Endometru, monitorizari, ovulatie,TB,gravidute 138

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floarea de colt spune:

fetili,da ce veselie aici la voi!!

angeliques , iaca am pus neste poze..sa vezi daca te-am mintit ori cu , cu lumanarile...
meda , nu iti pierde avantu ,dupa atata sport extrem , io zic sa stai cuminte si sa ai rabdare , pana vine mom.pt teste..
laura ,chiar ai avut mana buna , uite a mai rasarit o graviduta..
ramene de vazut si cu bubuleana noastra...
chowpesa , felicitari!!! bravo!!sarcina usoara!!

va pupic , si va doresc numa vesti bune...

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra M spune:

Felicitari Chowpersa! Bubuleano... asteptam rezulatul!!!

Fetelor, asa cum v-am spus m-am apucat de naturiste inca din z5 acum in z9 inca nu mi-au trecut rushii!!! S-a mai intamplat la cineva? Ce Dumnezeu mie mi-a zis la eco endometru hipotrofic si ovare polichistice, apoi de unde atata sange? inteleg ca 5 zile la inceput a fost mai mult batjocura, dar apoi a curs cantitate mare... Sau e de la naturiste???

Is in ceata total, apoi eu cand sa incep prestarea din 2 in 2 zile?

Andra si Adelina Dora (26.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

CHOWPERSA ce veste buna!
vezi ca ne vine la toate randul!felicitari inca odata si sa aveti sarcina usoara amandoua surorile!

alina
sa o ajutam pe barbye!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

scumpele mele, va multumesc din suflet pentru toata sustinerea, suportul si dragostea voastra!!!

din pacate, am esuat lamentabil, au inceput scurgerile bej-maronii care apar de obicei inainte de CM, testul de sange va fi sigur ZERO
va dati seama cum ma simt...
explicatia cea mai plauzibila este ca fiind prima intarziere din viata mea, si fiind prima luna de maca, aceasta intarziere s-a datorat "maca" care probabil a produs o ovulatie prin Z20-21 si acum, la 13-14 zile DPO vin rushii...si desigur ca nu s-a prins nimic

nu mai vreau copil, nu mai pot...
daca dupa ce-am avut toate ingredientele necesare unui "proiect de succes" adica: super spermograma, ovulatie dubla, hormonale f bune, relaxare 3 sapt, vacanta exotica tot nu am ramas...atunci eu renunt!
imi voi dedica viata sotului, prietenilor, familiei si carierei...

ma apuc de cura de slabire, de sport, citesc carti...
nu ma mai intereseaza lupta asta, m-a secatuit de forte...poate mai tarziu daca o sa reimprospatez stocul voi reincepe dar acum nu mai pot si nu mai vreau
vreau o viata fericita lipsita de numarat zile, urmarit mucus, analize, sute de teste de ovulatie/sarcina, stres....nu le mai vreau, le arunc la cosul de gunoi

ma simt ca si cum as fi pierdut sarcina, numai ca nu am ramas niciodata cu adevarat

nu vreau sa va intristez si pe voi cu mesajul meu asa ca va rog sa nu-mi plangeti de mila, sa fiti optimiste pt voi insiva, eu voi mai intra pe DC din cand in cand sa va fiu alaturi si sa va sustin!

va iubesc mult!

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns akella spune:

bubuleano, hai aduna-te! Te inteleg foarte bine! Nu abandona lupta. Ia-o doar mai usor, elibereaza-te de stres ca el este inamicul nr 1 al conceperii! Am o prietena care a trecut exact prin ce treci tu; a depus armele si dupa 2 luni ramasese gravida! Fara sa-si mai propuna acest lucru, fara sa-i mai treaca prin cap ca se mai poate intampla!

"Pentru Barbye, una dintre noi - trebuie sa ajuti!"
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Bubuleana eu te inteleg cum te simti ca in luna mai am avut exact aceleasi simptome... si am facut n teste de sarcina care ieseau clar negative.. deci diagnostic : dereglare hormonala... Iubita nu te da batuta, poti lua o pauza in care sa uiti de teste, zile si alte alea iar in aceasta pauza poate chiar apare si mult dorit.

Poze nunta..

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

CHOWPERSA felicitari!!!

bubuleanooooo nici nu vreau sa te ascult!!!!sa nu te aud...pai? se poate? inca nu ai primit rezulatatul..da?
hai da mana la olteanca..si capul sus..ca de nu vin cu vaz ca in lipsa mea..va cam faceti de cap...haiii mamaaaaaaaaaa capuuu suss..hopaaa io te'am prins de manutza..gataa nu mai scapi

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Bubuleana, eu nu scriu foarte des, dar ti-am urmarit "povestea" si acum am intrat doar sa-ti spun ca inteleg ce simti. Luna trecuta am fost si eu in aceeasi situatie - toate conditiile posibile indeplinite, inclusiv relaxare, inclusiv iubire, inclusiv uitat de zile, termometre si alte alea...Rezultatul: negativ! Ca si tine, mi-am zis ca daca nici in conditiile astea nu se intampla, inseamna ca nu mi-e dat sa fie...Am plans, am tipat, m-am revoltat, am vrut sa mor ca sa fac durerea sa dispara...am obosit...Nu mai gaseam puterea sa intru pe DC, nu mai puteam sa ma bucur de nimeni si nimic...Acum...a trecut...sunt din nou in Z13...vreau, nu vreau ciclul se reia...
Mesajul meu nu te va incalzi cu nimic probabil, poate doar sa simti ca nu esti singura...imi pare rau, stiu cat doare! Ai mare grija de tine si daca de distanta si timp ai nevoie, ia distanta si acorda-ti timp!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

bubuleana, poate asta e solutia...sa nu te mai gandesti la toate si sa vina de la sine...am avut o prietena care a patit asa...si ea se saturase de tot si s-a trezit insarcinata peste vreo 2 luni fara chinul testelor si a analizelor..

deci poate merge si asa...

Incercarile mele pt

Nunta noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Bubu, capul sus te rog. BB vine cand vrea DD si nu cand vrem noi. Ai incredere in el ca nu te va lasa de izbeliste. Eu sunt sigura ca va veni o zi in care ne vei zambi implinita (ca sa parafrazez o alta aspiranta).

vio

Mergi la inceput