Endometru, monitorizari, ovulatie,TB,gravidute 138

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Angelique: orice e posibil! ia cumpara-ti tu niste teste de ovulatie si fa in fiecare zi cate unul...cine stie? poate ai parte de o minune!! de obicei ovulatia are loc la cateva zile dupa mucus asa ca pregateste-te

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Buna, fetelor. Dau si eu buzna un pic.

Azi dimineata am fost la dl. doctor pentru a 4-a zi de monitorizare. Data trecuta imi spusese ca e ok, vineri sa trecem la treaba. Azi, duminica, mi-a spus sa mai facem o data. Ceea ce nu inteleg eu si nu am apucam sa intreb pentru ca am observat abia dupa ce am iesit din cabinet este urmatorul lucru: de ce la OS nu mi-a mai trecut nici o valoare, data trecuta avea numai 15.14.

Ca sa fie mai clar, valorile de data trecuta si de azi arata cam asa:

z12. E=6.1, OD=17.15, OS = 15.14
z14. E=8.1, OD=20, OS =

(dupa valorile din z12 mi-a zis sa avem CSD, dupa z14 la fel, si m-a chemat din nou in z16)

Stie cineva ce se intampla? M-a chemat iar marti dimineata, dar nu mai am rabdare pana atunci.

Multumesc. Va pup.

Zenobia
-------------------
Tanasestii trasi in poza
---------------------------
Bucuriile mari stau in spatele satisfactiilor marunte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

In sfarsit, am un test de ovulatie foarte pozitiv cu o linie super intensa. Asta inseamna ca ovulez maine sau se poate si mai devreme?

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Chiquitita, de obicei testul arata ca urmeaza perioada ovulatorie. Bafta!

Zenobia
-------------------
Tanasestii trasi in poza
---------------------------
Bucuriile mari stau in spatele satisfactiilor marunte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_a spune:

Fetelor , azi z13 , ieri test Dr.Sigur pozitiv , asa ca am prestat si ieri dimineata si azi dimineata . Azi TB 36,6. Am mai facut si azi un test ,dar a iesit negativ. Prin urmare cred ca am ovulat azi pe la 12 pt. ca atunci am simtit ca-mi pleznesc ovarele de inflamate ce erau , apoi m-a lasat durerea , am simtit ca s-au "desumflat". Sunt putin ingrijorata ca nu am vazut albus mai deloc luna asta . E obligatoriu sa fie prezent pt. a exista ovulatia? Abia astept sa-mi iau TB maine dimineata . la toate fetele!

Mergi la inceput

Bubu Nu te felicit , dar fac pariu pe ce vrei tu ca este
Zi repede , pariem?

Mergi la inceput

Eu folosesc teste Dr. Sigur . Pe aici se spune ca sunt cele mai sigure . Costa 140000 o cutie cu 3 teste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Luminati-ma si pe mine fetelor cum se numesc testele ptr. masurarea ovulatie, ca de sant femeie "batrana" s-ar putea sa nu mai tina fara un calcul adecvat...oare ce denumire au pe aici??

Ali, mama baietzoiului Enrico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

mi_a, parerea mea este ca nu trebuie sa ai neaparat secretia aceea, eu una dupa 1 an de inseminari, timp in care am fost monitorizata la max. am avut luni intregi in care mucului era inexistent desi la eco aveam si 3 foliculi mari. Deci, daca tu obisnuiesti sa-ti faci acele teste de ovulatie, fa-le, eu nu am facut niciodata asa ceva deoarece eu fac IAD-uri si aveam oricum eco.

Cami

Mergi la inceput

Amzulica pt . raspuns . Foliculii aceea pe care ii aveai se si spargeau si se eliberau? Succes cu IAD -ul si sper sa nu mai ai de asteptat prea mult . Tine-ne la curent !

Mergi la inceput