Gravida... cu endometrioza. da, se poate!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stuart spune:

....!!!!!!!!!!!!

Amely puiut, inca o data FELICITARI!!!!!!!

Sa ai o sarcina fara probleme si vezi ca lui bb nu-i place ca mami sa fie stresata!

Multi pe & pt. mami si tati!

"Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!"

Ai izbutit? Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Stu, esti o dulce... am uitat sa precizez ca dupa Clear Blu am folosit testul primit de la tine, il pastrasem pentru la urma, ca parca tot nu credeam ca sunt... Si, a fost cu noroc, asa cum mi-ai prezis tu...

Va multumesc inca o data, fetelor. Fara voi mi-ar fi fost mult mai greu

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"

poze Mirela (Barbye)

Fisa medicala - Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns libelula spune:

Amely,

fata frumoasa si inimoasa, ma bucur din suflet pentru tine, sa va dea Dumnezea sanatate sa va bucurati de bebe mic!

Mergi la inceput

Libe

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"

poze Mirela (Barbye)

Fisa medicala - Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Amely, bravooooooo!
Sarcina usoara, bebel sanatos si mamik tot sanatos! Doamne ajuta!

Pupicei, Ingeras 26+ Maya

Mergi la inceput

Multumesc, ingeras iubit! -ici multi tie si Mayei!

Pozici cu noi

poze Mirela (Barbye)

Fisa medicala - Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Amely ce mai stai pe aici? Fuguta la mamici de mai-iunie Cand mergi la eco?

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Amely...si eu am fost cu endometrioza...si tot o mamica de mai-iunie am fost,de 2006 insa.Felicitari si sunt sigura ca o sa fie bine,pentru mine asa a fost...bebelushii de mai-iunie sunt niste luptatori si niste norocosi(vei vedea daca ai cumva timp sa citesti povestile nasterilor de pe la noi-acum ne gasesti la clubul scutecelor si suntem "cirese de mai-iunie")

poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos
filmulete www.dropshots.com/vivighe

Mergi la inceput

Vivighe, ti-am citit povestea la subiectul "endometrioza..." si am ramas impresionata, sunt sigura ca multe fete au fost incurajate de reusita ta. Felicitari, iti zic si eu, la randul meu pentru minunea de fetita si iti multumesc pentru cuvintele optimiste.

Laura Ioana ai dreptate, dar inca nu pot, nu stiu de ce, sa intru la odisee. Incerc sa o iau incet-incet, inca nu mi-am facut curaj.... Poate dupa urmatorul eco... pana atunci, va mai sustin aici, la "Asteptand un ingeras..."

Pozici cu noi

poze Mirela (Barbye)

Fisa medicala - Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

...si oricum o sa mai scrii si pe la noi, ca doar n-om veni toate dupa tine sa-ti scriem la odisee....sau cine stie? poate daca ai tu mana buna si ne iei cu tine!

Mergi la inceput