Gravida... cu endometrioza. da, se poate!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Amley, felicitari imense si sa stii ca ma bucur enorm pt tine!
Se poate sa aflu ultima din sat? M-am ramolit de tot, noroc ca mai stiu sa citesc!
Bravo, ai facut-o!
De mult nu m-am mai bucurat asa de tare. Hai ca ma tot repet ca o placa uzata, dar numai bucurie imi vine sa scriu.
Acum inteleg eu pofta cu care povesteai de peste, cand ma gandesc ca si o poftesc!

Sheritra

Sa o ajutam pe Barbye!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Amely felicitari! Ai un suflet mare, la fel de frumos precum infatisarea ta. Si esti o luptatoare. Meriti din plin sa te bucuri de reusita ta! Sa fii sanatoasa iti doresc, sa duci sarcina la bun sfarsit si sa aduci pe lume o minune de copil asemeni tie!

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Mamidevladut, Asi, Picca, Daciovi, Sheri, Miramar si va multumesc...

Cred ca pana la urma o sa printez mesajele voastre si daca vrea Dumnezeu sa am bebicul asta, am sa i le arat intr-o zi. Cand ma gandesc ce micuti suntem... avem doar cateva zile... Mi se pare ca timpul trece asa de greu... as vrea sa adorm si sa ma trezesc peste 3 luni, sa stiu ca totul e bine... Nu radeti de mine, aiurez si eu...

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"

poze Mirela (Barbye)

Fisa medicala - Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Nu te cunosc de mult, dar stiu ca ai un suflet minunat. Nu fac declaratii infocate, iti spun doar atat: felicitari si...ai incredere ca va fi bine!

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Barbye are nevoie de noi. Si tu poti sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Amely,nu am cuvinte pe cuvant sa-ti spun cat de fericita sunt pt tine,pt voi;este deosebit ceea ce ti s-a intamplat,o minune de la Dumnezeu pe care insa ai meritat-o din plin.Si uite,tocmai acum cand te pregateai de Fiv;Doamne,o minunen ce mai;si cum ii spuneam si la magdutza la inceputul sarcinii,sa nu-ti faci nici un fel de probleme,caci de data asta va fi totul perfect.Ma rog pt tine si pt bebeul tau,deci va decurge totul ca la carte.Mii de felicitari sumpico

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura69silk spune:

Amely, iubita !

Inca o data, FELICITARI !!!, si aici...Este incredibila povestea si incredibile sunt emotiile, entuziasmul si trairile tale...Asa cum a spus si Salomea si KoraPop, Bunul Dumnezeu a rasplatit inmiit bunatatea, sensibilitatea, omenia, credinta, rugile si lacrimile tale...

BRAVO, de o mie de ori, BRAVO, ai reusit, fata frumoasa !!!
Bebelinul tau va fi foarte mandru de parintii lui, mai ales de mamica lui, frumoasa si delicata, ca o floare !!!
, pentru tine !!!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari-lu spune:

Amely scumpa, citeste rugaciunea Sf Anton,e undeva la rugaciune pt BB, e scurta si f frumoasa,p mine m-a ajutat mult cand nici mie nu-mi venea sa cred ca sunt si apoi cand am sangerat,si multumesc Doamne sunt in 16+!!!

Maria si minunea din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Amely,

Ma bucur din suflet pt tine. Sa-ti dea D-zeu sanatate, fericire, sarcina usoara si o nastere la fel. Sa-ti tii in brate puiul sanatos, mancacios si cumintel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Amely, abia acuma am citit marea veste.

MA BUCUR ENORM PENTRU TINE!
Nu pot sa-ti spun cita speranta imi dai, si eu am endometiroza si tot sper ntr-o minune...

Iti doresc din suflet sa fii sanatoasa, sa ai o sarcina fara probleme si sa te trezesti peste 9 luni cu bebe frumos si sanatos si zimbaret in brate!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472 Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Dragelor... Raza de Soare, Mel ( ff special!), Laura, Claucia, Mari-Lu, Gudinde, Danuta_c va multumesc din suflet, mi-as dori enorm sa vi se intoarca urarile, mai ales acelora dintre voi care stiu cu cata ardoare isi doresc bebei, si sa aud curand ca dorintele voastre de a fi mamici s-au implinit. Sa va dea Dumnezeu tot ce este mai bun pe lume!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"

poze Mirela (Barbye)

Fisa medicala - Mirela

Mergi la inceput