau chiar deloc,in conditiile in care mananca de rupe!Acum l-am cantarit inaite de masa avea 8 kg(imbracat),si dupa ce a mancat avea 8 400.Exact 400 gr de mancare cat a mancat la pranz! Chiar nu mi se pare normal sa ia atat de putin in greutate.Analizele i-au iesit bine,dar ma intreb exista oare niste genuri de analize din care sa reiese daca nu digera bine anumite alimente?
V-as fi recunoscatoare daca ati putea sa-mi raspundeti,chiar ma obsedeaza acest aspect,si toti dr. imi spun ca e OK sa-l las in pace.
Dar gandul ca e sub greutatea normala de luni de zile nu ma lasa de loc in pace,mai ales ca mananca fff bine,dupa cum spuneam!
Albinutzza spune:
Mona, s-ar putea sa ai dreptate, ams a incerc si varianta asta. El seara la 9 bea 250ml de lapte. Nu mereu, dar variaza intre 200-250.
Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Bondariciu' piticutzParintzi de bondarici
Am crescut atat de mult 18+ Samburika
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
MONAI spune:
, Sara bea 250-300 ml lapte UHT, cand bea lapte praf mi se trezea si mai repede si-si cerea portia.
Andatudor, sincer nu stiu ce sa zic, dar atata timp cat mananca bine si are analizele ok, inseamna ca asa-i e lui felul. Si daca n-ar digera bine anumite alimente ai avea semne clare in kk, parerea mea e ca nu asta e problema. I-ai facut coprocultura? Poate fetele stiu sa-ti zica si de alte analize care ar putea fi relevante. Pupici, iti inteleg ingrijorarea.
Sa auzim numai de bine.
Scumpii de noi
andatudor spune:
Mona-mersi pt sustinere,e lucru mare sa stii ca te asculta cineva!Da, i-am facut coprocultura si parazitar de n ori pana acum(ultima oara sapt asta marti),dar e in regula,n-are nimik!Stiu ca poate imi seamana ,ca eu mananc de rup si am ajuns la 46 gk si jum.Stiu ca e plin de energie si ca nu prea are cum sa se depuna daca alearga toata ziua,dar parca totusi as vrea sa aiba si el o greutate normala si sa fiu sigura ca eu nu gresesc cu nimic in alimentatia lui!
MONAI spune:
Andatudor, daca n-a iesit nimic la copro si tu esti asa de slabuta, ma gandesc sa nu-ti mai faci atatea griji. Si daca mananca 400gr la o masa, poti sa te linistesti. Ar fi mai usor pentru tine si te-ai mai relaxa daca l-ai face cumva sa bea laptele. El seara ce mananca? Chestia e ca am prietena mea de la Timisoara la care baietelul nu i-a mai baut lapte absolut deloc, de nici un fel, de pe la 1 an si e perfect dpdv medical, pentru ca a suplimentat cu altele.
Mai spune-mi cam ce mananca in timpul zilei, poate-mi vin niste idei, ca ma simt in mana azi.
Sa auzim numai de bine.
Scumpii de noi
acusor spune:
Anda, si eu zis la fel ca Monai. Daca analizele sunt bune n-are de ce sa-ti faci probleme. Asa e felul lui. Cereale ii dai? Poate il ajuta sa mai ia in greutate. Si eu eram stresata ca Teo nu avea greutatea "corespunzatoare".
Noi participam la concurs, vineri, la 11.15. Concurentii sunt mai mici ca noi. Poate castigam . Trebuie sa-l antrenez bine pana vineri.
Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem
emaaimee spune:
bravo fetele,vad k scriem in sfarsit 3 pagini de aseara
Geanina,felicitari pt fetita din burtica
Simona,mi-a spus dr doar k ar trebui purtat macar un an si mai multe detalii imi va da tehniciana.
succes coplasilor inscrisi la concurs.
succes si coplasilor care incep azi scoala/gradinita.
Anda,dk ai facut toate analizele baiatului nu cred k ar trebui sa iti faci probleme.stiu k e usor de zis,e normal sa te ingriorezi
Sa va mai scriu ce mai papa Oani:supa de vacuta cu smantana,mancare de varza cu pui,dovlecei umpluti cu orez cu legume si pui,mancarica de legume cu pui&paste,ficat cu sos,cartofi,ceapa,pui la cuptor gratinati cu putina smantana si cascaval,paste cu rosii&pui&cascaval sau paste cu smantana si branza/urda,orez cu lapte.toate sunt gatite fara prajeala si fara ulei.unoeori dk e cazul pun ulei.
problema noastra e k ea nu papa f multa mancare solida,maxim100gr de Almette.papa putin si des.sanul e tare iubit inca
pediatra mea e un pic cu capul:ma toaca la cap k trebuie sa ia musai 3 kg de la un an la 2 si tot vrea sa mi-o cantaresca k i se pare k e slaba.pare slabuta k e inalta,avea la 14 luni 85cm.acum are 10kg dra mea.
aaaaa si i-a placut Oanei laptele Humana Juniora baut 250ml la culcarerestul l-a ras azi noapte.azi mai iau o cutiuta.kestia e k nu se gaseste la noi in Cta,am intrebat la Sensiblue si de asta au adus.in schimb am primit nr de tel de la distribuitori asa k dk ii place sun si iau cu baxul si gata.
va pup,mai vb.
de piticotu' urias umblaretz
m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
delia grozav spune:
Simona sunt situatii si situatii. O sa vin cu eterna replica <intreaba medicul tau>. Daca el considera ca trebuie sa ii dai imunostimulator atunci fa cum spune el, el iti cunoaste copilul.. Insa sa stii ca nu sunteti mai bolanviciosi ca Medeea, si ea a fost racita de multe ori dar la ea am cauza: Adi. Si chiar ma consolam ca pana merge ea la gradi o sa se imunizeze si nu mai raceste asa de des.
Diana multumesc de explicatii despre Hiberix, eu inca sunt rupta de clinica si oricum aici la Mures noutatile ajung mai greu. Succes in noul an universitar.
Ma bucur si eu mult ca Monicutz a avut curajul asa de repede sa faca bebe. Multa sanatate ii doresc si ma duc sa ii urez direct.
Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete
dede, Adi 5ani si Medeea 1 an