Inimioare de iulie-august 2005 (2)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

La multi ani, Dania.nicol! Sa fii sanatoasa, fericita si iubita de cei dragi! Petrecere frumoasa!

Bogdana, multi ani fericiti si de acum inainte, sa va iubiti la fel de mult!
P.S. Ai primit PM-ul meu? E trimis de pe 6 septembrie .

Diana si Iulia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Acusor, nu-i nimic. Atat timp cat pe site e poza lui Teo, ne mandrim si noi cu vedeta noastra . Ma bucur ca nu are nimic la urechiuse.
Ai grija cu sacul. Iulia doarmea f. bine in sac. De cand a venit caldura am scos-o din el. Tot asa, noaptea "fuge" prin patut, se aseaza cum vrea ea si doarme cu paturica in brate . Zilele astea am facut proba sacului, sa vad ce face in el...s-a jelit asa rau, nu putea sa mai faca acrobatii...chiar ma intreb cum o fac sa stea iar in el.

Andreea, Laura, Dede, lasati-le pe soacre, cred ca toate sunt asa . Eu m-am invatat sa zic ca mine si sa fac tot ca mine , nu ma mai intereseaza ce crede ea. Inainte ma ofticam rau si puneam la suflet, dar m-am lecuit de asta .

Diana si Iulia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Pupici si multumiri pt gindurile frumoase!

dorim si noi sanatate tuturor puisorilor cu probleme si putere mamicilor, stim cum e, noi ne luptam cu mucii si tusea de mai mult de o luna si tratamente si dinti si de toate si dr ne-a incurajat, ca toti copiii dusi la gradi trec prin asta si dupa virsta de 3 ani o sa fie muuuult mai bine! marfa!

la multi ani Dania.nicol!

Nadine, felicitari pt burtica! sarcina usoara si un bebe sanatos!

felicitari, Boga, sa fiti fericiti, frumos tare ce zici tu ca faceti simbata...noi aveam planuri mari pt aniversarea de 10 ani (va fi in noiembrie, visam la Caraibe si alte nebunii), dar nu avem concediu si nici bani destui si e greu cu piticotul sa facem mare lucru...dar sper sa fim sanatosi, nu-mi mai doresc nimic altceva, am tot in decembrie implinim 15 ani de cind suntem impreuna si nu stiu cind au trecut...

Acusor, felicitari pt vedeta ! m-am uitat la pozele din concurs, concurenta nu gluma, Doamne ce de copii frumosi, poti sa te mindresti, ca ai de ce! asa m-am binedispus uitindu-ma la puii de om...dragalasi toti.

sper sa citesc numai vesti bune cind mai intru,

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Dania,la multi ani
Bogdana,multi ani fericiti si de acum incolo.
mamini,bine a zis dr se fac ei mari si nu mai sufera atat...mai avem inca pana la 3 ani.voi sa fiti sanatosi si o sa vina si Caraibe.
va pup,noapte buna.

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Seara buna fetele!Pentru inceput vreau sa felicit si eu fetele care am vazut ca aniverseaza fie zile de nastere _Dania.nicol-,fie ani de casnicie _Bogdana.Tot ce va doriti alaturi de cei dragi sufletelor voastre.
Felicitari si pt Nadine,sa ai o sarcina usoara si un BB sanatos!
Acum cateva cuvinte si despre noi.Eu...ma lupt in continuare cu serviciul meu.Plec dimineata si mai vin dupa ora 20.Incerc sa petrec cat mai mult timp cu zana mea atunci cand este cu noi la Ploiesti si uneori,spre rusinea mea,adorm inaintea ei.
Acum mai fetele,vreau sa va intreb ceva.Codruta mea atunci cand nu are ghetute in picioare,merge 90% pe varfuri,credeti ca e normal?In schimb,daca e incaltata merge normal.Si sa nu va mai spun ca a merge e similar cu a alerga.Copilul asta nu stie sa mearga incet...
In rest...nu prea mai am noutati,daor POZELE pe care le-am promis.Merg sa va mai citesc putin,pupicei!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicoll_mada/album?.dir=/d5e1scd&urlhint=actn,ren%3as,1%3af,0

P.S.Sa nu va suparati ca nu raspund fiecareia,dar nu mai rezist,dar de citit,rad tot.

nicoll_mada si Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Buna seara tuturor! Hop si noi la raport!

Boga- felicitari pt aniversare! Multi ani inainte la fel de fericiti si cu multe impliniri!!!!! Si distractie placuta in weekend!

Andre_ea- nu te mai invinovati atat!!! E putin probail sa faca abia dupa o luna febra si complicatii de la o raceala veche, plus ca o simpla raceala nu se trateaza cu antibiotic decat daca are infectie in gat sau alte complicatii!! Pupici si sanatate multa! Iar cu soacra, fiecare dintre noi avem pretentii si nemultumiri si mi se pare normal sa nu iti placa sa primesti sfaturi de la cineva care doar asta face si nu se implica altfel deloc... mie nu imi place nici cand mama incepe cu sfaturi desi ea ma ajuta cat poate... si imi respecta punctul de vedere si face cum zic eu...insa ma gandesc cu groaza ca si eu voi fi odata soacra de fata si sper sa nu ma urasca... o sa fac si eu tot posibilul sa ma port cat pot de frumos dar din start plec cu un minus, ca sunt mama de baiat... O sa vedem noi ce o fi! Pupici si nu te mai intrista desi mi se pare corect ce spui si te inteleg perfect!!!

Dania.Nicol- La multi ani!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Si nu spui nimic...hmmmmm! Sa fii sanatoasa si fericita toata viata la fel cum ai fost cand ti-ai strans pt prima oara puii in brate!!! sa ai parte numai de impliniri, noroc sanatate si fericire!!!!!!

Mergi la inceput

Dede- tu nu ai mai zis de bunica sotului tau nimic in ultimul timp si am crezut ca va intelegeti mai bine.... Imi pare rau sa aud ca nu e asa si ca tot va streseaza, si din pacate, fata de soacra ta care nu e tot timpul cu voi, bunica.... M-ai omorat insa cu Adi care venea bietul de el in sac pana in sufragerie... mi-l si imaginez mititelul topaind ca un cangur... Pupici multi copiilor frumosi!!!

Laura- felicitari pt puii cuminti si ascultatori!!!! Am inteles eu ce mi-ai explicat despre lapte, pe mine nu m-au deranjat niciodata si nici acum nu ma deranjaza numai ca am mai incercat eu asa de control si am vazut ca mai ies cateva picaturi, nu am incercat sa vad cat mai este sa nu stimulez iar lactatia..... Iar de bube...eu aveam dinainte sanii mari si acum arata odios!!!! Mai ales ca m-am si muls.... M-ar tenta o operatie de ridicare cand oi mai slabi si eu, mai vad eu pana atunci....

Acusor- multe felicitari si voua!!! Multi ani inainte plini de fericire si impliniri!!! mai fetelor dar voi chiar asa nu spuneti nimic???? Rusinica!!!!!! Uram si noi cu intarziere.... Multi pupici! Si multa sanatate puiului bolnavior!

mamini- si voua multi ani fericiti inainte si sa petreceti frumos de tot cand s-o putea! Pana atunci sa va iubiti ca si pana acum si sa aveti parte numai de satisfactii!!!!!

Nicoll-Mada- nu stiu ce sa zic de mersul pe vf, de obicei apare la copii pusi in premergator, nu stiu daca la voi este cazul.... dar daca incaltata merge bine, tine-o mai mult asa poate se obisnuieste si cand e desculta sa mearga la fel. Imi dau si eu cu parerea, nu stiu sigur ce sa zic! Iar de alergat, cam toti fac la fel.... si Mario nu se dezminte..... cand o ia odata la fuga.... sa te tii!!!!! Si imi e tare teama ca am numai gresie pe jos.... Am vazut pozele frumoase cu razareata ta!!!! Ce-mi vine sa o pup cand rade ea cu palarioara pe cap si cand "va distreaza pe voi"! Si in poza cu galeata e scumpica foc!!!! De fapt...in toate!!! Felicitari pt puiul frumos si zambaret!!!!!!!

Mergi la inceput

Am terminat de citit asa ca fug si eu la culcare! Noapte buna tuturor si maine sa auzim ca toti copilasii sunt sanatosi, papa bine si stau cuminti!!!! Pupici tuturor!!!! (mamici, bebici si burtici)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Mada, ma bucur sa mai aud de voi. Am vazut pozele zanicii. E o scumpica! Nu ma pricep, dar eu cred ca n-ai de ce sa-ti faci griji cu mersul. Si eu mergeam pe varfuri la varsta asta, chiar si incaltata.
Te pup si te mai astept cu vesti.

Andreea, mami de Shurubar - 10.08.2005
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Ziceam ca sunt prima, si vad ca Andreea n-ai avut somn deloc. Ce face Tudor? Cum mai e?

Nicol, putere si tie sa muncesti, e greu sa vii asa tarziu si sa nu ai parte de bucuria de a sta cu fetitza.

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' piticutzParintzi de bondarici

Am crescut atat de mult 19+ Samburika

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput