Endometru, monitorizari, ovulatie,TB,gravidute 138

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Bubu, noi suntem alaturi, orice ai hotari!
CHOWPERSA, felicitari din tot sufletul!

Poze1Poze2
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

bubuleana nu te lasa descurajata....hai ca va fi bine.poate multe dintre fetele care nu mai apar pe aici decat sporadic ,ca sunt active la odisee, au tras si mai rau...cred ca pur si simplu prea vrem sa se intample cand si cum vrem noi. mai sunt o groaza de factori de care habar nu avem.si la o adica e cand vrea DD nu?
si eu vreau sa o las mai moale cu toata agiatatia asta de automonitorizare....
hai nu fi necajita te rog.....

alina
sa o ajutam pe barbye!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_b spune:

Bubule, dar rezultatul la Hcg l-ai luat? Petele alea bejulii nu zic nimic. Poate fi f. bine sarcina, dar atunci tre sa afli repede, sa o sustii.
Eu am avut pete de-astea 3 zile la rind cind trebuaiu sa apara rusii. Si eu tot asa am avut niste draci atunci... Doar ce imi dusesem si barbatu la aeroport, pictasem si chilotu... M-am bine cu o bere si a doua zi am vrut sa arunc testul de sarcina pe care-l tot tineam in dulap pt. o eventuala "intirziere". Noroc ca-s chitroasa si mi-era ciuda sa-l arunc nefolosit dupa ce am dat banii pe el. Si a doua liniuta era asa cum ai povestit tu: se vedea fara lupa. Si cind colo nici nu era doar unul! Asa ca vezi si tu analiza intii.

Monica 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Bubuleeee io inca astept rezultatul testului! Poate sunt semne de implantare! Pana nu vine rezultatul nu ai voie sa gandesti negativ si nici dupa aia!!! Pai eu sunt atat de optimista, nu ai voie nici tu sa te descurajezi

Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Bubuleana, se poate si mai rau. Haideti sa va povestesc. Ma mir si acum ca am ramas intreaga la minte.

Pe 27 martie am avut ultimul ciclu mestrual. Pe urma nimic. A trecut toata luna aprilie, nimic. Trece jumatate din mai, deja eram isterica. Unele teste se pozitivau usor, altele nu. Ma cunosteau farmacistele de la amandoua farmaciile din apropierea locuintei mele, de cate ori mergem sa mai iau un test de sarcina se uitau cu mila la mine. Ciclul continua sa nu imi vina. Unele teste continuau sa imi arate si a doua liniuta roz.

Pe 24 mai merg la eco. I-am spus ca cred ca e o dereglare hormonala de nu imi vine ciclul si testele nu sunt clar pozitive. Doctorita spune ca hai sa ne uitam la eco sa vedem ce gasim. Ne uitam si imi arata punctuletul. "Esti insarcinata!" imi spune. Eu intepenisem pe masa, nu imi venea sa cred. Imi arata si mie, imi face poza, mi-o da (o am si acum in album), incepusem sa tremur si sa plang. O intreb de ce nu se potiziveaza testele. Mi-a spus ca probabil am avut ovulatie tarzie si hormonul inca nu este suficient de puternic in urina ca sa se vada la test. Am crezut. Am intrebat de ce nu am simptome, si mi/a spus ca fiecare organism reactioneaza altfel si nu e obligatoriu sa am simptome. M-a programat peste o saptamana sa merg iar la eco si intre timp mi-a dat sa iau duphaston si No Spa.

Merg acasa, ii sochez pe toti cu vestea ca sunt insarcinata, bucurie mare, numai petrecere nu am dat! Toata lumea nu stia ce sa mai imi faca, ce mofturi sa mai imi indeplineasca, nici un ac nu ma lasau sa iau de jos. Luminam toata de fericire Sotul meu era innebunit, in al noualea cer.

Peste o saptamana, pe 31 mai, merg la eco de data asta sa imi spuna date exacte, varsta, etc. Se uita, se uita si imi spune: Stii, nu stiu ce am vazut data trecuta, dar nu esti insarcinata. Cred ca am vazut unul din chistuletele tale..."

Nu cred ca este cazul sa va spun prin ce am trecut si ce am simtit. Nu doresc dusman de dusman sa treaca prin asa ceva, prin asa o trecere de la extaz la nebunie Nu stiu cum am ajuns acasa. Nu stiu cum m-a suportat sotul zilele acelea. Peste 2 zile mi-a venit ciclul. Pur si simplu stateam in dormitor si urlam, nu stiau ce sa mai imi faca. Tineti minte cum a spus Bubuleana, "ma simt ca si cum as fi pierdut sarcina, numai ca nu am ramas niciodata cu adevarat ", ei bine, eu am avut si confirmarea sarcinii, numai ca nu am fost cu adevarat insarcinata. Imaginati-va cum v-ati simti...

De atunci de pe 31 mai si pana acum o saptamana nu am mai intrat pe DC. Aveam impresia ca innebunesc. Le dadusem vestea fetelor de pe forum ca sunt insarcinata si pe urma le-am spus doar ca am pierdut ca sa nu intru in amanunte, imi era si rusine parca. Daca citesc ce am scris acum, imi cer scuze ca le-am mintit dar nu am avut putere. Abia acum o saptamana am mai putut intra iar pe DC, si v-am cunoscut pe voi. Intre timp am aflat ca am complicatii si nu se stie daca voi putea ramane. Poate ca asa cum spune cineva de aici, Imi vine si mie randul. Sau poate nu.

Bubuleana, curaj. Tu hotarasti. La urma urmei, totul e in mana lui Dumnezeu. Dar chiar si El, te ajuta dar in traista nu iti baga. Daca stam si nu facem nimic, nici asa nu merge. Imi pare rau ca m-am intins asa mult, sper ca nu v-am plictisit. Acum plang, ma doare atat de mult cand imi aduc aminte cat am suferit, dupa... nimic.

Pupici,
Angelique

pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Angeliq,imi pare rau prin cea-i trecut dar doctorii astai pe cuvint daca sunt intregi la cap.Imi dau seama prin ce-ai trecut atunci,doamne,doamne.
Fetelor bune,vreau sa va intreb in legatura cu endo.Semintele de marar cite min.le tineti sub limba sau le inghiti-ti pur si simplu cu apa?
,MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

akella, carmen marieta, liana, adelamaria, rox dox, iuca, felicia, chris 27, melu, alina, monica, Laurica, Angelique: fetelor, sunteti o minune!!! va iubesc mult si va multumesc inca o data de incurajari!! sper din tot sufletul sa va tineti puiutzii in brate cat mai curand posibil caci o meritati din plin
la mine, acum n-a fost sa fie, a venit si rezultatul testului de sange care este, asa cum ma asteptam, zero. Asta e, mergem mai departe...Pentru mine va urma o perioada de detasare...

Angelique: doamne, prin ce-ai trecut... eu macar nu am primit confirmarea sarcinii...iti doresc din tot sufletul sa-ti recapeti optimismul si pofta de viata si sa vina bebe cat mai repede...

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

bubuleana, imi pare tare rau ca a fost sa fie asa ... Dar eu sint convinsa ca o sa ramii insarcinata in curind, probabil cind te astepti mai putin. Eu iti doresc toate cele bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Buna seara fetelor dragi,
gata am rezolvat cu reteta semintelor de marar.
Bubule,imi pare rau,lasa ca ne vine si rindul nostru ,cred ca ar trebuii sa nu ne mai gindim atita si sa fim mai optimiste.
MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

Angelique si Bubu, este teribil ce povestiti

Bubu, cred ca asta este reteta potrivita tie. Sa te detasezi vreo 2 luni. Totusi, pt. gravidenie, tr. prestat la greu, altfel nu se pot face copiii

Mergi la inceput