Endometru, monitorizari, ovulatie,TB,gravidute 138

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Laura, e posibil sa avem cate un medium in familie. Al meu se pote lua de mana cu Noela si cu Ale care prevad sexul,cica stie el ca e baiat. De asemeni prevede ca va lua multe suturi fiindca ne dorim foarte mult o fetita. Sa dea DD ce vrea ,dar eu nu cred ca am reusit luna aceasta, de aceea am si devenit brusc serioasa. Sper ca tu Laura, Ale, catty dar si celelalte sa va buluciti si sa va calcati pe picioare la odisee.
Cu certitudine, Bubuleana va v-a astepta acolo in , zambareata. Abia astept sa raporteze si sa adoarma odata cu curcile vreo 9 luni.
Din cauza unei urgente informatice accesul meu la "coputatorul" (cu t nu cu l) familiei va fi destul de limitat in urmatoarele zile, dar promit ca va urmaresc.
Pupici pe burtici.

MEDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Am prestat aseara si ieri dimineata. Poate si diseara. Daca testul iese negativ mai prestez si azi? Problema e ca am maine o programare la gineco. Cu cat inainte de a merge la dr nu tre sa "faci" nimic?

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Chiquitita se spune ca inainte de vizita la ginecolog nu trebuie sa prestezi cu 24h inainte. (asa mi s-a spus de catre asistenta cand m-a sunat sa confirm o programare la dr.)

Intrebare: cand e mucusul transparent (ca albusul de ou), am dureri de ovare (stangul ma inteapa cam tare :-(() inseamna ca ovulez? Am facut un test de ovulatie azi dimineatza si mi-a iesit negativ.

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

n-au aparut nici azi uratzii insa testele iar negative
o iau razna! gata, plec la testul de sange! diseara va spun rezultatul
mi-e teama sa nu vad iar zeroul ala oribil
in plus toata noaptea am avut dureri de burtik si senzatia ca au venit uratzii si am si visat ca au venit

bubuleana

Mergi la inceput

Ralucami, eu stiu ca mucusul (tarnsaprent apoi vascos) precede ovulatia. Da-i inainte cu testele! In vreo doua zile o sa iasa pozitiv, ai sa vezi!

Mergi la inceput

Bubule succes la test!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Bubuleana, cred ca te termina stresul... chiar nu inteleg de ce nu se pozitiveaza testele! Asteptam rezultatul su pumnii stransi!

Poze1Poze2
[/url="Pentru BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns akella spune:

La farmacia din colt, n-am gasit decat un singur tip de teste de ovulatie - Barza. Contine un singur test si costa 57 de mii. De unde imi pot cumpara Dr Sigur in Bucuresti?

"Pentru Barbye, una dintre noi - trebuie sa ajuti!"
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

bubule
iote ci cred eu:

daca e adevarat si ai avut ovulatie tarzie, sau dubla in ziua 21-22 la cifrele astea tre sa adaugi 14-16 zile de faza lutheala!
deci=> cel mai devreme ar fi 35-36 sau 37-38...depine de cat de lunga ai faza lutheala!

ce zici? stau bine la matimatica, nu?
inginer de nadejde al patriei!

hai nu fi trista,si nici disperata, ca oricum nu vei schimba cu asta culoarea testelor.
eu m-am cam inrait, sau mi s-a cam tabacit speranta, si ma pregatesc de ex.in fiecare luna cu tampoane...poate poate n-oi avea nevoie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

eu l-am intrebat aseara pe sot daca mergem sa facem un bebita si el imi zice....dar de unde stii ca nu am facut deja...cu o mina destul de sigura ...
deci, cine stie...poate intr-adevar simt si barbatii nostri ceva...

si eu simt...si sper sa am dreptate.

pana atunci Z24 si TB 36.9.

pupici

Incercarile mele pt

Nunta noastra!

Mergi la inceput