Mamici de noiembrie - decembrie 2006(39)
Raspunsuri - Pagina 24
doradora spune:
mada cunosc o tanti care acum vreo 30 de ani a nascut la brasov, gemeni, vreo 4 kile fiecare, deci uriasi pt varianta 2 in 1, si mi-a zis ca si ei ii punea profesorul x, care era un mare nume atunci, sac de nisip pe burta. e drept ca se intampla de mult, dar crezi ca e vreo diferenta semnificativa fata de centurile de dupa nastere din ziua de azi?
cat despre cezariana, iti pot spune doar ca fiecare pacient reactioneaza diferit, plecand de la presupunerea ca nu ai ce sa-i reprosezi medicului. gandeste-te ca si despre nasterea vaginala sunt 1000 de variante, de ce nu ar fi si despre cezariana?
chris
28+
alexandra
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by ank999
vorbeam cu mamica unui copilas de 1 an si imi spunea ca ei pediatrul i-a spus de la inceput sa spele bebele la 2 zile si sa nu sterilizeze de fiecare data biberoanele si toate cele pt ca bebe va fi mult mai sensibil. Mie mi se pare o tampenie treaba asta, suna gen daca il ti murdar o sa aiba anticorpi.
Si despre masajul lui bebe...am auzit ca unii ii fac in cadita, iar altii fac masaj dupa baita.
Asta-i banc, nu ??
Normal ca nu moare nimeni daca nu-i faci baie chiar in fiecare zi (cum ar fi ideal), dar e de preferat sa-l speli macar la fund si sa-l stergi pe la cute (sub gat, la subrat, etc).
Masaj fiecare poate face dupa cum prefera; noi ii faceam inainte de baie.
Iar cu sterilizatul => noi am facut-o pana pe la 1 an, tot la indicatia pediatrului.
Cu enterocolite, viroze intestinale, diaree si alte nenorociri nu-i de glumit, mai ales la bebelusi asa de mici. Eu n-as risca.
Ah, si Matei nu-i deloc sensibil.
De calit, l-am calit prin alte metode.
Ruxandra & Matei (4,5 ani) & sotul drag
_
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
danita spune:
thx de materialele din emailul comun !
sa nu uitati sa va puneti inbagajul de spital o ventuza( de calitate buna) de prins hainutele in baie ....ptr ca veti avea bagaj mult ....stiu din experienta :))
pupici
D 29+ 
BeBelusca
ank999 spune:
Nici mie nu-mi venea sa cred cand am auzit! Ea i-a facut baita la doua zile, dar de fiecare data cand ii schimba scutecelul folosea servetele umede, dar de sterilizat...in primele 2 luni fierbea biberoanele la 2 zile. Mie una mi se pare ca te joci cu sanatatea lui bebe si nu cred ca este cazul.
29+ cu
Erica Elena
Cleomoni spune:
Buna fetele mele dragi,
Scuze pt ca nu v-am spus nimic la plecare dar nu am reusit sa intru pe site nu se deschidea, asa cum v-a spus si cuscra mea draga DOLORES.
Am calatorit bine cu avionul, nu au fost probleme, sora mea care a zburat si ea cu noi spunea ca spera sa nu o faca pe-a moasa si nu a facut-o ca bebica mea a fost cumintica si la decolare si la aterizare, deci suntem bine si crestem mari.
Nu stiu daca v-am scris ca dr ne-a spus ca are voie papi sa stea cu noi la nastere, asta a fost o super veste uraaaaa...dar in schimb m-a certat rau ca am luat 15kg pana la 30 de sapt mi-a spus ca la 40 sapt se iau 15kg, dar eu ce sa fac ca doar nu imi vad capul de treburi, dar probabil pt ca mananc seara tarziu asta e cauza surplusului.
In Germania a fost bine dar totul pe fuga, joi dimineata am ajuns si am luat masina sori-mi si am plecat repede la Frankfurt sa ajungem la targuri si expozitii, si am ajuns pe la 2 nu am apucat sa vedem tot ce era de vazut in schimb am vorbit cu cine trebuia, am primit procente mai bune pt produsele pe care noi le importam si le vindem si suntem si pt cateva firme unici distribuitori pe Romania.
Vineri am colindat prin magazine normal ca i-am luat la bebica mea hainute suzete si alte prostioare o sa pun poze dar nu azi ca nu am timp deloc, acum astepta sa vina mobila si mai tarziu ma asteapta firma cu problemele nerezolvate cat timp am fost plecata...asa ca va dau un pupic Mareeeeeeeeeeeee la toate si la bebelusii vostri si abia astept sa intru si sa particip la barfa si taclale.
Cleo 29+ saptamani 
Dbunny spune:
Ktrinel multumim de ´silueta´, nu-i cazul...habemus 13 kilus la bord
si continuam vertiginos spre 18. Cat despre prenatal... nu merita ca mi s-ar desconta din cele 4 luni de postnatal, cand nu mai pot, bag concediu medical. Daca pot ..oi venii pana la semana 37 la lucru
Cioara malai viseaza.
Al meu bebe danseaza mambo toata ziua ! Asa ceva...Daca asa de activ si energic o fii si dupa ce iese... e clar ! No sa inchid un oki urmatorii 5 ani ! De o spatamana am spus adio somnului linistit care-l bagam pana acum.. umblam ca huhurezii fro 3 ore in fiecare noapte prin casa, ca nu putem dormii pe nici o parte...Fetelor, care stiti, care-i baiu cu dormitul pe spate ? eu nu mai stiu cum sa ma pun. Plus ca am racit unpika si ma doare spatele, de fara paracetamol nu-mi trece nicicum.
Pup
Dbunny
30+
Cleomoni spune:
Ne-am schimbat semnatura ca vorba aia mai avem un pic si ajungem la 31 si ea ramasese la 29.
O zi buna va dorim!
Apropo cuscra ce face David?
a intrebat Lisi
Cleo 30+ saptamani 
dolores spune:
buna dumineata inca o data din partea mea si buna ziua pentru alte mamici care s-au trezit muult mai devreme....eu am mai tras o portie de somn si acum am facut ochi si direct la calc pe forum...
ruxandra ma bucur ca az e ultima zi de munca...sa te odihnesti si tu...de acasa nu poti intra pe forum sau cum?
raluca foarte frumos din partea sotului. esti o fericita si asa va doresc sa ramaneti mereu...
eu sunt in concediu medical pana pe 29...iar pe 6 ar trebuie sa intru in prenatakl...intre cele 2 chestii mai bag cateva zile de CO
miro nimic din ce ai scris nu ma mira...am fost la doctor sambata si in sala de asteptare erau scaunele...in mom in care a intrat burtokul meu care mai de care..una pe pereti, una pe tavan cu ochii ca deh era alb frumos, curat, varuit...si m-am dus la o baba care statea pe scaun si langa ea mai era un scaun unde isi pusese geanta si o intreb, e cumva ocupat? la care ea, da.e ocupat..am simtit ca-mi venea sa o iau de obraji si sa-i zic..."tu urmezi" ca in glumitza aia , daca ati apucat s-o cititi
alex termina cu prostiile....si eu mai dau sfaturi aiurea..nu te supara pentru asta pls...nu le stim pe toate..stii cum e..fiecare stie altceva..nu te supara pentru asta alex ca te bat..acum sun la usa la tine si te iau de urechiushe..superi pe bebe ce ai??!!!
dolores
29+
David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
poze dolores
oamenii se urasc pentru ca se tem unii de altii;se tem pentru ca nu se cunosc;nu se cunosc pentru ca nu comunica
mayaione spune:
Mirona dulciuri bag la greu, nu am putut sa renunt la ele deloc
. Am inceput de azi sa iau fier, poate imi mai revin. Am devenit de la un timp si foarte impiedicata. Ma lovesc mereu, ma impiedic de tot ce se poate in casa sau pe strada. Acum ma doare burtica ca m-am lovit cu usa de la dulap. Am vrut s-o deschid numai ca am uitat sa iau distanta, m-am simtit slabuta ca inainte
.
Cu vecinii nu prea am rezolvat. Le-am explicat ca noi suportam totul, inclusiv faianta si reparatia de la ei din baie. Dar nici nu vor sa auda. O sa mergem la primarie sa ne interesam ce masuri se pot lua sau la sanepid. Trebuie sa existe solutie.
Va pupam si va dorim o zi frumoasa
mayaione 33+ si 
dolores spune:
mayaione ai grija..mai mare grija cu loviturile..cu impiedicatul...si mare succes cu ai tai vecini care se tin tare pe pozitie..ce-or rezolva nu stiu..
cleo bine ai revenit..davidutzu misca misca...il simte mami lui de parca s-ar intinde..cum da pe acolo din ce apuca...pup la lizi
dolores
29+
David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
poze dolores
oamenii se urasc pentru ca se tem unii de altii;se tem pentru ca nu se cunosc;nu se cunosc pentru ca nu comunica