Mamici de noiembrie - decembrie 2006(39)
Raspunsuri - Pagina 21
adinazot spune:
AELITA,sunt bine,multumesc,am dormitat toata ziua,am citit,si nu am scris nimic pt ca nu aveam ce,dar v-am citit.
Am vazut si eu documentarul,mi-a placut f mult,dar cred ca l-au dat pe sarite pt ca de la sapt 28 a sarit la 38...dar f interesant.
Va pup pe toate si va doresc noapte buna si vise placute!!!
Adina 31+
Alessia
poze
Adina diverse
m_monique spune:
dandusa sotul tau e pescar?
sotul meu e pescar. anul acesta fiindca nu ne-am dus in concediu de genul mare, excursii, am fost cu sotul meu de cateva ori la pescuit. odata a prin un crap de 3 kg. nu va spun cat de incantat a fost. era ca un copil cu jucaria mult visata.
26 + cu 
Nunta noastra
dolores spune:
dandusa...dragutz pestisor..hihi..eram pe faza de cand facuse-i albumul dar fara poze..na
chris scuza-ma dar tare m-ai facut sa rad cu matreatza iepurelui cu tot..doamne...si bine ai procedat cu socrela...
danita stai fara grija...asa am simtit si eu tot azi...ca deh avem exact 29 fix pe fix amandoua...si muream de cald si transpiram si nu stiam de la ce.....acum ma simt bine
dolores
29+
David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
poze dolores
oamenii se urasc pentru ca se tem unii de altii;se tem pentru ca nu se cunosc;nu se cunosc pentru ca nu comunica
adinazot spune:
Nu am putut sa inchid pana nu ti-am vazut pozele DANDUSA,f frumoase,aratati tare bine,place burtica ta,seamana cu a mea.
Adina 31+
Alessia
poze
Adina diverse
m_monique spune:
fetelor, noi mergem la nani, ca maine mergem la servicu.
de maine incep programul de 6 ore.
sa aveti somn usor si vise placute.
26 + cu 
Nunta noastra
dolores spune:
noapte buna mamici
dolores
29+
David Cristian
poze
poze dolores
oamenii se urasc pentru ca se tem unii de altii;se tem pentru ca nu se cunosc;nu se cunosc pentru ca nu comunica
alexandra_25 spune:
Am intrat si eu sa va spun noapte buna......am vazut si eu documentarul...super interesant.....ceva ce nu poate fi descris in cuvinte.......fetelor a-ti vazut ce mult m-am ingrasat?...eu chiar am intrat in panica.......am deja 90?????????!!!!!!!!
alexandra
32 + cu
Mark Andrei
poze
"Exista doar un singur colt din univers pe care poti fi sigura ca il poti imbunatatii, si acela este tu insati."
dolores spune:
daca iti faci griji sau intri in panica nu rezolvi nimic..iti dau acelasi sfat pe care mi l-a dat d-na dr si mie....fara paine si dulciuri...eu sunt constienta ca am dat iama in mancare..vorba ei chiar ca am luat-o razna ![]()
[quote]Originally posted by alexandra_25
.......fetelor a-ti vazut ce mult m-am ingrasat?...eu chiar am intrat in panica.......am deja 90?????????!!!!!!!!
dolores
29+
David Cristian
poze
poze dolores
ruxandra_sb spune:
Alexandra mai bine zici pas la energizant.
In afara de cofeina la greu eu plin cu tot felul de chimicale.
Paracetamolul este admis in sarcina.
Ana, daca vrei sa impaci si capra si varza cu lucrusoarele (noi asa am facut asa la Matei): le-am cumparat pe toate din timp, dar nu le-am tinut acasa, ci la mama. Erau spalate si pregatite.
Cat am fost eu in spital, ei doar le-au mutat.
Ne-am uitat aseara cu totii la "In pantec". Si Matei a rezistat pana la sfarsit. Acum a si vazut cum
lui tati se intalneste cu oul lui mami si asa se formeaza bb.
Azi e ultima zi de servici!!
Urmeaza restul de concediu, apoi prenatalul. Hip, hip, hurraaaaa.

Din pacate de acasa, cel putin momentan, va fi mai greu cu internetul..![]()
29+
Ruxandra & Matei (4,5 ani) & sotul drag
_
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
Raluca_u spune:
Buna dimineata burtici
imi pare rau ca nu am reusit sa va scriu aseara cum a fost ziua de ieri dar DC-ul iar nu a vrut.
Ionut mi-a adus trandafiri roz si apoi am fost la Tratoria sa mancam si apoi la un film in mall. a spus ca isi scoate fetele in oras sa le rasfete ca ne iubeste mult si s-a gandit ca in urm perioada va fi mai greu cu iesitul in oras. a fost foarte frumos. a fost tare bine. azi mi-a promis ca va veni mai repede acasa ca sa mai stam impreuna - adica o sa ajunga pe la 6 jumate in loc de 9. asta este si eu am lucrat inainte acolo si stiu cum este.
aseara ca sa incheiem ziua la fel de frumos ne-am uitat amandoi la documentarul In pantec. il mai vazusem dar nu conteaza acum percepem altfel tot ce am vazut pentru ca le trecem prin filtrul experientei noastre.
Fetelor apropo de kilograme - eu inainte de sarcina ma gandeam cu groaza ca avand tendinte de ingrasare o sa ma fac
dar deocamdata am luat 8 kg dar desi sunt destul de putine ma simt de parca ar fi 20 asa greu ma misc. mai ales noaptea in pat e groaznic cu intorsul de pe o parte pe alta.
azi am fost la recoltat analize si cica maine am rezultatele la sange doar urina o sa o iau vineri. O sa am treaba prin oras asa ca ne vedem mai pe seara.
sa aveti o saptamana frumoasa
Raluca
32 + cu
Adina Andreea
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.