Debutul pe forum

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

am "aterizat" la aspirante cautand informatii despre histerosalpingografie. mi se spusese ca trebuie sa fac acest test daca vreau un bb. dar prima postare a fost o intrebare despre FSH, era cam mare si aveam dubii. imi amintesc ca am primit un raspus dur ca nu mai am sanse avand rezerva ovariana pe sfarsite... dar intre timp nu m-am mai dezlipit de forum si a venit si bb :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Eram innebunita cu laringita fetitei si tot cautand date despre aceasta boala am ajuns aici. Primul subiect a fost binenteles: Laringitele la In floarea copilariei (4-12 ani)....si prima fata care mi-a raspuns a fost Banti

prima zi de scoala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dialex spune:

Desi eram un vizitator vechi al Forumului, m-am înscris abia dupa vreo 2-3 ani. Pâná atunci postam (destul de sporadic, admit) în locul sotiei, care are cont aici (Girasol), dar nu e genul care sa activeze pe la forumuri. În cele din urma m-am gândit cá e cazul sa emit opinii în nume propriu . Primul meu post era unul în care ma prezentam. Má simt foarte bine aici si sunt onorat sa fac parte dintr-o astfel de comunitate.

Sooo, I see the Internet is on the computer now... (Homer Simpson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

Am descoperit forumul cu ajutorul revistei Mami...am citit vreo doo luni si m-am gindit sa contribui prima oara cu o reteta culinara!M-am gindit ca acolo e un loc pasnic, nu o sa ma certe nimeni daca spun o prostie!

DORIS cu doua minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Eu am ajuns la Mirese 2006, cu ajutorul Google, eram innebunita cu organizarea nuntii si cand am vazut ce de sfaturi, mi-am facut si eu cont. Nu mai tin minte exact care a fost prima postare, dar cred ca era o intrebare la subiect, ceva legat de nunta. Si de atunci am ramas...

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Prima data am intrat la "Asteptand un ingeras in viata noastra" la aspirante. Moama, asteptam sa raman gravida, ce stresata eram....si citeam pe la burticoase de curiozitate cu gandul ca si eu voi ajunge asa Uite ca a dat Domnu' si asa a fost. Multumesc lui Dumnezeu ca a fost bine!
Ce sa mai zic....multe am invatat de pe DC dar cel mai important este "CURAJUL" SI "INCREDEREA IN TINE INSUTI". Fara DC nu prea stiam multe.

Asa ca DC-ule tucu-ti gurita ta

PRAJITURI

Veronica si Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

in 2005, ma pregateam de nunta. de o nunta in 2006. asa ca la mirese 2006

Poze noi noute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucasimarius spune:

Eu intrasem in febra pregatirilor pt nunta si tot cautind pe net informatii despre cum trebuie sa fie....am intrat aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Eu am aflat de DC abia anul asta , am ramas insarcinata si o prietena mi-a spus de existenta lui. Dar din pacate am inceput sa pun intrebari atunci cand am pierdut sarcina.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

m-am indragostit de inca de pe vremea forumului vechi - care a ramas si prima mea dragoste : atmosfera famialiala, linistita, erau membrii muuult mai putini, ne 'stiam' aproape toti...

nu mai tin minte ce subiect am postat prima data... da sunt sigura ca nu a fost un subiect al meu, raspundeam doar altcuiva (deh, defectu' meu, sunt guraliva si nu ma poci abtine )

so... cred ca scriu pe desprecopii de prin vara lui 2002.

_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai )

grecia 2006

DACA DRAGOSTE NU E, NIMIC NU E!

Mergi la inceput