*Bebei de Martie-Aprile 2006(16)*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Andreea, vin cu draga inima...da' stai sa faca tati caruciorul ca acum doua zile mi-a pus parul pe moatze...ca deh ca orice parinti care vor ce e mai bine pt fata lor, cand au cumaparat caruciorul , cred ca au fost singurii "tembeli" care l-au cumparat cu roti cu camere - fetele care au vazut jeep-anul fetii stiu despre ce vorbesc - si cum nenea de la vulcanizare nu a mai vazut la viata lui asa ceva, cand le-a umflat a bagat prea mult aer...asa ca alaltaieri au explodat vreo doua de ziceai ca la noi in curte e bombardament...
Da' venim acusica...pazea...

Si nu mi-ai raspuns la PM...scoate-ma din ceata deasa inainte sa ma ia durerea de cap gandindu-ma...

Pupam coltisorul...numai noi suntem codasi la capitolul dintogeneza - parca asa ii zicea Diana...

----------------------------------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Pozuci cu Mariuci www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu fetitze
_

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are
limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

adar...salutari de la neuronu' singuratic pentru alt neuron singuratic...
Sper sa isi tina obiceiul si sa manace tot...ca de fiecare data cum o laud cum schimba foaia giga contra al meu...
Iar despre akshentu' di moldovianca...ete ista i mostenirea mea de la parinti...mamuca e la Chiatra Neamt - Ceahlau iar tatuca e di la moldovenii di pisti Prut...
faza dura ca am nimerit si intr-o familie "adoptiva" juma de moldoveni...ne-am cautat pana ne-am gasit...
Oricum credeam ca nu se mai baga de seama akshentu' baiii...

----------------------------------------------------------------------------------------------------
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Pozuci cu Mariuci www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu fetitze
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

alinamizzi - multumim pentru urarile de sanate

andreea - sunteti tare frumosi amandoi in pozele acelea ... o parte le vazusem in timpul sarcinii, dar in cele "rosii" parca sunteti si mai frumosi ...

MESAJ DE LA MAIA:

b vdfsfc qzRXFB SXDSETF63S4XUBN45RF5FTTGY56

adar si MAIA(30 martie 2006)

''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

CATRINUTZA - fata hai, io intrebam ca si io mi-s moldo, si andreea la fel ... noi suntem di la bacau ... ambele amandoua ca sa zic asa ...

adar si MAIA(30 martie 2006)

''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari

Mergi la inceput

Adar, Andreea - pupam moldoviencili........

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

vai de mine, Monica, dar ce s-a intamplat????

ca "suna" a ceva grav...
spune-ne, nu ne lasa asa...poate te putem ajuta macar cu un sfat...

Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

La Multi Ani lui Anne Bianca, Chichina,Matei Calin si Stefan!
Sa cresteti mari ,sanatosi si iubiti!

Catrinel, cred ca daca as baga-o in sac ar din picioare pina ar face gauri in sac sa si le scoata afara.Cind pun plapuma pe ea da din picioare, se suceste , se rasuceste pina ajunge deasupra plapumii. Abia atunci e fericita si adoarme.

Catrinutza, de cind a inceput fetita ta sa stea in fund? Vad ca e mai mare decit cu 7 zile decit a mea. Vaz ca Viv inca nu are de gind sa stea in funduletz

Mariana ,uite si de la noi un, ca sa iti placa si mai mult de noi.
Nu am apucat sa-ti zic, insa cum niciodata nu e prea tirziu ,felicitari pt sarcina si un bb la fel de frumos ca si tine.

Eu sint cam in dubii, ca nu gasesc aici biscuiti pr bebei. Se gasesc numai de la 1 an in sus.
Iar brinza ,nici gind. Numai feta greceasca si arla, parca suedeza.
Tu gasesti asa ceva prin suedia???
Ca tare am chef sa-i dau si eu biscuizel cu mår ras.

SimonaToma, da' ce bine stati voi la greutate.7900g e super.Viv avea la 5luni si-o sapt 6600 g si 70cm. Lungaaaa si slaba.

Noe, eu nu am vazut pe aici Mothercare. Insa nu m-as mira sa fie scump. In genral tot ce e pt bb , cu exceptia mincarii si hainelor, e destul de scump.
Sa-ti traiasca Bia cea frumoasa cu ochii albastri si pår cirliontat.E o dulce.
Banuiesc ca ai facut tortuletzul de 6 luni.

Ciuf, m-ai dat gata cu fazele cu Luca. E adorabil.Hai ca-ti face ziua de 2 ori mai frumoasa cu replicile si ,uneori, nazbitiile lui.
Pupam dulce pe Eva cea frumoasa si pe Luca cel istet si poet.

O zi frumoasa in continuare!

Ile si Vivian (07.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Adar...MOV,ma bucur ca au ajuns pupicii sanatosi la Sibiu si ca si-au facut datoria.Gafaiau?pt. complimentele la adresa pozelor f.f.f.f.f.vechi si...slabe.

Catrinuta abia acum vazui ca erai in ceata si incercai sa te scot.Reusii?
Te astept cu drag,oricand incepand de marti,pt. ca maine plecam la Brasov(adica acasa)si ne intoarcem luni.

Ile,Viv este dulce si delicata.Si rafatata foarte,cred eu.Seamana cu tati,in mod cert.Cand imi amintesc ca ati asteptat un baietel!!!!

Am facut masaj(si ieri si azi)si am o febra muscularaaaaaaaaaaaaaaa!Dar suport orice cu stoicism,pt. una bucata cauza nobila.Acum fug sa-mi recuperez copchila din curte si sa papam,ea iaurt Campina cu piersica( amestec preparat de mami)iar eu salam de biscuiti(facut ieri,la cererea expresa a lui tati).Revin.

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

La multi ani Bia si Matei ! Sa cresteti mari si sanatosi, sa fiti fericiti alaturi de cei dragi si sa aveti numai bucurii in viata ! Multi

Adar, multa sanatate Maiei. Uite un sa treaca repede !
Ciuf, tare frumosi mai sunteti ! V-am admirat pozele ! Si pe alea cu muraturi, normal. Sa te intreb si eu : nu vinzi ?
Andreea, felicitari pentru dintisor ! A venit fara dureri si fara plansete, nu ? Imi plac mult pozele in care sunteti in rosu.
Catrinutza, m-a terminat filmuletul cu Atomika la scaldat. Vorba cuiva de aici, sigur are 6 luni juma'? Pup eu fata zbenguita
Aida, vazut si pozele din parc, mai dar la voi nu e nimeni in oras ? Unde-s cu totii ?.Cred ca e foarte liniste, numai bine de crescut un copil.Sa stii ca si mie mi se pare ca Alexandra seamana cu Bianca lui Noe. Frumoase amandoua !

Fetelor, am indraznit sa o sun pe Monica, nu stiu daca am facut bine, pentru ca era cu moralul la pamant,dar i-am spus ca poate conta pe noi pentru orice si i-am mai spus ca toate suntem alaturi de ea. Credeti-ma ca nu am vorbit decat 46 de secunde, mai mult eu ...

Mari si bebe Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos
www.vacanteonline.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaMIZZI spune:

Mai fetelor am vazut ca vorbiti de tablete pt slabit, stiti vreun loc unde as putea gasi mai multe informatii si totusi care sa si livreze in strainatate?
AALINA- felicitari pt kg pierdute

ILE- aiurea si sosetele astea, aici e inca destul de cald in timpul zilei iar seara incerc sa fiu cu ochii pe el pana adoarme, bine ca a trecut cu bine

SIMONA TOMA- si noi avem probleme cu TV, ne place tare mult, in special reclamele, incercam dupa toate cate am citit sa o lasam si noi mai moale

CATRINUTA- super filmuletele, deja are mama actrita in familie
Biscuiti eu ii dau fara gluten, cel putin asa scrie pe ei, dar doar o data la doua sau trei zile si cereale din orez, malai, alte cereale, folosesc vreo 4 feluri chiar si cu fructe, fara gluten.

CATRINEL_17- noi nu ne impacam cu saculetul, orice incerc tot dezvelit e mai bine, asa ca am inceput de saptamana trecuta sa ii pun noaptea o salopetica subtire.

CIUF- va uram pofta buna la degetele! si noua ni se par tare delicioase, uneori le gustam toate odata si daca mai e loc punem in gurita si biberonul cu ceai

ROXIVAN- MULTUMESC, pupici pt Darius

ANDREA GEORGIANA- felicitari pentru dintisor!

Vad ca e plin de bebei cu dintisori, noi inca suntem "cheli" in gurita, de altfel nici podoaba capilara nu e de lauda. In rest ne laudam ca papam foarte bine, deocamdata nu facem nazuri, mai avem zile cand ne trezim cu fundul in sus si nu ne prea place nimic, dar pe ansamblu suntem bebe cuminte. Dintisorii ne dau din cand tarcoale,
dar doar asa la cateva zile, cat sa nu uite mama de ei.
Ne-a cumparat tati scaunel pt baie si tare ne mai place in cada, ne putem juca in voie.
Magazine Mothercare sunt si aici, le vizitam mai mult cat eram graviduta, sunt cam piperate preturile, pt bebe nu prea cumpar de la ei.

Trimitem multi pupici la toata lumea, mamici si bebici
Alina- mama de gongut Keane-Peter
http://www.fotothing.com/alinaMIZZI/

Mergi la inceput