Inimioare de iulie-august 2005 (2)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Buna dimineata!!!! Am intrat si eu sa salut de dimineata!!!! Mai vb mai tarziu ca vad ca nu e multa lume pe aici!!!! Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dania.nicol spune:

Buna dimineata! mamici, bebici, burtici

Joker
Palmyrah 2002
Laura25
Albinutzza
acusor
Monica-Elena
Diana-Mirela
mamini
emaaimee
nicoll mada
simonaci79

Multumesc mult de tot, si voua va doresc sanatate, fericire si noroc si o viata luuuuuuuuunga alaturi de cei dragi.

Mami de Sebastian<18.07.2005> si Catalin <06.03.1997>
Baietei cucuieti si frumusei Alte foto
Nasterea celei de-a doua stelute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Buna ziua!
Da, , azi-noapte n-am putut sa dorm de la 3.30 pana la 6.30. Iar pe la 8 nu ma mai puteam trezi.
Tudor respira mai bine noaptea, nu mai doarme asa agitat. In rest tot tuseste (numai cand nu mai poate, in rest sta asa cu gatul haraind) si are mucisori.
S-a trezit la 6 si a baut lapticul si imediat ce a adormit a inceput sa rada in somn. Mai dar cu glas. Asa frumos a fost! Mi-a parut rau ca n-am avut aparatul la indemana sa-l filmez. Ma intreb daca visa ceva nou sau isi amintea ceva din ziua de ieri.

In schimb eu sunt cobza. A fost fi-miu generos si mi-a dat si mie. Deci ce sa mai zic de el ca a facut bronsiolita cand si eu am racit de nu pot respira. Ma doare si in gat si tusesc usor. Si eu de obicei nu tusesc la raceli. Cred ca ma apuc de aerosoli cot la cot cu fi-miu.

Sanatate la pitici!

Andreea, mami de Shurubar - 10.08.2005
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Care a ajuns la Baby expo?ca sunt curioasa daca iar au preturi amri ca in primavara...

AniS 22+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Ce liniste e pe aici....si ma bucuram si eu ca sunt mai multe fete active.....

Andre_ea- sanatate multa si tie si puiului tau, sa scapati repede de raceli!!!!

Anis- eu nu am ajuns inca, as fi vrut sa merg maine ca ma gandeam ca e mai liber decat in weekwnd cand e toata lumea libera dar nu am cu cine sa-l las pe Mario si singura cu el nu prea pot sa fac cumparaturi asa ca m-as duce degeaba.... S-ar putea sa merg sb singura ca duminica mergem la concurs.

Ma duc si eu sa-i dau sa pape lui Mario si dupa plecam in vizita la finutza noastra pe care nu am mai vazut-o de ceva timp si ne e tare dor de ea! Va pupam si vb mai tarziu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Andreea,multi ani fericiti si voua si de acum incolo
soacrele...sa deschidem un subiect nou despre asta

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Nicoll,a crescut mult Codruta si e o scumpa.nu stiu ce sa zic despre mersul pe varfuri.as inclina sa cred k e o toana totusi.

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Buna fetele!

Noi tocmai ne-am intors de la Baby Expo, dar nu cu mana in san, ci cu premiul 1 la mers de-a busilea .

A fost f. frumos, Iulia s-a distrat si a ras mult. Am filmat-o la concurs, poze i-am facut dupa aia cu toate mascotele , ca le tragea de labe .

A fost tare aglomerat...preturi din toate categoriile...timp sa aveti.

Succes celorlalti pui, sa fim un club de castigatori !

Diana si Iulia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Bravo Iulia!

Bravo Teo!

Multa sanatate lui Tudor si Ingrid.

Noi maine ajungem la baby expo ca azi ne-am vaccinat.
Diana-Mirela am facut pana la urma Infanrix-IPV+Hib asa ca am ramas cu Infanrix-IPV si Act-Hib. Asa ca fetelor daca aveti nevoie infanrixul am dat pe el 26 de euro iar pe act-hib 550.000 lei. Dati PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Buna sear fetele!Iata ca am ajuns sa intru doua seri consecutiv!Multumim frumos pt aprecierile la adresa zanii noastre!Fetelor sper sa aveti dreptate in prininta mersului!
Simona pupici dulci si tie si voinicutului tau!
Andreea dupa ce am citit aseara,azi m-am tinut sa te sun dar...sper sa vorbim maine,poate voi avea o zi mai linistita!sanatate si tie si lui Tudor,va pupam!
Diana-Mirele felicitari si pupicei!
Albinutzza pupici,si pt tine si BB-ica,dar si lui Lucuta!
Emaaime ,pupicei si micutei voastre!

nicoll_mada si Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput