*Bebei de Martie-Aprile 2006(16)*
Raspunsuri - Pagina 4
micaalsa spune:
Catrinel, iaca am ratat azi sa scriu dupa tine. De-abia am reusit sa citesc cate ceva ca am facut noapte alba, ma mir cum de ma mai tin pe picioare. Tin sa anunt pe toata lumea ca noua in sfarsit ne-a iesit un coltisor 

... inca nu-mi vine sa cred. Dupa lupte seculare cu el l-am invins. Acuma sa speram ca ne mai linistim un pic ca daca nu atunci eu ma si impusc. Ca stand asa noaptea trecuta ma gandeam eu la fel si fel de tampenii ... de ex. ca daca mi se trezeste mie fata sa suga tot din ora-n ora din cauza ca n-am umidificator in camera si o fi posibil sa fie uscat aerul? Si da-i si zdrobeste neuronii ... si-l trezesc si pe al meu consort si-i spun ideea mea geniala, si m-am ales cu "doamne tu fata da' la ce te poti tu gandi in puterea noptii" .. si uite-asa ramasei tot singura cu gandurile mele.
Ma duc la citit
Pozele mele
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006)
simona_toma spune:
Monicaaaaaaaaaa!!!!!!Un'te duci????????Nu ne parasi!!!Hai, mai, ce Dumnezeu s-a intamplat?Si noi te iubim si sper sa nu fie totusi atat dfe grav ce s-a intamplat.Probleme cu dependenta de forum?Sotu' meu mereu ma cearta ca seara, in loc sa ma culc mai devreme stau pe forum.Asta o fi si la tine?
Hai inapoi.Unde mai gasesti asa prietene?

Eduard Gabriel(10.04.2006)
poze edutzu http://community.webshots.com/user/simonatoma
roxivan spune:
Salutare!
MP, eu sunt noua printre voi, dar daca vrei sa vorbesti cu cineva pe mine aici ma gasesti.
Micaalsa, felicitari pentru coltisor.
Adar, multa sanatate Maiei!
Simona, da' tu i-ai diversificat ca lumea meniu! Noi suntem abia la marut cu biscuite, ca supa nu a vrut. Si Darius mai sta la tv, da' nu prea mult. Cand se uita, e fascinat, nu-i mai trebuie nimic, sa vezi ce atent e.
Roxi si Darius-Mihai (10.04.2006)
aalina2003 spune:
Noe, da, de Regenon e vorba, am citit despre el, m-am informat s m-am hotarat. Deocamdata, merge bine, 3kg de luni pana azi, mai vedem, mai cantarim..
Catrinutza,cum lui bebe Ana ii place la nebunie sa se intoarca in patut de mai multe ori pe noapte, cred, m-am gandit si eu ca in sca nu o sa poate si o sa planga..Aiurea..e adevarat, s-au mai limitat miscarile, dar pe burta si inapoi se intoarce la fel, ba mai si pivoteaza pe un cot, de zici ca-i obligata sa faca asa.
Eu am un sac nici prea gros nici prea subtire, primit cadou (cred
ca-i cumparat de la "Victoria") si merge de minune pentru vremea asta...da' zau daca scrie pe el din ce e. Eu zic ca-i bumbac, macar fetele, iar inauntru este o umplutura foarte subtire, care nu cred ca e bumbac. Sunt multumita de el, pacatul lui e ca e alb..
Catrinutza, eu ii dau Anei cereale de la Milupa, orez si porumb cu lapte, fara gust de fructe, asa am vrut, pentru ca i le pun in biberonul cu lapte (si nu am vrut sa schimbe gustul laptelui)sau adaug un pic la mar, para, etc.
Simona Toma, poate bebe mananca prea mult, sau prea repede..
Ciuf, (ieri m-am repezit cu intrebarea, fara explicatii)te-am intrebat de Rh pentru ca eu sunt izoimunizata, eram, de fapt, fara sa stiu, inca inaintea acestei sarcini si mai gandeam ca un alt bebe ar fi destul de riscant, pentru el, desigur.Caut sa aflu ce fel de pozitiv este sotul meu, homozigot sau heterozigot, ca macar sa stiu daca teoretic macar,am avea sansa unui bebe cu Rh negativ.
Ce se intampla cu Monica?.. poate aflati voi, o cunoasteti mai bine.Pare foarte trista, pacat!
catrinutza spune:
quote:
Originally posted by MP
Monica ???? ce s-a intamplat???? ai reusit sa ma sperii rau de tot...
Daca pot sa fac ceva nu ezita sa imi spui...
Sper sa fie totul ok.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006)
Pozuci cu Mariuci
www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu fetitze _
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are
limitele ei, prostia nu."
adar spune:
Dragele mele
dupa o absenta scuzabila, ca sa zic asa, ca am avut puiu bolnav
revin in forta, incercand sa citesc de acolo de unde am ramas, adica de la pagina 14
. Capitolu trecut
.
Asadar
In primul rand noi suntem acum mai bine, dar a fost greu si urat, luam anitibiotic, schimbat deja cu cefaclor pentru ca ospamoxul nu facea fata, asociat cu ambroxol, nurofen si ceai cald la greu
e tare trist sa-ti vezi puiul necajit
tare trist

LA MULTI ANI BIA, SA FII ANATOASA, FERICITA SI SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII !!!!!

LA MULTI ANI MATEI, SA TE FACI MARE SI VOINIC, SA FII FEICIT SI IMPLINIT SI S-O CURTEZI PE BIA!
LA MULTI ANI SI BEBEILOR
Alexandru - - Dianad
alesia Ioana - - Bitab
Ana Alexia -- Lady Hawk
Stefan- - Rorosu
fetita- - Chichina
Care n-au nici o vina ca mamicile lor
..
Mariana cu siguranta nu vom semana cu dom presedinte la chelie, dar am auzit ca sunt niste pastille care ajuta
nu stiu
n-am incredere
Catrinutza bietul neuron
daca-l distrug sip e asta dormind cu o ora-doua in plus, m-am dat naibii
Alinamizzi, mihaser, mari, nshiro, noe multumim pentru complimente
chiar ieri vorbeam cu o prietena care a nascut de o saptamana o fetita, si zicea ca e tare mandra cand ii zice cineva ca-I frumoasa
i-am zis ca eu, de cate ori imi spune cineva lucrul asta, simt ca imi iau zborul
Irina bine ai revenit si speram sa si ramai
Gabi - sa stii ca sip e mine ma doare spatele rau de tot, dar n-am ce-I face
Roxi bai, nu mai fiti asa pesimiste
fa masaj, chiar daca nu-I place si va fi bine
hai ca te stiu fata curajoasa
Mari sa stii ca eu una nu mai am ce discuta cu tine !!! Pai fata draga, mai stai sit u la rand, spune cate una, nu asa toate deodata de eram cat pe ce s-o pun pe maia pe jos sis a n-o mai ridic pana nu-mi recita o poezie
Mihaser - sunteti mortali
. Doamne ce figura
felicitari pentru ce se zareste in gurita sis per sa iasa usor
Ile da, asa e
n-ai mai intrat de multisor
Catrinel pai tre sa-ti facem rost de un costum de actimelista (din reclama la chestia de baut) ca sa fii curate cand papa puiuta
Catrinutza super bancuri, am ras in hohote. Auzi, sa fii super fericita ca puiuta ta papa orice ii dai
a mea e o sclifosita, nu vrea supa sau legume nici in ruptul capului
Nshiro da, am facut zacusca si sunt tare, dar tare mandra de treaba asta, pentru ca a iesit o zacusca extraordinara, mai buna si decat cea a bunicii mele care este considerata experta
cine vrea o reteta super, s-o ceara
Noe tu stii ca si eu o iubesc pe bia la maxim
. Oricum, multam fain de complimente
ca bia insa sta in kur
ma oftica la maxim
auzi, ia trimite-o si la noi, s-o-nvete sip e fiica-mea
Vizionat pozele
marfa de fetita
pupe mama nasucul ei
Alorea felicitari pentru prima supica si
la mai multe
Andreea vazut poze, mumoase
bravo ca ati venit pe taramurile noastre, si
sa nu mai zici nika de glow-ul meu ca abia imi trecusera nervii si iote ca-mi venire iarasi
e nashpa rau
dar n-am ce face
Alorea zacusca a iesit bestiala, dar
pe MAIA nu o cheama MARIUCA, asa ca, de PAsti, avem si mile si
fetelor, o sa va povestesc cum va iesi friptura din mielul de la alorea
Ile m-ai speriat rau cu povestea ta
si maia sta cu sosetele in gurita cat se poate, pana aparem sa-I scoatem din gurita, darn u m-am gandit la asa ceva
Alinaalex sa stii ca asta era si idea, si eu imi cresc singura odorul, si multe fete de pe aici, dar tot mai intram la cateva zile sa .. semnam condica
de-aia eram suparici pe ele
Ciuf bravo, felicitari pentru sotiorul tau si
somn usor in noul pat
daca zici ca I se arata asa ceva
Catrinutza stai linistita, si eu ii dau Maiei de ceva vreme biscuite sin u are nimic
astea-s filosofii
zic io
Despre laptic eu zic ca nu mai e, doar ce a mai ramas pe canale, dar se va termina in curand. Si eu am mai avut o perioada buna ceva pe acolo
Ah, san u uit
shi akshentu ista moldovinesc din glascioru vostru, di pi undi-I, k tari-mi mai trezashti amintiri
Val77 s-o crezi tu ca iti motiveaza cineva absentele
tre sa faci munci in folosul comunitatii, si apoi sa mai vedem
Insa
felicitari pentru dintuci
Ile eu ii dau Maii biscuiti Paltinis, aceia traditionali
iar branzica e slaba de vaca
Mariano deja ai 16 saptamani ???????? Pai tu azi-maine nasti
hai sa fie cu noroc
pupici la voi toti
Aalina ce, ce ,ce ei ????????????? Indura-te si spune-mi si mie, ca-s balena orasului sin u ma mai iubeste niminea
Noe iti multumim din inima pentru urarile de sanatate
sa stii, ca desi nu ma exteriorizez eu asa usor, m-ai facut sa plang
e tare frumos sa stii ca ii pasa cuiva de tine si de puiul tau cu adevarat
iti multumim
din toata inima
Ciuf, roxivan multumim de urari
Micaalsa felicitari pentru coltisor
MP ceeeeeeeee eeeeee???????????? Cum sa pleci? Ce ai patit ? nuuuuuuuuuuuuuuuu, nu pleca asa
. Nu stiu ce s-a intamplat, dar cred ca orice ar fi, daca simti cu adevarat ce ne-ai spus, vei veni macar cu o explicatie
te rugam
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
MAIA
minunea cu ochi mari
ANDREEA GEORGIANA spune:
LA MULTI ANI FERICITI,PLINI DE IUBIRE,SANATATE SI NOROC!!!!!!Urarile sunt pt. BIA-TRUTULINA,MATEI CALIN,STEFAN,ALESSIA IOANA,ANA ALEXIA,SI...VAL!
Va multumim pt. complimente tuturor.Rochitele au fost la fel,e adevarat(sa traiasca croitoreasa care nu s-a speriat de idee!),pantofii ,la fel(pielea,ca doar nu era sa-i fac si Theei pantofi cu toc).Deosebirea a aparut in timpul slujbei,cand pantofii(de fapt,un soi de opinci)Theei si-au schimbat culoarea,din rosu in visiniu,pt. ca,ati ghicit,de prea multa saliva(deliciosi!!!!)erau fleasca.Iar rochia ei uda,manjita cu pure(ca tocmai mancase si a regurgitat un pic,asa,ca orice nasica ce se respecta...)si cu trandafirasii mozoliti.Curand voi pune si pozele profi de la botez,ca sa ne laudam si cu finuta-draguta(care nu se prea vede in pozele cumnatului meu).
AVEM UN DINTEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!Minunea s-a intamplat azi dimineata cred,sau in timpul noptii,pt. ca aseara,dupa baita am verificat gingiuta,am masat-o si...nimic.Am constatat azi dimineata,in timpul mesei,cand cineva rontaia lingurita.Este in stanga jos.Nu-mi vine sa cred!!!!
MP,ce se intampla Doamne?Nu ne lasa asa,cu fel de fel de ganduri,fara o explicatie ori fara a ne cere un sfat.Stii ca poti conta pe noi si ca suntem ...toate pt. una si una pt. toate!
Sa-ti traiasca Ardeiasul!
Alinaalex si eu ador somnul si sunt disperata ca nu mai pot sa dorm dupa bunul meu plac.Am ajuns sa vizez la o noapte(macar!) dormita integral,fara treziri si fara a sta cu statia pe noptiera.Suntem fane papa solid,ceea ce va dorim si voua.
Mari,e foarte usor sa te asortezi cu pitica(si cu tati) la un eveniment important,mai ales daca ai o croitoreasa buna.Daca ai nevoie de sfaturi poti apela oricand la mine.De cand ma stiu mi-a placut sa arat bine langa cel de langa mine si invers,adica sa fim un cuplu chic.Iata un alt exemplu(vechi,e drept)http://good-times.webshots.com/photo/469734836/2347933150079410238gLvguU
Noe,Bia este din ce in ce mai dulce si seamana din ce in ce mai bine...cu tine.Nu ca ar fi semanat vreodata cu Dr,oricat de mult si-ar dori el asta... .,,CUCU,, imi place de mor!Poza!!!!Multumim pt. urari si complimente.
Mihaser
Cristianul si vrem poze noi!!!!!
Ciuf,inca o data,Luk m-a facut sa rad,dar m-a si emotionat.Tot imi doream un ginere sensibil,asa ca cine stie????Chiar ca ai gene tari,amandoi frumosii semanandu-ti tare de tot.mi-ai facut pofta de muraturi si saptamana viitoare voi presta si eu diverse vhestii pt. iarna.Care-i treaba cu cartoful dulce seara?
Aida,nu pot vedea filmuletele!!!!!
Catrinel,am promis ca ne tinem dupa Onuta si ca vom avea si noi dinti!Ce mai face ciuful vostru?Ne mai asemanam in privinta lui?
La sfarsitul lui octombrie,90% vor veni niste prieteni la Frankfurt,asa ca Thea ii va trimite niste...impresii Onutei.Puteti sa va intalniti?Sunt vorbitori de germana si cunosc orasul f. bine,intrucat si-au facut studiile acolo.
Catrinuta,in casa verde stau prietenii nostri.Noi stam vis-a-vis de ei.Te prinzi daca stai la intrarea pe strada,intrucat o auzi pe Thea palavragind in gura mare,sa o auda tot cartierul.cand treci pe la noi?daca vii pe la 13,sevim Mariuca cu un super pure.Si pt. mami gasim ceva.VIIIIIIIIIIIIIIIIIIII?
Mariana,ma bucur mult ca triplul test a iesit OK.Nici nu se putea altfel!Chiar nu se poate sa mai strecori ceva pozute?PLS!!!!!
Simona Toma eu i-am amestecat branzica(calcica) cu mar copt si e f. buna combinatia.Din pacate insa Thea se constipa de la branza calcica si i-am scos-o momentan din meniu.
Adar,ce se intampla cu Maia?e bolnavioara si nu spui nimic?Trimitem acum o armata de pupici sanatosi,sa o faca bine.Iata-i

!Mai are ceva?
Micaalsa,se pare ca fetele s-au vorbit sa-si arate dintisorii in aceeasi zi.Pupam coltisorul grabit!
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
alinaMIZZI spune:
Ok, am recuperat aproape in totalitate. Am dat o fuga si pe la pozulici, mama ce repede cresc minunile astea, sunt toti niste scumpi!

ADAR- ma bucur ca totusi sunteti pe calea cea buna, sanatate multa si pupici minunii Maia
NSHIRO- ai dreptate, am mare lupta cu kg
. cat despre coafura e invechita, as schimba si eu ceva si sunt in pana de idei
NOE- tare e scumpica Anne-Bianca, si ce frumos sta ea in fundic![]()
MICAALSA- felicitari pt dintisor
, noi inca tot la faza de telegrame suntem
Gata somnicul, revenim mai tarziu
aalina2003 spune:
Adar..cea cu glow mov..iau Regenon, este un medicament care taie pofta de mancare, dar are muuuulte efecte secundare, care sunt serioase daca se ia mai mult de 3 luni. Chipurile se da numai cu reteta, dar merge si fara si nu este scump. Eu mi-am asumat toate riscurile, caci aveam (!) 77kg si 1,62..ca acu' am 74.Iti spun mai multe daca chiar vrei, numa'sa-mi spui cum.
adar spune:
Andreea - felicitari pentru dintisor, abia astept si eu, ca semne da de ceva vreme, insa nu vrea sa apara. Mi se pare ca totusi jos, gingia e putin inflamata si parca are deja forma dictisorilor ... hmmm, habar n-am daca asta e vreun semn, sau poate doar mi se pare mie ...
Da, Maia e bolnavioara dar e mult mai bine acum. Cante in patutul ei, deci incepe sa-si revina. a fost destul de rau, dar eu cred in minuni si stiu ca Doamne-Doamne ... iubeste copiii ... (va mai amntiti ???)
Multumim pentru pupicii sanatosi ... ca prin minune ... Maia canta ... mai sa fie, ce pupici adevarati ...
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
MAIA
minunea cu ochi mari